עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by approx,

כמו שרשום אני צריך תוכנה להשמעת קבצי FLAC רצוי תוכנה קלה כמה שיותר תודה.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by ronzilca,

ב2 גירסאות שניסיתי להתקין 8 ו-9 הוא מנסה להתקין קודם כל את הRedistributable C++ 2005.. כל פעם הוא טוען שהוא לא מוצא קובץ בשם vcredist.msi, זה מונע ממני להתקין את התוכנה וזה משגע אותי.. http://img33.imageshack.us/img33/3487/64404842.jpg

3. שלום, בכמה ימים המחשב שלי נהיה קצת איטי..קיצר בדקתי קודם ואני רואה שיש תהליך שנקרא SYSTEM (זה לא הסיסטם איידל הזה..אחד אחר) שתופס בין 50-80 CPU. הנה תראו תמונה: http://up181.siz.co.il/up1/dcziuhnytyzm.jpg הרצתי NOD32, ADAWARE, רגסטימשין כולם במצב בטוח, וזה לא מצא לי שוב דבר רציני ולא עזר. שהווינדוס עולה עולה איתו ההודעה הזאת: http://up178.siz.co.il/up1/3whnzvcyykzm.jpg יש מצב זה קשור? איך אני מעיף את התהליך הזה? הוא תוקע את כל המחשב..

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by shloosh3,

התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gal atedgi,

אני צריך את התכונה שמשפעילה את ipod בעברית את התכונה ipodhe בגרסה הכי חדשה שיצא תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  7. הי, לאחר טעות מטומטמת מצידי ( ), המחשב שלי נדבק בווירוס. בתחילה, הוא גרם לשירות ה-Security Center להפסיק לפעול, מה שבתורו גרם לפיירוול ולאנטיוירוס לקרוס. לאחר בדיקה נרחבת באינטרנט, וניסיונות שונים לתיקון הבעייה (כולל הפעלה ידנית של השירות - גם דרך Safe Mode), כשעשיתי ריסטרט למחשב, הווינדוס עלה, אבל כל מה שראיתי היה את תמונת הדסקטופ, וחוץ ממנה, שום דבר. ניסיתי להשתמש גם ב- "Kasparsky Rescue CD 10" וגם ב- "BitDefender Rescue CD", אבל אף אחד מהם לא פתר את הבעייה. לפי מה שראיתי רוב הסיכויים שהווירוס שהדביק את המחשב שלי, נקרא "Vundo Virus"... מידע על המערכת שלי: Windows 7 Home Premium 64bit Windows Security Essentials האם יש דרך לפתור את הבעייה, גם אם אין לי גישה למח…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אז ככה , מערכת הוינדוס שלי לא עבדה אז מה שעשיתי זה חיברתי את הHD למחשב שני כדי להעביר את המידע שחשוב , אבל יש לי בעיה כי כשאני מפעיל את ההרדיסק במחשב השני ואני מדפדף בין התיקיות של הכונן אז יש לי רושם שחסרים קבצים, הוא מראה לי שבשולחן העבודה הכל ריק , ובמסמכים שלי גם ריק (נכנסתי דרך הLOCAL SETTINGS) , אולי זה בגלל שליוסר הזה יש סיסמא כאשר מפעילים את הוינדוס ? בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי מידע ממש ממש חשוב . אם מישהו יוכל להתקשר 0524833077 , תתקשרו ואני יחזור אליכם כדי לחסוך לכם זמן אויר .

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by zion789,

איך אני גורם לנגן הזה להפעיל לי סרטונים מהאתר מגה וידאו,למה כאשר אני מנסה להפעיל דרך האתר זה עושה לי כל שנייה buffering וזה די מעצבן שיש לך 16mb אינטרנט ויש לך עדיין תקיעות אז חשבתי להפעיל דרך הנגן הספציפי הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

האם אפשר להוסיף תרגום ל DVDR? (ל IMAGE של DVDR)

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by ilan_fix,

היי... קניתי צורב DVD nec 3500 והחיים יפים... אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בdivX ובXvid לDVD כדי לנגן אותם בנגן פשוט שלא תומך בפורמטים האילו... בשתי בעיות נתקלתי: 1) בתוכנה TMPGEnc גרסה 2.59.47.155 אני משתמש לקידודים שונים, די בהצלחה, אבל סרטים בXvid יוצאים בלי סאונד.. השתמשתי בתוכנה DVDsanta והיא עשתה את העבודה יפה עם סאונד, אבל עדיין, מישהו יודע מה גורם לבעיה בתוכנה הראשונה? 2) לאחד הסרטים יש לי קובץ תרגום בפורמט sub. איך אני יכול להצמיד אותו לסרט DVD שמקורו בקובץ divX או Xvid ככה שיהיה אפשר לבחור אם לראות את התרגום או לא.. כלומר, שהתרגום לא יהיה מובנה בתמונה, אלה הקובץ יהיה על הדיסק והנגן ידע לזהות ולהריץ אותו... יש איזה תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה? מ…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by omnius,

צריך תוכנה מיוחדת? או שלוחצים על משהו במקלדת או משהו כזה?

15. Started by kisharon,

היי לכולם. איך אני צורב \פורס קובץ עם סיומת cdi ? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

17. נניח ויש אתר...שיש בו לינקים....הרבה לינקים...במקום להוריד את כל הלינקים אחד אחד אפשר להוריד את כל האתר למחשב וזה יעבוד? יענו הלינקים והקבצים שמקושרים ללינקים יירדו יחד עם האתר? ואם כן אז איזה תוכנות טובות כאלה יש שאתם ממליצים לי עליהן

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה עם האקספלורר... כשאני מנסה למלא תיבות טקסט זה כותב לי סימנים מוזרים במקום אותיות... משהו כזה: ??ך ???? ? יח?ט? י?א אב? ך?? מישהו יודע מה לעשות? (חוץ מלעבור לפיירפוקס... אני כבר עברתי... אח שלי לא מסוגל...)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by achiya1,

http://img516.imageshack.us/my.php?image=baaaaql8.jpg מצטער על הצינזור המוגזם אני פשוט מוסדניק כמו שראיתם אי אפשר לפתוח את הקובץ וזה לא בדיוק התקנה זה קובץ שאמור להיפתח ישר

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

אני מנסה להפעיל סרט שיש לי באחד מההרדיסק שלי, איך שאני נכנס לתיקית סרטים המחשב חושב 5 שניות ומעלה לי חלון של כדי לסייע על המחשב שלך וינדוס סגר תוכנית זו מה זה יכול להיות אף פעם לא עלה לי החלון הזה? אחרי שאני סוגר חלון זה הוא עושה לי דוח שגיעות של אקספלולר תודה אני לא יודע איך לגזור את החלון הזה ולצרף אותו להודעה אחרת היתי מראה לכם

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by yotamavi,

שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. יש לי טבלה ארוכה שממשיכה גם לעמוד הבא. אני רוצה לכתוב כותרת בעמוד השני של הטבלה. כרגע הטבלה ממשיכה לעמוד השני ולא מאפשרת לי לכתוב כותרת בעמוד השני.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by MATOK,

ה-firewall משום מה היה במצב כבוי אז ניסיתי להפעיל אותו וקיבלתי את ההודעה הבאה.. עשיתי סריקה לוירוסים הכל נראה נקי,מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by i-kramba,

אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.