תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום השוואה על שני הגרסאות של האנטיוירוס של kaspersky משום מה ראיתי פה באתר שאתם ממליצים על personal ולא על personal Pro לא הבנתי למה ואני מבקש אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בנהם?? תודה מראש !!!
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני מנווט בקבצים, מצד שמאל של החלון העברית משובשת. ניסיתי לבדוק שכל הגדרות העברית תקינות, אבל זה לא עוזר. מערכת הפעלה חלונות 2000 .
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי NERO 8 מותקן ובכל כמה דקות מופיע לי ההודעה הזו. מחקתי את ה NERO הישנים שהיו לי במחשב. מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Netscape and other Web browsers based on the Mozilla development project contain a bug that leaks people's Web surfing data, according to a new report The bug reveals the URL of the page someone is viewing to the Web server of the site last visited. This allows a Web server to track where people go after they leave the site, even if the next Web address comes from a bookmark or is manually typed into the browser. Researcher Sven Neuhaus, who published a security alert on Wednesday about the issue to the Bugtraq mailing list, said he had confirmed the bug in Mozilla 1.0, 1.0.1 and 1.1, though it probably also existed in older Mozilla versions. It also appears in browsers …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלוח בקרה של הכרטיס מסך (2900PRO). אני קובע HOTKEYS כדי לבצע פעולות מקוצרות וזה לא עובד למשל ALT+4 כדי לעבור למצב EXTENDED (אני עובד עם 2 מסכים שמחוברים למחשב) ו ALT+5 כדי לעבור ל duplicate/clone וכשאני לוחץ על הצירופים האלו כלום לא קורה חייב עזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן קניתי אוזניות חדשות והמחשב מסיבה מאוד דפוקה לא מזהה אותן, אלא חושב שהן רמקולים ,ואז זה נשמע כאילו אני שומע בתוך מערה או משהו כזה.. לוח אם מסוג G31M-ESL של ג'גה בייט. האוזניות הן MDR V700 תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עריכה אחרונה =\ רק בשביל שזה יהיה יותר נקי.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אני מנסה לגלוש באינטרנט אקספלורר ולא מצליח, גירסה 6 הגלישה בפייפוקס עובדת כרגיל אשמח אם תוכלו לעזור, תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מה עדיף? אני צריך תוכנה לא כבדה וטובה על מה ללכת מבניהם
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
השאלות: ב. אם אני רוצה לעשות גיבוי להכל כולל הדרייברים שהתקנתי, אז יש אופציה מיוחדת או שזה שיחזור רגיל ובסיסי? ג. אם הכונן שלי הוא FAT32 ואז עשיתי גיבוי. אחר כך אני מפרמט ל-NTSF. אז השיחזור יעלה לי? ד. אם אני עושה גיבוי. ואז אני מוסיף זיכרון פנימי או מחליף HD, השיחזור יעבוד? ואם אחליף רק HD SLAVE? יעבוד? אלו שינויים בחומרה מותר לעשות בין הגיבוי לשיחזור?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-