תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה, עזבתי את המחשב לשעה, אני חוזר ומגלה שאין קול. זה לא שהקובץ מתנגן ולא שומעים כלום, אלא פשוט לא קורה כלום כשלוחצים על play, בדקתי את זה בווינאמפ, מדיה פלייר ואייטונס וכולן מסרבות לנגן את הקבצים. נכנסתי ליוטיוב וגיליתי ששם הקליפים מתנגנים אבל גם אין קול. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כל המקומות שמסומנים עם כתב נטוי לקו תחתון, אבל לא ידנית מישהו מכיר שיטה שמבצעת דבר כזה באופן אוטומטי? איזשהו חיפוש כתב נטוי והחלפה לקו תחתון? (אני מזכיר שאלה עניינים של עיצוב ולא של חיפוש מילים). ישנה אפשרות בחיפוש, אבל לא הצלחתי. אם מישהו משיב, שיוודא שהוא ממש מצליח ולא רק מוצא את האפשרות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום 1.רציתי לדעת האם אפשרי להעביר פרויקט שיצרתי בתוכנה במחשב שמריץ windows xp למחשב שמריץ windows 7,ואם כן איזה קבצים צריך להעביר מהmovie themeמחשב כדי שהפרויקט יעבוד על המחשב השני? 2.איך ניתן להגיע לmovie theme שיש בתוכנה ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר טוב, בחודש-חודש וחצי האחרונים ההורדה שלי בביט טורנט ממש איטית. ניסיתי מספר תוכנות שונות ועם כולן התוצאה זהה. אני מחובר עם כבלים ו-012. רעיונות? למישהו יש בעיה דומה עם 012? תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מי מכיר וירוס SPOILER או SP.EXE ,איך מסירים אותו (נורטון אנטיוירוס 2002 מעודכן לא עוזר)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mb מסך samsung 2253bw cm690+seasonic500w דוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט? דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה אותו הוא עושה REHASHING ל-123 קבצים מסויימים. זה גורם לעיכוב וזה מעצבן. אילו סתם קבצים (של משחקים וכו') שלא משתנים. בנוסף, שמתי לב שהוא עושה את זה גם אחרי שאני יוצא מה-OPTIONS . זה מגוחך, זה כאילו שהוא מזהה אותם כל פעם מחדש, כל פעם את אותם 123 קבצים. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, דחסתי סרט מסוים שגודלו 810MB,ב WINACE ל 700MB,אבל התווסף לי בתיקייה עוד קובץ,בעל אותו שם,רק עם סיומת с00, עד כמה שאני מכיר זה גם קובץ דחוס. השאלה שלי אם אני חייב להשאיר אותו? כי אני רוצה לצרוב את הסרט והקובץ ה C00 הזה לוקח 75MB לכן מה עושים?(ביחד 775)-אין לי צורב DVD. אני חייב לצרוב אותו גם? או שאני יכול למחוק אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כמה קבצי wmv. עם איזו תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי שהביטורנט שלו לא פעול ושאל איזה פורטים צריך לפתוח לראוטר בשביל הביטורנט? לי אין מושג ,אם משהו יודע שיעזור בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאנטיוירוס טוב שלא יכביד יותר מידי על המחשב (נטבוק) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו? לא רק במשחקים, אלא גם בעבודה יומיומית ובעוד תוכנות.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
משום מה המסנג'ר הפסיק להתחבר לי. עשיתי פותר בעיות, וזה אמר לי שיציאות עיקריות לא טוב (אני חושב צריך לפתוח פורט) מישהוא יכול להסביר איך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מקבל באימיול את ההודעה הבאה Failed to create part.met file list - Access to C:\Program Files\eMule\downloads.tmp was denied למרות שאני ADMIN במחשב דרך אגב זה לאחר התקנת WIN7 מישהו יש מושג למה ???
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היה לי וירוס ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכוננים במחשב שלי. דבל קליק, לחיצה על ENTER וגם קליק ימני לא עושה כלום ! נכנסתי להגדרות אבטחה של המחשב שלי והורדתי לLOW אבל זה לא עוזר. מה עושים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה של ההתקנה שבאה עם הדיסק באריזה של של הצורב CRX175A2\C2 או CRX175E2, אם מישהו יכל להשיג לי אז בבקשה תודיעו לי ואני ידבר איתכם. [move] תודה[/move] :smoke:
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-