עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nuctornal wisdom,

הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. המחשב נותן לי error של boot.ini אז נכנסתי דרך הדיסק הפעלה לrecovery console ושם הוא אפילו לא נותן לי את השורה c:/windows ואז רשמתי chkdsk והוא אומר שיש לו בעיות unrecoverable problems ואז ניסיתי להתקין את הוינדוס על דיסק שונה , והוא לא מזהה שום דיסק ושולח איזה error משוגע שיש בעיה קשה . מה לעזעזל עושים עכשיו?‏ כנראה יש בעיה בדיסק עצמו, אבל איך בכל זאת מנסים לפתור את זה. בבקשה עזרה דחופה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by CashMAn,

שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. לאחרונה לאחר שתוכנת utorrent פועלת למשך זמן מה, המהירות של התוכנה יורדת ואני מקבל את ההודעה הבאה ב-tracker status: "an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full" כמות החיבורים שיש לכל הורדה יורד למספרים קטנים אף על פי שיש הרבה מקורות, ואף תוכנה אחרת לא מצליחה להתחבר לרשת. הדפדפנים לא מביאים אף דף וב-SmartFTP אני מקבל גם כן את בדיוק אותה הודעה. האם מישהו יודע מה גורם לזה? utorrent תפקד מעולה עד ללפני כמה שבועות ולא זכור לי שביצעתי דבר שיגרום לזה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by The Dom,

תשמעו, אני רוצה לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת על המוצר לפני שאני קונה.. אז...... :DJsmile: מישהוא יכול להסביר לי על התוכנה(לא איך משתמשים), או לתת לי קישור לאתרים עם הסבר (ואולי גם קישורים בדרך על אורגנים טובים ליצירת מוזיקה) תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by עוד מישהו,

שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה

11. Started by UrielZ,

ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. Started by nrg man,

יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by silky,

מזה איזה שנה אני מזפזפ בין 4 תחנות רדיו דרך השאוטקאסט (2 תחנות בשם hitz channel, מלודיס ווב רדיו, ואחת של קלאסית. תרגישו חופשי לבקר). הבעיה היא שכל כמה זמן (בין דקה לשעה) בכל אחת מהתחנות הסטרימינג יתקע, ומהרגע הזה יתחיל ממש ממש לגמגם. הפתרון היחידי לבעיה זה לרפרש את התחנה, ואז זה שוב מנגן לכמה זמן רציץ, עד התקיעה הבאה. בדקתי וזה לא עניין של תשתית, מה גם שיש לי 12 מגה שאמורים לעמוד ברוחב הפס. ניחא זה היה קורה בתחנה בודדת, אבל זה קורה בכולן. אילו הייתה אפשרות של AUTO-REFRESH ברגע שהוא נתקע זה היה בסדר, אבל ככה זה ממש ממש מציק. מאוד אעריך עזרה כאן. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by ori24,

שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. ניסיתי לנגן את הקבצים ב-VLC, MEDIA PLAYER CLASSIC, BS PLAYER והם קצת מקרטעים, WINDOWS MEDIA PLAYER זה עובד בסדר, אבל אני רוצה נגן נוסף שיכול לנגן אותם ובצורה חלקה. תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

כך דווח מהאתר Neowin קישור למקור דף ההורדה

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  20. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ניסתי ביטלתי את האפשרות ב OE "Automaticlay load msn messenger....."/ אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE.... תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by gigabot,

שלום, יש לי את הדבר הבא: ממה זה נובע? תודה ואיך להגדיל את הלימיט של הטורנטים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by UltraManII,

שלום אני נחשב חדש בפורומים של HWZONE. איך החתימה שלי בתור חתימה ראשונה?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. התחילו להופיע לי BSOD..... וכשאני מנסה להציג סרטים זה מופיע: the following pin(s) failed to find a connectable filter

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Xilver,

קודם כל, הוא שינה את הדסקטופ ואין לי גישה למחשב שלי, הוא שינה את תפריט "התחל" כך שאין לי את All Programs ואין לי דרך להיכנס לשחזור מערכת... בנוסף לכל זה, כל 10 שניות הוא יוצא מהשולחן עבודה ונכנס אליו שוב ככה שאין לי דרך לנסות להיכנס ללוח הבקרה או משהו. מה לעשות??

25. Started by arik100,

אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים