תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אח"כ שאני אתקין את האייסיקיו אני רוצה להחזיר לי את ההיסטורי שיש לי עכשיו עם כל האנשים... אז מישהו יודע איזה קובץ/קבצים בתיקיית האייסיקיו מכיל את ההיסטורי?? כלומר, איזה קובץ אני צריך לשמור בכדי שאח"כ אני אוכל לשחזר את כל ההיסטורי שיש לי עכשיו...? 10x
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המקלדת הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=505 וכפי שאתם רואים יש לה לחצנים של מולטימדיה קדימה אחורה ועוצמה הכל המקשים עובדים חוץ מקדימה ואחורה זה עובד רק על MEDIA PLAYER המסריח של Micro$hit אני רוצה לגרום להם לעבוד ב WINAMP איך שהוא זה אפשרי בכלל? אם כן השמח מאוד לעזרה שלכם...
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אמרו לי שהם אמורים להיות בכרטיס זכרון במחשב... כי הם לא מגיעים על דיסקים... איפה בדיוק? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התקנתי תוכנות Ad-aware Professional, AVG 7.5. האם מומלץ להתקין גם תוכנת Zone Alarm?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תראו מה הבעיה שלי: יש לי נורטון פיירוול 2003, הוא מוצא מידי פעם ניסיון של סוס טרויאני להתקשר (לא בטוח אם למחשב או ממנו), הסוס הוא מסוג SUBSEVEN או BACKDOOR . כשאני מפעיל את האנטי וירוס שלי הוא לא מוצא אותם. אתם מכירים תוכנה טובה לסילוק טרויאנים?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]
-
בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אני מקבל ERROR http://www.planetnana.co.il/milan/error.JPG זה הLOG FILES: http://www.planetnana.co.il/milan/DirectX.txt http://www.planetnana.co.il/milan/DXError.txt איך אני פותר את זה ובגלל שאני לא יכול להתקין דרייקט X אני גם לא יכול לשחק בשום משחק לדוגמא: פיפא אז עשו מצווה תעזרו Thank You.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
מה תפקידה של התוכנה? היא עושה בעצם בזה שהיא סורקת ומייצאת LOG? ויש לזה מקרא באינטרנט איפשהו שאפשר לדעת מה מזיק ומה לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-