תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם שהוביל די לאכזבה, אני מחפש תוכנה יותר זולה מהתוכנות שמיועדות לאולפנים מקצועיים. זה בסה"כ תחביב בשבילי ולא הרבה יותר. אז ככה, אני לא מעוניין ב-blender, עבדתי איתה כמה זמן ואחרי שעברתי לדמו של c4d ראיתי כמה יותר קל לעבוד שם וכמה פונקציות נוספות יש שם. חבל שאי אפשר לשמור בדמו ב-3d wings אני לא מצליח כלום : אז תוכנות בסביבות 100$ בערך (אני יודע שזה קצת אופטימי אבל... ) זה יהיה סבבה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בבילון 9 חוקי עם רשיון על מחשב WIN7 וישנה בעיה שהתצוגה נחתכת בצד ימין. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, התקנתי במחשב אחר עם WIN 7 ולא נגעתי בשום דבר רק NEXT כל הזמן וגם שם הבעיה קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה? תודה רבה, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט ga-p35-s3g הדיסק שהגיע איתו לא עובד הורדתי שתי גרסאות של דריבר מהאתר שלהם. realtek r1.92 התקנת הגירסה נעצרת באמצע וקופץ החלון הבא: no driver was supported in this driver pakage. וגם גירסה סטנדרטית של מיקרוסופט. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה פורסם בפורום של מערכות הפעלה שונות זה היה בטעות ובכלל התכוונתי לפרסם את זה בפורום של ווינדוז אבל זה נראה מתאים יותר לפה אז .. בזמן האחרון קצב ההורדה שלי נע בין 28 ל32 קילו בייט , ויש לי אינטרנט של 1.5 מגה ביט. אני אמור להוריד בסביבות ה190.. התקשרתי אתמול ל012 והתקלה לא היתה אצלם והם הפנו אותי לערוצי זהב, שבדקתי איתם וגם איתם אין בעיה כי כשהמחשב לא היה מחובר לאינטרנט היה אפשר להוריד במהירות מקסימלית מהאתר של הוט. עשינו בדיקה בcommand על מנת לבדוק כמה פורטים פתוחים (netstat -a) או שככה לפחות הם הגדירו את זה, ולטענת הנציגת שירות יש לי יותר מדי פורטים פתוחים (10 כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט). מה שהם הציעו לי לעשות זה בדיקת וירוסים על מנת לראות אם יש גורם כלשהו …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב דיסק דיוידי בנארו הוא שואל אותי את השאלה הבאה? you are going to burn a multisasion dvd wich is not readble by all the operating systems. ואז יש לי 2 אפשריות: burn miltisasion disk burn without bultisation מזה multisation? ומה כדאי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp אם sp2 ויש לי התראה של וינדוס לאין לי תוכנת אנטי וירוס עובדת במחשב אבל יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 והוא לא מזה אותו האם יש למשהו מושג למה זה קורה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מחפש תוכנה או כלי שתאפשר לי ליצור לוג של חומרה + תוכנה המותקנים במערכת, זה בשביל להקל עלי את העבודה הכרוכה בנושא של לעבור על 30 מחשבים ולרשום מה התכולה שלהם אודה לכל מי שיתן מענה / הכוון לפיתרון. עקרונית אני מחפש כלי שמאפשר לתפעל אותו משורת הפקודה - כך אוכל להריץ סקריפט על כל המחשבים שברשת אבל אני מוכן ל"התפשר" גם על כלי גרפי, שדורש את ההרצה שלו על כל מחשב בנפרד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, צילמתי באייפין סרט מדליק שכולל את הבת שלי מקלחת את התינוק החדש. אממה, אי אפשר לשתף אותו כי בצד הימני של המסך יש חלק שלא הייתי רוצה להעלות כבר המרתי את הפורמט מ MOD ל AVI, כבר סובבתי את הסרט וכל מה שנשאר לי זה למצוא תוכנה שיכולה ל"קצץ" כמה עמודות בתחתית של הסרט (או בצד לא משנה לי אני יכול להפוך ולסובב את הסרט לאחר מכן) אשמח להמלצה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר המון המון זמן אני מנסה לעלות על הבעיה של המחשב שלי, כשאני מנסה לערוך קבצי HD למשל בתוכנת PREMIERE PRO התוכנה נתקעת, והחלון פלייבק מקרטע בטירוף.. כנל בתוכנת AFTER EFFECTS הרינדור לוקח שעות אפילו אם זה סרטון בארוך של 30 שניות.. בקיצור, אני מנסה לערוך בצורה נורמאלית קבצי וידאו ברזולוציות של HD והמחשב פשוט משתגע. התיעצתי עם כל מיני אנשים בקשר לחומרה של המחשב, כולם אמרו לי שהחומרה שלו טובה ושאין צורך להחליף.. לא יודע מה עוד לעשות, מקווה שסוף סוף אמצא את הפיתרון בעזרתכם הנה חומרת המחשב - --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי DVD Pioneer DV470 קורא DIVX חדש ובחנות אמרו שאפשר לשים בו תרגום. אז אפשר תרגום בעברית? ומשהו יודע איך שמים תרגום בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, הבעיה הבאה מתרחשת אצל חבר שלי: הוא הוריד עונה שלמה של פרקים של סדרה כלשהי מהאימיול, כל הסרטים פועלים חוץ מ-2 קבצים שעושים בעיה- ברגע שנמצאים בתיקייה שלהם ומצביעים על אחד מהם עם הסמן התיקיות בווינדוס נסגרות, שורת ההתחל נעלמת ונשארים רק עם הרקע ואז הווינדוס חוזר שוב עם שורת ההתחל והאייקונים של שולחן העבודה. כלומר שאין אפשרות ללחוץ דבל קליל כדי להפעיל את הקובץ. ניסינו להיכנס למדיה פלייר ולצפות בקובץ ע"י קובץ>פתיחה אבל שוב ברגע שמצביעים על הקובץ המדיה פלייר נסגר (אותה בעייה בקריסטל פלייר). איך אני מטפל בבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני יקריר ורציתי לבקש עזרה בנוגע לוירוס מוזר שנכנס לי למחשב לפני שבוע וחצי בערך... אני חושב שזה מהאייסיקיו שאחותי הוסיפה איזה משתמש שהביא לנו את הוירוס הזה הוירוס עצמו הוא הודעת "שלח,אל תשלח" שמופיעה כל הזמן כרבע שעה עד 25 דקות אחרי זמן הפתיחה של המחשב או בעת הכניסה לאייסיקיו שאומרת לי שהתהלעך Services and Controller app נתקל בבעיה ועליו להיסגר...מדובר בתהליך services.exe כנראה שאני עושה כל מיני פעולות רגילות שגורמות לזה להיפתח...מה שבטוח שזה וירוס אני משתמש בנוד 32 ולא הצלחתי לאתר את זה זה פשוט מופיע כל פעם מחדש וכאשר אני לוחץ על "שלח דוח שגיאות" או "אל תשלח" או "אתר באגים" זה עושה לי כיבוי אוטומטי תוך דקה אני יכול להתעלם מההודעה הזאת אבל זה מעצבן מאוד שזה תקו…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מספר שאלות לאחרונה האינטרנט שלי(אקספלורר7) החל להיתקע בעת הפעלת סירטונים, איך אפשר לתקן את זה? ועוד שאלה אם אני רוצה להחליף את הגירסה של האקספלוררר שלי לעברית אני צריך למחוק את הגרסה הנוכחית ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים שאני מנסה לבצע פעילות במיייל ולא מצליח כול פעם שאני מנסה לכתוב מייל או כמעט כול אופציה המייל זורק אותי מהתיבה ולא נותן לי ורושם לי שיצאתי מהתיבה וללחוץ אל הכנס....מה עושים במצב כזה?? המייל הוא של נענע תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך מעבירים את כל הקבצים,אנשי קשר והמיילים שקיבלתי מהמחשב הישן לחדש אני משתמש במייל של OUTLOOK תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי ^ תודה הלוח במפרט
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-