עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maor6,

שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?

2. שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by ovad1,

שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by SUBX2,

מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by yan,

מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by edy18,

בעודי מתקין ומנסה להפעיל את תוכנת המוסיקה הקיובייס 5(הכמובן-לא מקורי) עולה לי ההודעה הבאה....מישהו יודע היאך פותרים בעיה זו? ??? תודה מראש.... לה' פתרונים אך הוא נתן אותם בידי אדם.....

8. Started by JohnnyBravo,

התוכנה מראה לי התראות על כל יישום שיש לי במחשב.ORBIT.FIREFOX,VLC,FRAPS,SIDEBAR וכל מה יישום שאתם מעלים בדעתכם.היא אפילו מראה לי התראה על קובץ EXE נקי מדיסק מקורי יכול להיות שכוולם נגועים? כי אני עומד להעיף את התוכנה לכל הרוחות

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by hagay21,

אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by udi,

יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by asilic,

איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by CRT,

הבעיה מאוד מוזרה כי לא הותקנה חומרה. SPEEDFAN עדכני, הסרתי והתקנתי מחדש. הTASK MANAGER הוא מופיע אבל הוא פשוט לא ממשיך משם. יש עוד תופעה שהאייקון של אודיו (VOLUME) (XP SP3) לא מופיע בלשונית TASK BAR למרות שמצויין שיופיע. השינוי היחיד שנעשה זה זה שידרוג NIS מ2010 ל2011.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by WarNet,

אני לא מצליח לראות שום דבר גם לא יו-טיוב, megavideo או דבר דומה הסיבה שהדפדפן מחכה שכל הקטע יירד אם זה סרטון של מס' דקות ביו-טיוב,אז אני צריך לחכות מס' דקות עד שהוא יירד (הדבר הטוב,שאין תקיעות בכלל) אבל אם זה סרט ,אז זה בעייה ניסתי עם IE ועם FF הבעייה חוזרת בעבר אם הייתי משתמש ב-ccleaner ,אז זה היה מסתדר וכשזה הפסיק לעזור ,הייתי עושה restart וזה היה מסדר אבל עכשיו שום דבר לא עוזר איך אני מסדר את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2009 בשעה 21:45:32 מישהו?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. הורדתי כמה סרטים מהקאזה כל אחד איזה שעה בערך, הבעיה שחלק מהם רצים איך שבא להם, ואני לא יכול להריץ אותם לקטעים אחרים בסרט... בקיצור אתם יודעים על איזו תוכנה טובה שאיתה כן אפשר להריץ סרטים כאלה?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה להאצת הזכרונות?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by maXopka,

האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by amitey,

האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by kobibo,

קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

22. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש Sonata III 500מאתר TMS לפני שבועיים ויש לי מספר תקלות 1. לא שומעים כלום. כאשר ניסיתי לשמוע אפילו את קובץ המוסיקה את מובנה ב Win קיבלתי הודעה שהתקן הקול לא קיים או בשימוש. האם לא התקינו לי כרטיס קול? או שיש בעיה אחרת עם המחשב. 2. אני מנסה לראות ב win media אבל מתקבלת הודעה שאומרת "מפענח DVD תואם אינו מותקן. אני לא מבין מה משמעות ההודעה ומה אני אמור להתקין עכשיו. :s05:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים