תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם! הפעם הבעיה היא במחשב של חברה שלי (נעמה המאמי, לפי החתימה!). הבעיה התחילה כאשר היא רצתה לראות איזשהו קטע מפירסומת (ככול הנראה קובץ WMV או ASF, בStreaming Video), מחשב חדש - פעם ראשונה שמריץ וידאו מסוג כלשהו - במקום להציג את הוידאו ראינו בליל של צבעים - כמו מין תצוגה של אינפרא אדום... ניתן לראות קווי מיתאר של מה שמוצג בסרט, אבל זו לא צורה לצפות בסרט... הבעיה המשיכה עם קובץ AVI שהורדנו מהאינטרנט - אותה בעיה.חשבתי שזו בעיה של קודקים, הורדתי את ה LionNetwork Codecs Pack, לא עבד. ניסיתי את הK-Lite Pack עם תוכנת GSPOT, שהודיע לי שהקודק לסרט הוא DivX וישנם 4 קודקים מותקנים שאמורים "לטפל" בסוג קובץ/קודק זה. משהו פה נראה לי חשוד. ניסיתי מס' סוגים של קבצי וידאו (בינהם MP…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מנסה (משתדל) לתרום גם קצת לקהילה ובכלל. יש אתר https://litmus.mozilla.org/index.cgi כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט מאוד תורידו גרסה הכי אחרונה של FIREFOX מפה: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ לאחר מכן תרשמו לאתר (רישום של שתי שניות) ותבחרו את גרסה החלונות שיש לכם, וגרסה הFIREFOX שלכם (שזה 3.1 ALL TESTS) וכו' (שוב בדיוק כמה שניות) לאחר מכן יופיעו לכם TABS שונים שפשוט אתם בוחרים כל פעם סוגי TESTS שאתם רוצים להריץ. שם אתם יכולים להתחיל להריץ (יש הוראות מפורשות), אם עובר אז רושמים עובר ואם לא, אז פותחים באג על זה (ובכך גורמים לזה שזה יתוקן במהרה) לי נשמע רעיון נחמד ונראה לי לא רע לנסות לתת איזה כמה דקות או שעה ביום (או…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו. אני מנסה לגבות חומר שיש לי בהרד דיסק חיצוני 1 להרד דיסק חיצוני 2. לאחר שעשיתי COPY PASTE לקבצים מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2 החלו הקבצים לעבור ולאחר העברה של כמה קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=rjy3ntjynygz.jpg שאלה ראשונה היא מה זה ההודעה הזו? למה הוא לא יכול להעביר את הקובץ הזה? שאלה שניה שהיא יותר חשובה - נניח שזה קובץ דפוק. למה אין לי אפשרות לומר לו - אוקיי את הקובץ הדפוק הזה אל תעביר אבל את שאר הקבצים הלא דפוקים כן תעביר? האם יש איזה תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים ממקום אחד למקום אחר ובמידה והיא נתקלת בקובץ בעייתי היא פשוט מדלגת עליו ואת שאר הקבצים היא כן מעבירה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בדרייברים של nVIDIA היה כלי עזר שאיפשר לשמור על חלון אחד או יותר לצוף תמיד למעלה. לאחר מעבר ל REDEON אני מחפש תחליף פשוט וראוי.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר שתוכנת utorrent פועלת למשך זמן מה, המהירות של התוכנה יורדת ואני מקבל את ההודעה הבאה ב-tracker status: "an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full" כמות החיבורים שיש לכל הורדה יורד למספרים קטנים אף על פי שיש הרבה מקורות, ואף תוכנה אחרת לא מצליחה להתחבר לרשת. הדפדפנים לא מביאים אף דף וב-SmartFTP אני מקבל גם כן את בדיוק אותה הודעה. האם מישהו יודע מה גורם לזה? utorrent תפקד מעולה עד ללפני כמה שבועות ולא זכור לי שביצעתי דבר שיגרום לזה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי יש לי כונן חיצוני של WD wd my book world הוא מתחבר לראוטר ישירות ואני רואה אותה דרך הרשת בכול המחשבים עכשיו יש לי 2 כאילה זה מגיע עם תוכנה שאני בוחר את הכונן שאליו יעבור החומר ואז זה נותן לי במחשב שמותקנת התוכנה להחור איזה קבצים\תקיות אני רוצה לגבות והוא מגבה לי אותם לכונן שבחרתי ברשת וכמובן שהם עוברים שינוי כול שהוא הוא מיד מעתיק רק את השינוי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת... אני צריך תוכנה לגיבוי שבא אני יכול לבחור שהחומר שאני רוצה לגבות הוא חומר שיושב על הכונן שמחובר ברשת ואז הוא מעתיק לי את החומר לכונן השני שלי ברשת התוכנה שמגיע עם הכונן אפשר רק לגבות לכונן שברשת אבל ליבחור מה לגבות זה רק מהמחשב המקומי (מהדיסק הקשיח הפנימי שבמחשב) שעליו מותקנת התוכנה. יש תוכנה כזאת? א…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זה ווירוס שיש לגיסי במחשב זה פותח לו חלון שזה נראה כמו אנטיוירוס וקוראים לזה antivirus ultimate 2008 מישהו יודע איך לפתור ניסינו כמה דרכים יש דרך להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין אילוסטרייטור CS3 אבל כל פעם התקנה נכשלת וזה נותן לי התראה הבאה USER CANSELED PAYLOAD INSTALATION כבר ניסיתי להתקין על כל הכוננים שיש לי אך זה לא עובד. תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כבר שנים בתוכנה bitcomet של טורנטים, הכל היה מצוין עד שהתקנתי גרסה חדשה של התוכנה, ובכל פעם שהיא פועלת יש ניתוקים ובעיות עם החיבור לאינטרנט. בדקתי מול הספק ואצלם הכל היה בסדר, בכל פעם שאני מנתק את התוכנה - לא מייד - חוזר האינטרנט ללא בעיות כלל. אין לי מושג מה הבעיה, אני לא משתמש בכל מיני הגדרות פרוקסי למיניהן, אני לא מבין בזה ולא זכור לי כלל שנגעתי בהגדרות האלה בגרסה הישנה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-