עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת אך יוצרים מסכי ניווט ב ACCESS

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני רוצה לצרוב פסקול של סרט לדיסק אודיו רגיל ואני צריך תוכנה שתפריד לי את הפסקול של הסרט מהסרט! או תוכנה להמרה מ MP4 ל MP3 או WAV כדי שאני יוכל לצרוב את זה (יש לי את הפסקול בפורמט MP4)! תודה לעוזרים! ___________________________________________________________________ עריכה: הסתדרתי! אפשר לנעול\למחוק!

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. הכל התחיל מאיזה וירוס או ארוג'ן שנכנס לי

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. האם מישהוא מכיר אתר אליו ניתן להעלות תמונות מפורמט מסויים ושהוא ימיר אותם לפורמט אחר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SHOOTER8,

התקנתי סוף סוף סקייפ בשעה טובה. כשאני מדליק את המחשב הסקייפ נפתח לי אוטומטית. איך אני מבטל זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, מתלבט לפני רכישת Imac חדש. האם עבודות ב-cs4 על PC - האם ניתן להעביר ל-cs5 במק ? האם את ה-cs4 שרכשתי עבור ה-PC אוכל להתקין על המק או שאצטרך לרכוש cs5 חדש ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. מה עוד: * המתאם הינו גנרי ולא רשום עליו כלום(הוא מתאם בין חיבור של פלייסטיישן2 לבין USB). * ב XP (שהיה לי עד לא מזמן) הוא כן זיהה אותו כראוי ועבד. * כשאני מחבר אותו אני מקבל שהוא מזהה שהתחבר אליו משהו לא מוכר. * חיפשתי דרייברים גנרים ברשת, לא מצאתי. חיפשתי אנשים עם בעיה דומה, ולא הצלחתי למצוא פתרון. * קיבלתי את המתאם מחבר שעבד עמו הקשר לפני שנים רבות ולכן לא ניתן להתחקות על מקורו. תודה לעוזרים(יהיה נחמד לשחק עם הלוגי'טק האלחוטי נגד חבר בוירטואה טניס 4 הנחמד).

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

משהו יודע מה קרה לביטורנדו.. כל פעם שאני מביא לו טורנט הוא כותב לי ERORים... הוא לא היה מביא לי ככה על כל אחד אבל פתאום על כל טורנט הוא כות שהוא לא מצליח להתחבר לטראקר... (ולקחתי גם טורנטים טובים מאוד)... אולי השתנו הפורטים או משהו?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by yoel12,

שלום אשמח לקבל המלצות לתוכנה לבדיקת frame-times במשחקים בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בframe-times בין הpc לקנסולות?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם ישנו PLUG IN ל מדיה פלייר שיאפשר לי לשמור רשימת השמעה פי שעות הייממה. כלומר יהיה לי TIMELINE שמחולק לפי שעון היום ויפעיל את התכנים לפי שעון . אם זה לא אפשרי ב מדיה פלייר האם מישהו מכיר תוכנה להפעלת וידאו שיש בה את האפשרות הזו

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by idan1836,

שלום, אני רוצה להפעיל צ'טים ובלוגים אבל לא יכול כי אין לי את התוכנה של הצ'טים. המחשב אמור להוריד לבד את זה אחרי אישור, אבל לא מופיע אישור ולא מופיע לי גם ההורדה ולכן אני לא יכול להפעיל את התוכנה .. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני רק יודע שהתוכנה שאמורה להטען ולרדת, היא של משהו בשם: i2isolutions . תודה .

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by argorny,

אהלן אנשים, אני מחפש תוכנה לתרגום זריז מקבצי pdf, כמובן התקנתי babylon אבל כשאני לוחץ ctrl+right click אז זה לא מתרגם באופן מהיר כמו שזה יתרגם מתוך אתר למשל. התקנתי את גרסא 8 שהיא דיי חדשה ויש לי את הplugin מותקן בתיקייה של acrobat reader, מישהו יכול לייעץ לפתרון או להמליץ על תונה שתעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avigdo,

אני מחפש תוכנה שמקטינה את גודל הקובץ של תמונות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rastabasta,

אני חייב למצוא דרייברים של לוח אם ms8158ec היצרן הוא matsonic חיפשתי בפול אתרים ולא מצאתי..... אם תעזרו לי לימצוא זה יעזור לי.....תודה!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by elad-k1,

יש לי לוח אם מדגם Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name FUJITSU SIEMENS D1219 Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1060 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit והוא מזהה את הכרטיס קול והכול בסדר רק אני מחבר לusb והוא לא מזהה כלום זה!! מה הבעיה במיקרה כזה? דרייבר של זה או משו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by raananweber,

??[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.