תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר למצלמת CANON POWERSHOT SD600 לווינדוס 2000 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום היום במהלך התעסקות באינטרנט התקנתי משהוא שבדיעבד התברר כתוכנה זדונית. נכון להרגע כול כמה זמן באת נסיון גישה לתקיות במחשב מופיע לי ההודעה הבא קובץ מצורף. בין אם אני לוחץ כן ובין אם לא נפתח לי חלון של דפדפן ומנסה לפתוח אתר ספציפי. ניסית לסרוק אם אנטיוירוס של NOD32 מעודכן אך הוא לא מזהה כלום וגם ניסיתי לסרוק אם ADWERE 2008 וגם הוא לא מוצא כלום אשמח אם יש למשהו רעיון איך לטפל בזה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם זה... אין יותר מעצבן מלשלם כסף ואז לגלות ששום תוכנת הורדה לא עובדת... נגיד ב ORBIT, איך אני מקפנג שהוא לא יוריד לי את ה HTML אלא את הקובץ עצמו????
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם !!! יש לי מערכת הפעלה win xp pro עברית. אני מחפש תוכנה אשר תתן לי לחסום אתרים באינטרנט שאנשים אחרים לא יוכלו להכנס. אם יש לכם משהו אחר להציע לי יותר יעיל אני אשמח מאוד. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה תוכנה (כנראה דרייבר כלשהו- לפי דעתי של הכרטיס קול, אבל בגלל שניסיתי כבר 2 גירסאות שונות, שלפחות אחת מהן עבדה טוב קודם, אני לא בטוח בזה...) שמידי כמה דקות תוקע את המחשב. זה מפריע במיוחד בזמן האזנה למוסיקה, ובאופן כללי אני לא חושב שזה בריא למחשב... אני צריך למצוא את התוכנה הבעייתית ולטפל בה, אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה.... עם הtask manager לא הצלחתי למצוא את הבעייה... תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש.... ישנם כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת internet explorer נתקבל בבעיה ועליו להסגר אנו מתנצלים על האי נוחות. AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.20935 ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00010a53 זאתי חתימת השגיאה מה אני עושה????
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה קבצים צריך? האם צריך תוכנה מיוחדת ליצור את הplugins? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היייי!! שלום לכולם!! יש לי בעייה.... אני בא לפצוח איזהשהו שיר משהו מהמדיה פלייר וזה כותב של שאני צריך קודק וזה סתם שיר לא קליפ יכול ליהיות שחקתי איזשהו דרריבר בטעות או משהו מה עליי לעשות? יש לי ווינדוס אקס פי .. בתודה שגיא... :-[
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-