תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחקתי לפני שתי דקות ספריה. השתמשתי במחיקה עם Shift+Delete. כרגע אין את הקבצים בסל המיחזור. איך אני משחזר את הקבצים? דחוף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של מייקרוסופט ואין שם להורדה DirectX 10...יש למישהו לינק לגרסה האחרונה שלו? ל-32ביט מצאתי משהו וזה בהורדה אבל אני לא בטוח זו גרסה טובה (למקרה ויש גרסאות לזה בכלל) תודה
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תוכנה Photoshop CS3 המחשב מחובר לאינטרנט, כשאני מפעיל פעם ראשונה פוטושופ,ופתאום מקבל עידכונים לאחר סיום עידכונים. אני עובד על פוטושופ גרפיקה. אחרי יומים אני מפעיל פוטושופ ושוב יורד עידכונים. זה מעצבן. אני לא רוצה עידכונים רוצה לבטל לגמרי. אני ביטלתי עידכונים ואמרתי לו "אף פעם"...בלי עידכונים.ואחרי שוב יומיים מפעיל פוטושופ ושוב אני רואה עידכונים. זה לא עזר. אם אני רואה עידכונים אני לוחץ על כפתור "ביטול", וזה מבטלוחלון ניסגר . אבל אחרי כמה ימים ממשיך לעשות עידכונים. זה לא עזר תמיד לוחץ "ביטול". למה אני רוצה לבטל עידכונים. באמצע מסמך עבודה גרפיקה נעשה איטית ותוך כדי עבודה איטית. אני לא מעוניין עידכונים...אני רגיל ליפתוח ישר פוטושופ ומתחיל לילמוד ולעבוד גרפיקה.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא האמנתי אבל יש פתרון
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי לי מחשב לחדר, וכל ההיסטוריה של האייסיקיו נמצאת במחשב השני. האם יש דרך להעביר את ההיסטוריה מהמחשב הקודם לנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מלא שירים שאני מעביר לIPHONE ומצאתי תוכנה(TuneUp Companion) שפשוט לוקחת את השירים ומורידה לכל שיר את תמונות האלבום שלו ומילים של השיר בנסוף לשם מלא של הזמר והשיר. הבעיה היא שהתוכנה היא רק ל30 יום ואני לא מוצא מקום להוריד אותה בחינם. יש לכם להציע לי אפשרועות אחרות לתוכנות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני אוסף דפי מפרט לפרוייקט חשמל שלי לבית ספר.בכל מקרה אני מוריד דפי מפרט מאצר של חברה צרפתית לציוד למתח גבוה שנקרא merlin gerin כל דפי ה pdf שלהם נמצאים בתיקייה אחת אבל אני לא יודע איך מורידים את כולה בבת אחת ואם אני ינסה קובץ קובץ יקש לי שנים מישהוא מכיר איזו תוכנה או משהוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כי לפעמים שאני בודק את אלה שכבר יורדים לפעמים זה מראה לי 100 % ואחרי שאני עובר לשרת אחר זה פתאום מראה לי 0% איך אני יכול באמת אם יש לי 100 אחוז סיכוי להוריד את הקובץ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השם אם יש תוכנה כזאת שאני משחק במשחק עכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ המערכת הולכת לנתיב Libraries -> Documents -> CyberLink. איך לשנות אותו? אני עם חלונות 7 גירסת 64 ביט ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לצרוב פורמט תמונות של מצלמה דגיטאלית הקאטאש הוא שה dvd שלי קורא צרובים אבל לא תמונות על גבי דיסק איך אני פותר את הזוועה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אמרו לי שצריך להביא את שתי אלה אז הנה http://up164.siz.co.il/up1/uwtmyqyzxgy3.bmp אני חייב את הכרטיס רשת הזה כמה שיותר מהר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה לי בעיה שאינני יכול לראות כמו שצריך את הסרטים הצרובים בכל מיני פורמטים! ??? הבעיות הן: א. שאני רואה קודם תמונה ורק אחרי זה בה הקול או להיפך! :'( ב. התוכנות לצפייה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER ו- REAL PLAYER לא תמיד מראים לי את הסרט למרות שפורמט של הסרט נתמך על ידי התוכנות הנ"ל! ??? ג. פעם ניסיתי להריץ סרט במחשב אחר אני לא קיבלתי שום תמונה חוץ מין הקול! למרות שמחשב פי 2 חזק מהמחשב שלי! ??? ושאלה אחרונה לכל הבעיות הנ"ל למה כל זה קורה במחשב שלי ובמחשבים אחרים אותם סרטים נצפיים בסדר???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-