עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by PsYshaY,

יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by E_XeQuit,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P35-DS3L. יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים תמיד למחשב, כאשר האוזניות שמחוברות לחור השחור והרמקולים לחור הירוק. רציתי לדעת אם יש דרך ליצור קובץ שמשנה את ההגדרה של החור השחור מאוזניות ל Line-IN ולהפך. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by tysonbm,

אני מחפש מקודד divx הכי חדש שיש כיום בתודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by urich,

כשאני פותח את כונן c:\ (אין עוד מחיצות הכונן נפתח עם acdsee בניגוד לרצוני הדבר קורה רק כאשר אני פותח את כונן c וכשאני משוטט בין תקיות הדבר לא קורה ניסתי הכל והדבר מרגיז מאוד. כמעט שחכתי הacdsee הוא בגירסה 5

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by nitro_6,

מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. היייי!! שלום לכולם!! יש לי בעייה.... אני בא לפצוח איזהשהו שיר משהו מהמדיה פלייר וזה כותב של שאני צריך קודק וזה סתם שיר לא קליפ יכול ליהיות שחקתי איזשהו דרריבר בטעות או משהו מה עליי לעשות? יש לי ווינדוס אקס פי .. בתודה שגיא... :-[

8. אני יודע שבאימיול, ניתן להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים (אימיול רשמי, אימיול של ליונטוורק, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים ההורדות של האימיול. כך, ניתן בכל פעם להפעיל קליינט שונה של אימיול, והוא מזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע. השאלה שלי היא האם הדבר אפשרי גם בביטורנט. האם אני יכול להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים של ביטורנט (ביטורנט רשמי, אזוראוס, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים הטורנטים, כך שאני אוכל בכל פעם להפעיל קליינט שונה של ביטורנט, והוא יזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע? אני שואל את השאלה מכיוון שהתקנתי במחשב את הקליינט הרשמי של ביטורנט, ואני רוצה לד…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by overload,

אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. Started by tania131,

חתימה חדשה,איך? http://img40.imageshack.us/img40/761/50cent2lr.jpg

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. Started by Nurit2005,

אולי משהו יודע איך נועלים טקסט בפלאש שאחרים לא יכלו להעתיק או תמונות?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.

13. Started by tintin,

יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. Started by eranmor,

לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by shlevnl45,

מישהוא יכול להביא לי מדריך להפיכת מחיצות מ fat32 ל ntfs

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by magnom,

כל הזמן לשכן שלי יש תקלה מאיקונים איך זה קורה ואיך מסדרים את זה? מצורף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

19. הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by yanipc,

שלום,אני משתמש במסן 8.1 והרבה פעמים יש לי בעיות חיבור והמסן לא מתפקד כמו שצריך...יש לי מודם של תומפסון וראוטר של לינקסיס ואני יושב ממש 5 מטר מהראוטר ולפעמים צצות בעיות בחיבור, אבל שאני מחבר את המחשב ישרות למודם המסן נכנס בקלילות בפחות מ2 שניות מה עליי לעשות תודה מראש יניב

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by -AKEL-,

שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  23. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by eranratzon,

שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים