תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי קישור של מפה שאני רוצה לשמור מהאתר WWW.D.CO.IL(דפי זהב) .. ושאני לוחץ לחצן ימני על המפה זה פותח אפשרות רק לSETTING וABOUT ADOBE FLASH PLAYER . אני רוצה לשמור את המפה בתור תמונה אצלי במחשב... כיצד אני עושה זאת? זה די דחוף אז אני יודה מאוד לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle ו לתוכנה Adobe Premiere Pro 7אז איך עושים את זה?? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את התוכנה Winamp , עכשיו כאשר אני שומע שירים אני רוצה שזה ישתלב לתוך השיר שהשני לדוגמא אני שומע שיר ואיך שהוא מגיע כמעט לסוף הוא מתחיל לנגן את השיר שאחריו , פעם היה פה את זה , אבל אני לא מוצא . . . חיפשתי באתר של Winamp , לא מצאתי כלום תודה מראש לכל העוזר .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תגידו יש שם אפשרות לשלוט על האיכות של הצללים במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי תיקיית התקנה של Quake 4 אני רוצה ליצרוב את המישחק וברגע שאני מכניס את הדיסק ! המישחק יעלה ( ההתקנה ) .. מה אני צריך לעשות ? לקווץ את התיקייה ? או רק את הקבצים שנימצאים בתוך התייקייה ? ליצרוב אני יודע .. רק רוצה שזה יעבוד לי 100 % חבל על הדיסק .. :-\
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האמת היא שנראה לי שזה קורה בעיקר בסרטי HD, אבל אני לא בטוח בזה. לדוגמא אם רשום דונטלו צב נינג'ה מדליק אחושילינג אין אין עליו כפרות הוא לפעמים יציג רק ב נינג'ה מדליק אחושילינג אין א סתם ככה חותך משפטים בצדדים... יש משהו לעשות? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לצרוב ע"ג DVD מספר קבצי וידאו בפורמטים שונים (למשל- AVI) לאחר מכן- אני מעוניין שמכשיר הדיוידי שלי יוכל לקרוא את הדיסק. באיזו תוכנה ולאיזה פורמט ניתן להמיר את הקבצים ע"מ שהעסק יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנות Ad-Aware SE Professional ( לא אהבתי את הגרסה החדשה של התוכנה, וגם יש לה בעיות ) ו - Spyware Doctor . אני מחפש תוכנה עם הגנה בזמן אמת שאותה אני יתקין במקום Spyware Doctor שלוקחת לי משאבים רבים מדיי ומאיטה את המחשב.( יש לי מחשב טוב ) שמעתי על סופר אנטי ספייוור, מה אתם אומרים עליה ? המלצות יתקבלו בברכה. ביי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל.. אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות: UTORRENT: משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות? FIREFOX: עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל. במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו במצב בטוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בIE7 ומשום מה הוא לא מבין שיש לי פלאש התקנתי אותו כבר 100 פעם ואפילו התקנתי את האקספלורר מחדש וכלום... אני מתקין באתר של אדובי והוא אומר לי שיש ההתקנה הושלמה בהצלחה ומראה לי את האנימציה הזו אבל באתרים שעובדים על פלאש אומרים לי שוב ושוב ללכת להתקין פלאש ולא משנה מה אני עושה זה לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ישנה דרך לייצא את הגדות חשבון הדואר והעברת כל המיילים הקיימים ואנשי הקשר. ניסיתי דרך יבוא\ייצוא אך לא מצאתי איך מעבירים את ההגדרות עצמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-