עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by xlSnaK,

מישהו יודע האם אפשר לבטל את התמונות של האתרים האחרונים שנכנסת אליהם כשאתה נכנס לתוכנה ? ועוד משהו האם אפשר לעשות כך שזה לא יזכור בשורת הכתובות את מה שכבר כתבתי תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by blancman,

יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לגבות סרט חתונה שיש לי על דיוידי מצאתי תוכנה שתעביר אותו למחשב ומפורמט דיוידי לAVI אבל זה תופס המון נפח איך אני מכווץ את הסרט לDIVX ? תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  6. כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  7. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  8. אמרו לי שהם אמורים להיות בכרטיס זכרון במחשב... כי הם לא מגיעים על דיסקים... איפה בדיוק? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  9. Started by mickycohen,

חברים אני חייב דרייבר של כרטיס מצלמות conexant 878a אני מודה מאוד לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.

11. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת

13. מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. Started by FallenAngel,

יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב ואודה על המלצתכם בנוגע למערכת ההפעלה המומלצת וכן תוכנות נוספות הדרושות לי תודה מראש עבור העזרה

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by wow,

התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by DXT,

משהו מאד מוזר הולך בזמן האחרון במחשב שלי.... פעם היה אצלי מותקן הרבה מאד זמן NAV 2002 ואז שידרגתי ל 2003, הכל היה מצויין. לאחר כמה זמן התקנתי את ה Norton Firewall 2003. אז התחילו הבעיות. בתחילה הכל עבד. ואז שמתי לב שעצם היותו של הפיירוול הוא עושה באג במערכת שה taskbar תמיד יהיה מעל משחקים במסך מלא! אז אני לא זוכר מה היה סדר האירועים אבל הסרתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס autoprotect סירב לפעול והציג שגיאה כלשהיא + קישור ל Knowledge base של נורטון, פעלתי שם עפ"י ההוראות אך זה לא עזר בגרוש. הסרתי את NAV, ניסיתי להתקין את החבילה NIS2003 - אותו הדבר בדיוק... לבסוף ויתרתי על נורטון... הלכתי על McAfee VirusScan 7.0 Pro, הפיירוול שהיה איתו הותקן בהצלחה ולא עשה בעיות. או…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by tvholic,

אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. Started by אבי_28,

קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by bneli,

איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה

דיונים חדשים בפורומים