תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה להורדת התוכנה החינמית של קומפיילר לשפת C של BORLOAND. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה. תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה. לאחר ב…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
רציתי לשהול במה התוכנה MemTurbo 3.0 עוזרת אם זה משמעותי ? לא שיש לי בעיה של זכרון אבל סתם...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ביבוא יש רק internet explorer איך אני מעביר את המועדפים מ chrome ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי XP ואני נוהג לתחזקו באופן שוטף וגבוה, לרבות מחיקת קבצים זמניים על בסיס יומי. עד לא מזמן גלשתי באינטרנט באמצעות IE6, אשר איפשר לי, בין השאר, גישה עקיפית לתיקיית Content IE5 הנמצאת במשתמש שלי ב: C:\Documents and Settings\MY USER\Local Settings\Temporary Internet Files בתיקייה זו מצויים אלפי קבצי אינטרנט, בדומה לתוכן המצוי ב:Temporary Internet Files, אך נוסף לו וחבוי! הבעיה היא שלא רק שיש שם חומר שלעיתים אני מחפש, גם התיקייה הזו יכולה להגיע למשקל של כמה ג'יגות, ואין לי כל דרך לפקח/להגביל אותה. יתרה מזאת, היא גם נסתרת באופן ש"חשיפת תיקיות נסתרות" גם לא חושפת אותה. ***לצורך העניין, בזמן שהשתמשתי בIE6, הגעתי אליה באמצעות שמירת קובץ מצורף, אשר הגיע אליי בדוא"ל (GMAIL), ומ…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, כרגע סיימתי לפרמט את המחשב ולהפתעתי גיליתי שאחת מהבעיות המעצבנות מהמערכת הקודמת נותרה. כאשר אני מנסה לראות בקאזה סרט שעדיין לא סיים להוריד היא פשוט נתקעת!!! היא מפסיקה להגיב ואני חייב לסגור אותה. מישהוא מכיר את התופעה? תודה רבה, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הודעה ראשונה - וופי לי. קיצר יש לי כונן קשיח C - 186 ג'יגה ואני רוצה לחצות אותו לשתי מחיצות - לC וD איך אני עושה את זה? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני קבלת המחשב החדש גיביתי את כל הודעות ותיקיות הדואר שהיו לי באאוטלוק אקספרס במחשב הקודם, לקבצי DBX. במחשב החדש התקנתי אאוטלוק 2007 כי הבנתי שאאוטלוק אקספרס כבר לא קיימת. אני לא מצליח למצוא אופציה לשחזר את התיקיות של האקספרס לאאוטלוק החדש. גם חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. אודה לעזרה ממי שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של פיירפוקס (גרסת portable אם זה משנה). אני רוצה להעביר אליה את האייקונים של האתרים (אלו שרואים בbookmarks), ואת הססמאות. לא רוצה להתשמש בשירות הsync. חשבתי שאולי אפשר לגשת לתיקיה של הגרסה הישנה, לקחת ממנה איזה קובץ, ולשים בתיקיה של הגרסא החדשה. יש דרך כזו? יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סאונד כך שאני יוכל להוריד מהקובץ רעשים מסוימים ומנגד לחזק את הקול שאותו אני רוצה לשמוע(מדובר בשיעורים מוקלטים) אני ישמח לעזרה תודה רבה מראש לכל העוזרים בעינין
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
על איזה פיירוואלים הייתם ממליצים לשימוש אישי? (אין לי רשת ביתית)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם אינני יודע אם זה המקום, במידה ולא אנא העבירו את הת'רד למקום שצריך אז ככה לפני יום או יומיים המחשב שלי התחיל להכבות באופן ספונטני לחלוטין, ללא מסך כחול למרות שאני יודע איך לעשות שהמחשב לא יאותחל לפני שאני עושה את זה, כי שיש מסך כחול המחשב אוטומטית מאתחל את עצמו אין קבצי דאמפ.... אין ציפצופים אין רעשים אין שום דבר מסגיר מה יכולה להיות הבעיה? לתשותבכם אודה אוריה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-