עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. כאשר אני נכנס למנהל אודיו שהותקן עם הלוח אם, Realtek HD Audio Manager, אני יכול בתוכו לשמוע צלילים מצויין (יש שם מסך I/O שבו ניתן לעשות בדיקה על הסאונד). אבל מחוץ למסך, אין סאונד. לא שירים, משחקים- כלום. בדקתי במנהל ווליום שמגיע מובנה עם הXP, אבל הכל שם על רמה גבוהה ואין כלום על MUTE. במנהל חומרה לא חסר שום DRIVER (ובכל אופן זאת לא הבעיה, כי כאמור בתוך המסך של הRealtek Manager אני כן שומע סאונד). אשמח לכל הכוונה, תודה! מתוך Everest: Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI mixer.0 0001 0068 ATI HD Audio rear output[br]פורסם בתאריך: 17.09.2009 בשעה 16:53:25 הסתדרתי (היה צריך להגדיר משהו בלוח הבקרה בהגדרות שמע).

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. שלום אני מחפש את המוד לשליחת מידע העלה מוטעה לטראקר לתוכנת הביטורנת ABC שקוראים לו FBC. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה

4. Started by shaya,

מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם . אני רוצה להוריד דריבר למחשב ואני לא מצליח, יש לי אתר ששמו: http://www.soundcard-drivers.com/drivers/125/125091.htm אני מוצא שם את הדריבר שאני רוצה , אבל אני לא מצליח להוריד משם שום דריבר מישהו יכול לעזור לי איך אני עושה זאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by tood,

היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by oDot,

שלום, קניתי לאחורנה פלאג PARALLEL למחשב שמתחבר כPCI לאחר שהONBOARD כשל. חיברת והתקנתי דרייבים, הכל טוב ויפה, חוץ מהבעיה - אי אפשר להדפיס דרך LPT1. אני מריץ חשבשבת בVIRTUAL PC 2004, והVPC לא מזהה PHYSICAL LPT1, ככה שגם את בפלאג של החשבשבת אי אפשר להשתמש. אם אני מגדיר את זה בתור LPT2 זה עובד ומדפיס, אבל אני חייב שזה יהיה LPT1 - גם בגלל הVPC וגם בגלל שיש לי עוד תוכנה ישנה שמשתמשת בזה. אשמח לעזרה.. תודה רבה נ.ב, אני מריץ WIN 2000

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה

11. Started by shimmi1982,

בשעה טובה התחלנו ללמוד את התוכנה המדהימה הזו. אוי כמה שהיא כ-ב-ד-ההההה!~! (ואני חשבתי שPRIMIERE כבד ברינדורים בכל מקרה- אני רוצה לדעת מה הטריקים לפעולה שוטפת יותר. ביטלתי את כל הממשק הנוצץ. הפעלתי תמיכה בשתי ליבות. אני מניח שאאלץ לחזור לOC. האם יש טריקים או טוויקים או הגדרות לשיפור ביצועים? (כמו ניהול זכרון וכאלה, שאני פשוט לא יודע מה וכמה לשים שם) יש לי 3 GB זכרון על וויסטה 64. תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by gshhar,

רשום שהקובץ הוא DIVX,יש לי מקודדים: XVID VIDEO CODEC MINO AC3 מה חסר לי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי את הnorton internet security ובגלל זה אני לא יכול להכנס לכמה שרתי FTPת אז איך אני יכול בכל זאת להיכנס אליהם בלי לכבות את הפייר וול?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  15. ICQ: מביא וירוסים/קבצים מזיקים אחרים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by asherkastro,

אנשים יקרים מישהו יכול לעזור במפתחות פעילים חדשים לקספרסקי 2009 ??? כי זה נהייה כמו מלחמה שלהם נגדנו כל שבוע חוסמים הכל ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Raul,

אני צריך בקרוב לפרמט... ויש לי כמה שיחות ממש חשובות באייסי יש איזה תוכנה שמגבה היסטוריה ושאח"כ גם יהיה ניתן להחזיר אותה לתוכנה או משהו כזה? זה ממש חשוב.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by urielka,

יש לי בעיה עם bitorrent הוא פשוט נתקע בשעה ושלושתרבע אחרי התחלה ולא מוריד וצריכים לפתוח תלינק מחדש מה עושים זה עם כל גרסות ה exprimental למינהם

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by eladbu,

הורדתי את גאבה קונסול לצורך תוכנה מסוימת שאני רוצה להפעיל את הקובץ 16 מגה הורדתי מהאתר עצמו וכל התקנה הוא אומר שיש בעיה בקובץ הקובץ הורד פעמיים ובוצע למחשב כיבוי והדלקה קובץ על הבעיה מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by vr72890,

שלום רציתי לדעת איך בדיוק אני יוצר מדבקה לdvd באמצעות תוכנת נרו קצת הסתבכתי עם כל האפשרויות

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by Amit_H,

שלום, אני מעוניין להתקין על ה USB שלי ERD או HIREN לכל מיני שימושים. בין היתר, לשנות סיסמת Administrator. על מנת להתקין מ"ה על ה-USB, צריך להגדיר אותו כ Bootable בעזרת כל מיני תוכנות. ניסיתי כמעט את כל המדריכים הרלוונטים שמצאתי בגוגל, בחלקים חסרה אינפורמציה, חלקם לא עובדים וחלקם כמעט הרסו לי את המחשב. בבקשה תסבירו לי שלב-שלב מה עליי לעשות, או לחילופין לשלוח לי קישור למדריך מלא שלא חסר בו אף פרט (כולל ההורדה של ERD או HIREN וכל התוכנות הרלוונטיות). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by mostwanted,

האם אני יכול לשים כתמונת תצוגה קובץ GIF כלומר אנימציה שזזה הצלחתי לעשות את זה כבר פעם אחת אבל עם קובץ שהורדתי דרך המסנג'ר כשאני מנסה לישם תמונה שלי אני לא מצליח יש איזה תוכנה או משהו שיאפשר לי לשים אנימציה בתמונת תצוגה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.