תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.
-
שלום! אני מחפש תוכנה שמזהה צלילים שהוקלטו מראש ואז מבצעת פעולה מסויימת. למשל הקלטתי צליל של משהו ואז זה ילחץ על המקש הימני חשוב שזה יהיה צלילים שאני מקליט ולא מילים באנגלית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2298&file=4&evp=a13dd4a122fe0db0d2c0317618cc7ab9
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם..! כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהתקנת התוכנה LifeCam 2.04. אני ניסיתי כל דרך אפשרית לנסות לתקן מצב זה (אני כבר כמעט מיואש ), וכמובן שחיפשתי שרידי רג'סטרי... הורדתי כמה פעמים את התוכנה (אני מציין שזה מהאתר של מייקרוסופט) ופעם זה עבד עד שהסרתי את התוכנה ומאז היא לא רוצה לעלות שוב. ד"א המצלמה שלי היא Microsoft LifeCam VX3000 תודה לכל מי שמנסה לעזור....וחג שמח!!
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת על המוצר לפני שאני קונה.. אז...... :DJsmile: מישהוא יכול להסביר לי על התוכנה(לא איך משתמשים), או לתת לי קישור לאתרים עם הסבר (ואולי גם קישורים בדרך על אורגנים טובים ליצירת מוזיקה) תודה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני יודע שבאימיול, ניתן להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים (אימיול רשמי, אימיול של ליונטוורק, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים ההורדות של האימיול. כך, ניתן בכל פעם להפעיל קליינט שונה של אימיול, והוא מזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע. השאלה שלי היא האם הדבר אפשרי גם בביטורנט. האם אני יכול להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים של ביטורנט (ביטורנט רשמי, אזוראוס, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים הטורנטים, כך שאני אוכל בכל פעם להפעיל קליינט שונה של ביטורנט, והוא יזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע? אני שואל את השאלה מכיוון שהתקנתי במחשב את הקליינט הרשמי של ביטורנט, ואני רוצה לד…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את BSplayer ver 1.36 לצד Windows Media Player 10 על Windows מפורמט, ביחד עם חבילת המקודדים ffdshow גירסה 1167 (ffdshow-rev1167-20070514_xxl.exe). ב-BSPlayer אני מצליח לראות את כל הקבצים/פורמטים, וב-WMP שומעים רק אודיו ללא וידאו (בעיקר בכל קבצי ה-TVRIP ו-DVDRIP שברשת). אני יודע שיש ל-WMP סט מקודדים משלו, אבל חשבתי שזה נפסק בגירסה 9. יש למישהו רעיון לפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בעודי מתקין ומנסה להפעיל את תוכנת המוסיקה הקיובייס 5(הכמובן-לא מקורי) עולה לי ההודעה הבאה....מישהו יודע היאך פותרים בעיה זו? ??? תודה מראש.... לה' פתרונים אך הוא נתן אותם בידי אדם.....
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק די וי די "בעייתי". בד"כ דיסק די וי די רגיל מורכב מכמה קבצים שביניהם נמצאים קבצי ה-VOB שמכילים את המידע ואז אין שום בעיה להעתיק את קבצי ה-VOB ואז יש לך ביד את תוכן הדי וי די בתצורה של קבצי DATA הדיסק שנמצא אצלי בנוי בצורה אחרת. כאשר אני פותח את הכונן די וי די אני רואה קובץ פלאש עם סימות exe (מצורפת תמונה מס' 1). לחיצה על הקובץ הזה מציגה לי את תפריט הדי וי די וכמובן שלחיצה על אחד מהתפריטים מפעילה לי את פרק הדי וי די המתאים. אין לי שום אפשרות לראות את קבצי ה-VOB ולהעתיק אותם. המטרה שלי היא לקבל קבצים כי קבצים נשמרים יותר טוב מאשר דיסק שיכול להישרט או להתבלות עם השנים. מכיוון שלא מצאתי שום אפשרות שכזו – חשבתי שהדרך הכי קרובה לזה היא ליצור קובץ אימג' של הדיסק וכך א…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט דרך 013 וכבלים. ל 013 (ברק) יש חייגן שהוא גם מבצע בדיקת דואר כל כמה דקות. איך אני מבטל את בדיקת הדואר האוטומטית ?? (זה ממש הצליח לעצבן אותי) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למקרה שמשהו לא מובן, צירפתי צילום מסך. אם אני מוריד קובץ מסויים דרך פיירפוקס, אותו הקובץ מופיע לי פעמיים במיקום ההורדה, כשאחד מהם הוא זמני ונעלם ברגע שההורדה מסתיימת. לא כל כך קריטי, אבל קצת מפריע בגלל שמיקום ההורדה הוא שולחן העבודה, ואז נוצרים רווחים בין הקבצים שהורדו ואני צריך לעשות סדר ידנית. יש דרך לבטל את הופעת הקובץ הזמני? שמתי לב שב-IE לא מופיע אחד כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה ובכמה סוגי דפדפנים , לאחר גלישה ב 1-3 עמודים באתר , הדפדפן לא מצליח לקרוא עמודים נוספים , האם למישהו יש מושג ממה זה מושפע והאם יש פתרון לבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-