תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ב firefox יש אפשרות שלאחר סיום העבודה איתו הוא ישמור את האתרים האחרונים שהיו פתוחים ובפתיחה הבאה של הדפדפן האתרים הללו יעלו, משום מה זה לא קורה יותר אצלי, מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להמיר אותו לMP3 כדי להכניס אותו לאייריבר H10 שלי. הנה הקובץ שלי: http://img244.imageshack.us/my.php?image=17zh.jpg
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לפיירפוקס שפותח טאב במקום חלון חדש, יש לי FF16. ודבר נוסף, לאחרונה שמתי לב שבחיפוש מילה מסויימת באנגלית CTRL+F אני חייב להקליד אותה בדיוק עם אותיות גדולות וקטנות לפי איך שהיא רשומה על מנת למצוא אותה. לדוגמא, בעבר על מנת לחפש את שם המשתמש שלי הייתי יכול לרשום פשוט metalhammer רק באותיות קטנות מאשר לרשום MeTaLhAmMeR.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום יש כמה סרטים שהם DVDRIP. וכאשר אני רואה אותם אז האפקטים מאוד חזקים אבל הדיבור בקושי נשמע, האם יש דרך כלשהיא לסדר את זה שהדיבור יהיה חזק יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת ספקטרום אנאלייזר בכלי לנתח הפרשי תדרים, בנוסף אני זקוק שלתוכנה תיהייה אופציה של הצגת היסטוריה לפי תדר וניתוח הרמוניות בין תדרים.. תודה על כל עזרה..
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי לתוכנות מומלצות יש שם את התוכנה הזו : RegVac Registry Cleaner הת'רד עם התוכנה די ישן זו עדיין תוכנה מומלצת ? יש המלצות אחרות מניסיון? תודה,
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-