עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. ב-Windows XP Pro יש מודול שנקרא Remore Desktop שמאפשר להתחבר למחשב ה-host המריץ Windows XP Pro מכל מיני clients המריצים סוגים שונים של Windows, החל מ-Win98. הלקוח רואה את המסך כאילו עשה log in במחשב ה-host עצמו. למרבה הצער ל-Windows XP home אין את המודול הזה והוא ינו יכול לשמש host באותה צורה. המטרה שלי היא להתחבר מהרשת הפנימית ולא דרך אתרי אינטרנט שונים המאפשרים משהו דומה. פעם היתה תוכנה של סימנטק, PCAnyWhere שעשתה משהו דומה דרך טלפון או אינטרנט. אני מחפש תוכנה חליפית, רצוי חינמית, המאפשרת זאת דרך ה-intranet. תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by wewe1,

מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. Started by Gangster,

שלום ! רציתי לשאול איך עובד הרשיון לעסק בתוכנות של מיקרוסופט כמו אופיס ו וינדוס תודה !

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. הסרטונים בשרת שעד עכשיו נפתחו עם המדיה פלייר הרגיל התחילו להפתח עם המדיה פלייר קלאסיק והם לא עובדים... זה רק בפיירפוקס ככה.. מה לעשות? ניסיתי עם media player connectivity וזה לא עזר!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  7. Started by sivanxyz,

מוגדר לי גיבוי מצטבר לדיסק C (כלומר כל פעם שאני מריץ אותו הוא מגבה רק את השינויים מאז הגיבוי האחרון). הבעיה: הגוסט כנראה לא מזהה את הגיבוי האחרון וכל פעם משווה לגיבוי ישן יותר כלומר במקום לראות מה השתנה מאז יצירת הקובץ שמסתיים ב: i006.iv2i הוא משווה לקובץ שמסתיים ב: i004.iv2i מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע מה לעשות? חשבתי שאולי זה קשור לזה שהכנתי והשתמשתי בדיסק recovery מותאם אישית אחרי גיבוי 004 אבל אני עדיין לא יודע איך לגרום לו שיזהה את הגיבוי האחרון תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. ??? תודה מראש למי שיודע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by mcarmel,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA business בארה"ב, אודה על יעוץ לגיור המחשב בתמיכה מלאה בשימוש בתוכנות בעברית - "גייור" תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by za-david,

איך אני יכול לשמור הודעות תיקיות והגדרות באאוטלוק שאחרי פורמט יחזור להיות בדיוק כמו שהיה? תודה מראש לכל העונים....!!!!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. באמזון יש שני ספרים על Painter IX: Painter IX Creativity: Digital Artists Handbook The Painter IX Wow! Book מכיר/ה? אולי יש לך? האם הם טובים? האם האחד טוב מהשני? תודה רבה פיני

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  14. Started by za-david,

אם יהיו הסברים לתשובה יהיה טוב

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by mosh18,

אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום,יש לי משתמש חוקי ואני לא מבין למה שאני רוצה להוריד קאנטר או משהו אחר זה רושם לי שזה ייקח לפחות 5 שעות או לא יותר ופעם זה היה יורד לי ב10 דקות. התקנתי את steam כבר עשרות פעמים ולא עזר..

17. לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by קובי 1980,

היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  20. Started by eranir,

לאחר בעיות במחשב הוא פורמט והותקנה מחדש מערכת ההפעלה (Windows). יש סיכוי שניתן לשחזר חלק מהמידע שהיה קודם לכן על הכונן? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by swg,

^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  22. חברה מה המצב??? אני צריך ממדל ב3D MAX לבניית סט חלליות למשחק אשר כרגע עובדים עליו... העבודה האומנם בחינם אבל אני חושב שאם יש פה מישהו שבאמת חשוב לו עניין גיימינג ופיתוח גיימינג בארץ מוזמן להגיש מועמדות (שלחו לי פרטים שלכם בהודעה פרטית + הצגת העבודה) בסופו של דבר זה ישתלם... אם יש לכם אולי איזה מכר או חבר שיודע לעבוד בתוכנה שלחו גם פרטים שלו כל ממדל יתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לאבי מחשב חדש ואני רוצה לפצל לו מחיצות במחשב כי יש C שהיא 140GB וD שהוא הגיבוי)גיביתי אותו על DVD כמובן) ניסיתי תוכנת PARTITION MAGIC הכי חדש ולא תומך בויסטה וכמו כן גם כמה תוכנות חינמיות אחרות אבל הם לא תומכות בויסטה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנת בעלת ממשק קל לשימוש ומובנת ובעלת תמיכה מלאה בויסטה אודה לכם. תודה,שי

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by ff10,

יש לי קובץ במחשב שאני רוצה למחוק, אבל אני לא יכול כי המחשב אומר לי שהוא נמצא בשימוש :-\ חיפשתי בPROCESSES אבל לא מצאתי אותו אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שיכולה להסיר את הקובץ ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים