עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nivz,

קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  2. Started by ofir123,

ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Stas Rydelnik,

שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה

4. Started by FIRE-KID,

שלום קניתי את הכ.מסך הכי זול שהיה בksP שם הדגם באתר שלהם הוא C-Media 4.1 PCI הטכנאי היה קצת יותר מדוייק cl-fm801-4ch ואני לא מוצא את הדרייבר שלו באינרנט. אני רק מוצא הורדות שסורקות את המחשב מוצאות דרייבר ומורידות .כגון זה: http://www.nodevice.com/driver/company/C-Media/SOUND.html רק הבעיה היא שאני צריך להתקין את זה על מחשב חסר אינטרנט.. אולי אתם תוכלו לעזור..

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by *NightMare,

טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by elidr1,

שלום! מרגע שקניתי את המחשב(לפני מספר חודשים) יש לי בעייה של מסך לבן. המסך הזה היה מופיע מידי פעם בעת צפייה בסרטים במחשב או בעת משחק במשחקי מחשב, ובאופן קבוע בעת צפייה בסירטונים באינטרנט. כיום הוא מופיע באופן די קבוע רק בעת צפייה בסירטוני אינטרנט. עכשיו, אם אני יתחיל לצפות בסרטון באינטרנט, יופיע לי לאחר מספר שניות/דקות(יכול להיות שגם לא יופיע לי בכלל) מסך לבן, לאחר מכן מסך שחור ולאחר מכן הסרטון כשהתמונה שלו קפואה(רק בקטן) ואחר כן עוד פעם מסך לבן וחזור, כשבכל הזמן נשמע הקול בצורה תקינה. הדרך היחידה להפסיק את זה, זה לעשות ריסט למחשב. בנוסף, בכ- 20 אחוז מהמקרים שמופיע המסך הלבן, הוא כותב לי שמנהל התצוגה שיחזר את עצמו בהצלחה והמסך הלבן נעלם עד הפעם הבאה. מה יכול לגרום להיווצרו…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. היי. אני מחפש תוכנה הכי מהירה שיש לאיחוד קטעי וידאו ,אם מישהו יוכל לתת לי קישור או שם לפחות אני אשמח מאוד.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הקשיחים שלי, C או D, אני מקבל את ההודעה: can not find script file c:\setup.dll.vbs לאחר מדריך שמצאתי ברשת שאומר לעבור על הרג'יסטרי שלך ולמחוק מכולם את המשפט setup.dll.vbs ניסיתי להיכנס שוב לכוננים. מה שקורה כרגע כשאני מנסה להיכנס לכוננים זה: http://img516.imageshack.us/my.php?image=57246115.jpg אחרי שאני לוחץ OK החלון נסגר והוא נשאר במחשב שלי. מה לעשות? אני לא יכול להיכנס לכוננים הקשיחים שלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mendic,

צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

יש לי אתר פרטי שאני משנה לו את העיצוב לפחות פעם בשבועיים וכל פעם אני שובר את הראש בנסיון למצוא צבעים שמשתלבים יפה ביחד! יש המון אתרים ברשת, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה אתר שמציג איזה צבעים הולכים ביחד בצורה יפה, דוגמאות וכו'? תודה לכל העוזרים (שיהיה מצויין אם אפשר קוד הצבע, כי אני משתמש בתבנית HTML. אבל אם אין אז לא נורא אני אמצא את הקוד לבד).

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ירון-ס,

שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by xTz,

אהלן יש דרך לוודא האם הוירוס קיים אצלי במחשב או לא? ובכלל, על איזה תוכנות אתם ממליצים להסרת וירוסים\רוגלות? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר

15. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי שני אתרים בהיסטוריה שלא נמחקים גם לאחר שאני עושה מחיקת היסטוריה וזה מציק לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by udi,

האם משהוא יודע כיצד ממירים DVD ל- MPEG כדי שיוכל לעבוד על במחשב מבלי הסרט המקורי אני יודע שזה אפשרי אבל אנני יודע את השלבים של ההמרה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום. ברשותי כמה צורבי DVD (ראה מפרט) במסגרת העבודה יש לי צורך לצרוב כמיות גדולות של חומר. עד כה השתמשתי ב-CLONE DVD של SLYSOFT בכדי לצריב 3 DVD במקביל. פשוט פתחתי את התוכנה 3 פעמיים. כעת יש לי צורך לצרוב כמות גדולה של CD ... ניסיתי לבצע זאת באמצעות CLONE CD של אותה חברה. אבל זה בלתי אפשרי. משום מה הצורב של NEC ושל Optiarc לא תומכים בצורה יציבה בתוכנה. פעם מצליח ופעם לא, אני צריך משהו יציב, אחרת זה לא מסחרי ... NERO 7 לא מסוגלת לבצע זאת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by NeverMore,

האקדח והפרצוף נעשו עם חיקוי יפני לוואקום, לא הדיוק המירבי אבל לעבודות מהסוג הזה זה סוחב כל השאר זה מברשות / פן טול http://zautner.deviantart.com/art/The-End-68481549

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by LockOn,

שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by -AKEL-,

שלום לכולם.... כפי שאמרתי בנושא ההודעה אין לי הרבה מה לציין עוד בנוסף לזה אז... מי שיוכל לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. מדריך התקנה מידע נוסף: - עדכונים אחרונים - רקע - יו-טיוב - פייסבוק - מצגת HTPT

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.