עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DarkLloth,

אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה ובכמה סוגי דפדפנים , לאחר גלישה ב 1-3 עמודים באתר , הדפדפן לא מצליח לקרוא עמודים נוספים , האם למישהו יש מושג ממה זה מושפע והאם יש פתרון לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by מוקיון1,

שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by dj_poo,

לא משנה חבר'ה אני מצאתי כל מי שצריך דיסק התחול סידירום מוזמן להיכנס לאתר הבא http://www.bootdisks.us/windows-98/13/windows-98-bootable-cd-images.html

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. בבבבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה טובה...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. הורדתי כמה סרטים מהקאזה כל אחד איזה שעה בערך, הבעיה שחלק מהם רצים איך שבא להם, ואני לא יכול להריץ אותם לקטעים אחרים בסרט... בקיצור אתם יודעים על איזו תוכנה טובה שאיתה כן אפשר להריץ סרטים כאלה?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום, יש לי תוכנה של ACROBAT PRO 7 , לאחר שביצעתי ROTATE לדף ביצעתי שמירה. לאחר שסגרתי ופתחתי את הקובץ שנית, ראיתי שלא התבצע השינוי לאחר השמירה. האם מישהו יודע מדוע?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by snop,

יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  14. קיבלתי 2 הודעות לאוטלוק מאותה כתובת וזה לא ספאם {הודעת זימון מאוטלוק 2003 ל-2007} וכשאני מנסה למחוק אותה האוטלוק ניתקע וצריך לעשות ריסטרט לאוטלוק {אני עם ויסטה פרימיום-מחשב נייד..} ניסתי עם SHIFT+DEL וגן אותה בעיה... יש לכם איזה רעיון.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by mci10mat,

תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. היי, עד היום הייתי "קורע" שירים מהדיסקים שלי לנגן MP3 שלי בעזרת המדיה פלייר של הווינדוס, אל מישום מה במחשב אני רואה את הקובר של הדיסק, אבל בנגן שלי (יש לי iRiver S100 למי שמכיר) אני לא רואה. פשוט יש את תמונת ברירת המחדל. חלק מהשירים שלי בנגן שהם לא נקרעו על ידי מדיסקים כן מציגים תמונה אלבום. האים יש תוכנה שמסוגלת לעשות מה שהמדיה פלייר ניכשל בוא?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by orninyo,

אם יש לי אופיס באנגלית האם ניתן לשנות את הממשק שיהיה בעברית ?

20. Started by uriya,

לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by silky,

מזה איזה שנה אני מזפזפ בין 4 תחנות רדיו דרך השאוטקאסט (2 תחנות בשם hitz channel, מלודיס ווב רדיו, ואחת של קלאסית. תרגישו חופשי לבקר). הבעיה היא שכל כמה זמן (בין דקה לשעה) בכל אחת מהתחנות הסטרימינג יתקע, ומהרגע הזה יתחיל ממש ממש לגמגם. הפתרון היחידי לבעיה זה לרפרש את התחנה, ואז זה שוב מנגן לכמה זמן רציץ, עד התקיעה הבאה. בדקתי וזה לא עניין של תשתית, מה גם שיש לי 12 מגה שאמורים לעמוד ברוחב הפס. ניחא זה היה קורה בתחנה בודדת, אבל זה קורה בכולן. אילו הייתה אפשרות של AUTO-REFRESH ברגע שהוא נתקע זה היה בסדר, אבל ככה זה ממש ממש מציק. מאוד אעריך עזרה כאן. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by neogod,

כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by OHANA,

יש לי בעיה שאני מנסה להכנס לצ'ט מופיע לי ההדועה הבאה בתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=njlezhzcmdzm.jpg תלחצו על התמונה כדי להגדיל אותה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.