תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני צריך מקודד מ mpeg > mpeg2 יש למישהו רעיונות? זה דיי דחוף ניסיתי להכניס וידאו לתוכנה sony vegas 5.0 וזה אומר שצריך להעביר
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקי עברתי על המדריכים ורשום שם ככה On the Geometry rollout, click Attach מישו יכול בבקשה להגיד לי איפה זה? לא מצאתי לא משנה כמה חיפשתי
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לסדר שהוא יוכל לכתוב בעברית.. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת כמה FPS הוא מביא לי במשחקים... (עם אפשר גם הורדה..) תודה מראש יניב.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GS ואני מחפש תוכנה טובה לאוברקלוק
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו ביצע את האפשרות של XPRESS RECOVERY ואיך זה עבד והאים אתם ממליצים על זה. מצורף לינק לאתר + תמונה של הלוח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני לא בטוח שזה המקום ואם אכן זה לא,אני מתנצל מראש. ולבעיה עצמה, כשאני מכניס מלל כלשהו בחיפוש,ועולה לי דף התוצאות,כשאני לוחץ על האתר שאני רוצה להיכנס, הוא מכניס אותי לאיזשהו אתר אחר(PEAKC.COM זה האתר שהוא מכניס אותי עליו),ורק בלחיצה על חזרה לאחור ולחיצה מחדש על הקישור אני מגיע לאן שאני רוצה. מישהו יודע איך נפטרים מזה? ניסיתי כבר עם האנטי וירוס ולא עזר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי את תוכנת APACHE במחשב עם הPHP הכל עובד נהדר אבל כעת אני רוצה להתקין MYSQL אבל אני לא יודע איך לעשות קו?נ?פ?יגו?ר?צ?י?ה עם תוכנת הAPACHE התקנתי כבר MYSQL מחבילת ההתקנה מה עכשיו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כשאני נמצא בחדר כלשהו אני מקבל כל כמה דקות פרסומות שאנשים שולחים לי (אם זה לחדר או לאתר...) וזה יכול מאד לעצבן אם אני למשל עוזב את המחשב וחוזר לגלות ערימות של הודעות תפלות ומעצבנות... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהי אפשרות בהגדרות או סקריפט כלשהו כדי שלא לקבל את הודעות מאנשים... אני מניח שאני יכול להכנס במצב invisible אבל האם המצב הזה משאיר אותי פעיל לכל הפונקציות האחרות חוץ מקבלת הודעות?? (שליחת הודעות וקבלת\שליחת קבצים??) ??? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-