תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD [VOD] עכשיו אני רוהצ לראות אותו במחשב עם כתוביות.... אני צריך תוכנה שתיתן לי את האפשרות הזאת.... כמו BSPLAYER רק שתומך בסרטי DVD
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר למצלמת CANON POWERSHOT SD600 לווינדוס 2000 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה תפקידה של התוכנה? היא עושה בעצם בזה שהיא סורקת ומייצאת LOG? ויש לזה מקרא באינטרנט איפשהו שאפשר לדעת מה מזיק ומה לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך שלי הוא READEON HD 4870 עד אתמול השתמשתי בCCC 8.8 והיום עדכנתי ל8.9 גם בגרסא הקודמת וגם עכשיו בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס מסיים לטעון אני מקבל הודעה שהCCC קורס ואם לשלוח דו"ח שגיאות או לא. אני מפעיל אותו מחדש מיד אחר כך ואין איתו בעיות. האם זה מסוכן (יכול לגרום נזק לרכיבים במחשב) ואיך מסדרים את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את המסנג'ר לייב החדש ובגלל שהוא היה נורא איטי וכשהסתכלתי על כמה CPU הוא מבזבז זה היה נורא גבוה, הוא גם היה מרבה להתקע בקיצור מחקתי את המסנג'ר ברוב טיפשותי בצורה ידנית ולא דרך הוספה/הסרה ועכשיו שאני רוצה להתקין מסנג'ר ישן יותר או אפילו את אותו המסנג'ר החדש הוא אומר שהוא כבר מותקן למרות שמחקתי את כל הקבצים הקשורים אליו וניסיתי גם בעזרת תוכנות של הוספה הסרה כמו your uninstaller והמסנג'ר לא מופיע שם בכלל מה הפתרון ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
DVD?? או משהו שה DVD יוכל לקרוא ולהפעיל??? ואם כן איך? תודה... נ.ב האם אפשר לכלול גם את הכתוביות? תודה עם NERO
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אתם יודעים שרת כזה...
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחובר בפס רחב ומשתמש ב-firewall של win xp .בדקתי את ההגנה על המחשב(firewall של win xp) באתר של חברת symantec (החברה שמפיצה את ה-norton) בבדיקת security check עברתי את כל הבדיקות למעט בדיקת Browser Privacy Scan! האם אני יכול להשתמש ב-firewall של win xp או שאולי כדאי להשתמש בfirewall (חינמי) אחר?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום נכבדים! אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE. נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה, ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו: Qualified Vendor List BIOS BIOS-Utilities Chipset AUDIO LAN Utilities אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים, אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-