עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  2. Started by avi9899,

[move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by rambo88,

יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה המצב .?? אני מחפש את הMOVIE MAKER החדש בגרסה 15.4 הבעיה היא שאני לא מוצא את המובי מאקיר בהתקנה נפרדת משאר מוצרי ה LIVE , דרך החבילה של ה LIVE אני חייב לעדכן את המסינגר ואני לא רוצה את המסינגר החדש אני רק רוצה את ה MOVIE MAKER וזה לא נותן לי . מה אני יכול לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנה לידיעת פרטים על קובץ WMV ניסיתי עם GSPOT לא נותן פרטים כלל גם לא ב MPC הקובץ מנוגן אבל לצורך המרה ל DVD יש לתקן את הרזולוציה ללא לפגוע ביחס רוחב לגובה וגם מה ה FRAMF RAIT 25 HZ או 29.97

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ilia121,

שלום, אני צריך לעשות מן איזשהו סוג תקשורת דרך ה- MSCOMM ככה ש: ברגע שמגיע איזושהיא כמות בייטים מוגדרת מראש, התוכנית מודיעה או עושה משהו או שאחרי זמן מסויים שלא הגיעה הכמות הדרושה של בייטים, התוכנית מודיעה שהייתה שגיאה בתקשורת. תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני לא יודע איך לצרוב יש לי שני תיקיות AUDIO_TS ו VIDEO_TS ואני לא יודע באיזה תיקיה אני שם את התרגום XXX.sub \ XXX.txt אני צריך לפתוח תיקיה חדשה לתרגום או שאני זורק את זה באחת התיקיות שיש לי וידיאו אידיו?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by avivlevy,

:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. היי יש לי קובץ MP3 של שיר מסויים, והשיר הוא בגירסא אינסטרומנטלית, כלומר קראוקי. עכשיו, ניסיתי להשמיע פשוט את השיר בווינאמפ ולהקליט את עצמי שר בעזרת המיקרופון אך התוצאות היו מחפירות. אנא עזרו לי תכנה שלקובץ MP3 יהיה ניתן להוסיף עליו בזמן אמיתי שירה, או לחילופין ליצור קובץ חדש שהוא חיבור של הקלטת השירה וקובץ ה-MP3! אם אפשר, אנא להוסיף לינק ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש, OrGAzmUs :smoke:

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Dabush,

"Power Saving Mode" מהרגע שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת על המסך המחשב עצמו פועל אבל המסך נתקע ואין לי אפשרות לצאת מהמצב הזה, והקטע שזה מופעל מהרגע שהמחשב דולק לא עוזרת בכלל חיפשתי בגוגל כמה פתרונות אבל רובם בעיקר מסתכמים בזה שאולי יש אבק ולשאוב אבק מהמחשב, רק חבל שלמחשב שלי אין 48 שעות קיבלתי אותו בשישי בבוקר. למישהו יש רעיון או פתרון איך להעלות תמונה על המסך? ברגע שאני אצליח להעלות את המחשב כמו שצריך, אני כבר אדע לבטל את הפאוור סייבינג מוד הזה דרך וינדוס אגב אני משתמש בוינדוס 7

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by izikd,

שלום, אני מחפש איזה פאץ' או חבילה של נרו שלא תכלול את כל השטויות הרבות שמגיעות איתו. זה ממש מעצבן שהוא מתקין את כל הnero scout ואת הקודקים שלו לוידאו. יש איזה גרסא מופשטת של נרו שתכלול את התוכנת צריבה נטו? תודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני רוצה XP ו 98

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה קורה ב85% מהפעמים שאני מעלה את הוינדוס, ישנה הודעה Svchost.exe Application Error The instruction at "0x0000000" referenced memory at "0x0000000". the memory could not be "writen". לפעמים כתוב Writen ולפעמים Read לפעמים המס' הוא 0x0000000 ולפעמים יש מספר אחר עם אותיות יש לי אפשרות ללחוץ OK/CANCEL זה איכשהו מבטל את כרטיס הקול, ואי אפשר להפעיל יישומים אחרים (אלא אם כן לוחצים CANCEL ואז כן אפשר להפעיל תוכנות אבל אין קול) אני פשוט מכבה את המחשב כ-5/7 פעמים עד שההודעה לא מופיעה ורק אז מצליח לעבוד כמו שצריך. יש למישהו רעיונות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 00000,

הורדתי messenger 8, התקנתי והכל הלך יפה. ניסיתי להתחבר, ואז הוא רשם שיש גרסה חדשה יותר, ואני אהיה חייב להוריד אותה אם ארצה להשתמש ב-messenger. זה הוריד לי אותה והתקין לי אותה, לא היה שום שינוי. ניסיתי להתחבר שוב, הוא שוב כתב לי את אותה הודעה. אמרתי, טוב, כנראה מיקרוסופט מבינים מה הם עושים וכנראה צריך לעדכן שוב. התקנתי ולא השתנה שום דבר. זה פשוט לא נותן לי להתחבר. עזרה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by zoman,

בעיה מוזרה : שאני שם את הסרט וראה אותו במדיה פלייר הוא הפוך גם הכיתוב וגם הסרט ,האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להפוך אותו או בצורה אחרת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. כל פעם שאני צופה בסרט דוקא בחלק הכי דרמטי פתאום שומעים "קליק" של לחיצת עכבר על לינק או רענון של דף אינטרנט... אמרו לי לבטל את כל הצלילים של ווינדווז וזה פשוט לא עוזר זה רק מבטל את הצליל כניסה מהמערכת ויציאה ממנה. אני לא יודע מאיפה הצליל מגיע אולי מתוכנה שרצה חשבתי אולי זה NOD32 כי אין דבר אחר ברקע מלבדה... מה אני יכול לעשות זה מחרפן אותי ברמות !! ? אולי עוד מישו שיש לו NOD מכיר את הבעיה .? או בכלל את הצליל המציק.. תודה מראש למשיח שיגאל אותי!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by dudi2002,

איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. מחשב חדש... פירמוט טרי כמובן... יומיים המערכת רצה, אני ישר אחרי RESET פה, אבל כל פעם שאני בEXPLORER אני לוחץ על קובץ MP3 הוא קורס וה MY COMPUTER נסגר, מדוע ולמה ? איך אני מסדר את זה ? כשאני ב WINAMP ואני לוחץ כפתור ימני או שמאלי על הקובץ הוא לא מעורר בעיות והכל עובד חלק. יש הצעות ? מחשב חדש ופירמוט טרי, אין לי זין לפרמט עוד פעם בחודש הקרוב. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

i have kaspersky 6 and all the time it catch worm downloder from 212.199.20.28:1701 allways from this server how can i know what site it is?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.