עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amitey,

האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by BENNY66,

מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת

3. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  5. היי טוב מה שאני עושה לא מסתדר לי בעידכונים אם אפשר הסבר שלב אחרי שלב(אבל ממש שלב אחרי שלב...) הגירסה העכשווית של הצ'פ לפי מה שאני מבין היא 6.70 אצלי זה 5.10 הלוח הוא : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 גירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי היא 8.21 אצלי 7.77 הכרטיס הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme ניסיתי כמה פעמים אבל לא קורה כלום ו או להפך נהיה גרוע-התקנתי --ריסטרט---צ'פ לא השתנה, כרטיס נעלם לגמרי בלי אפשרות לשנות רזולוציה--ריסטרט-הכל חזר להיות כמו שהיה בלי שום עידכון מה לעדכן קודם? ואיך ת'כלס עושים את זה? עריכה: מותקן אצלי rivatuner אם זה משנה למשהו תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. קיבלתי תמונה ב - SMS או מ-whatsapp, מעוניין לשמור אותה למחשב, או ברשת, כדי שבסופו של דבר אוכל להדפיס אותה. איך אני עושה את זה בדרך נכונה ופשוטה? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. הבעיה שלי היא כזו. אני מנסה לגבות חומר שיש לי בהרד דיסק חיצוני 1 להרד דיסק חיצוני 2. לאחר שעשיתי COPY PASTE לקבצים מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2 החלו הקבצים לעבור ולאחר העברה של כמה קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=rjy3ntjynygz.jpg שאלה ראשונה היא מה זה ההודעה הזו? למה הוא לא יכול להעביר את הקובץ הזה? שאלה שניה שהיא יותר חשובה - נניח שזה קובץ דפוק. למה אין לי אפשרות לומר לו - אוקיי את הקובץ הדפוק הזה אל תעביר אבל את שאר הקבצים הלא דפוקים כן תעביר? האם יש איזה תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים ממקום אחד למקום אחר ובמידה והיא נתקלת בקובץ בעייתי היא פשוט מדלגת עליו ואת שאר הקבצים היא כן מעבירה?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by orelzion,

יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מיקרופון סטודיו עם מתאם מPL גדול לPL קטן כך שכל העניין מתחבר למחשב כמו כל מיקרופון רגיל, אני מחפש תוכנה שתתן לרמקולים של המחשב שלי לפעול כמו מגבר לאותו המיקרופון, כלומר לקבל סאונד נקי מהמיקרופון שיוצא מוגבר מהרמקולים של המחשב שלי. הרמקולים הם בעצם מערכת סטריאו רצינית כך שכל העניין אמור לחסוך לי את הצורך במגבר ולפעול יפה מאוד, חסר רק הסופטוור. אודה מאוד לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by NetSpider,

בקיצור הכל התחיל מזה שלא עבדו לי האפקטים , כל פעם שרציתי להישתמש באפקט התוכנה פשוט יצאה ... אז רציתי לעשות Uninstall אבל לא היה אפשרי , אז עשיתי Reinstall ל Movie Maker הראשון , הוא העתיק את הקבצים מהדיסק ואחרי זה הורדתי את ההתקנה המלאה של Movie Maker 2 והתקנתי . אך שום דבר לא קרה , הקבצים נשארו של Movie Maker 1 ... מחקתי לגמרי את הקבצים של MM1 והתקנתי את MM2 ועדיין חזרו הקבצים שלMM1 ... אני לא הבנתי איך זה קורה , אפילו הורדתי הכל מה שקשור לMM מהריגסטרי , ועדיין שאני מתקין MM2 הוא מחזיר לי את MM1 . איזה אחד שלח לי את הקובץ exe של MM2 ושאני מפעיל אותו הוא סתם מקפיץ Error בלי שום הודעה מה גורם לזה , סתם יענו חלון Error בקיצור נגמרו לי הרעיונות ... מישהו?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. השאלה בכותרת, פרמטתי לחברה שלי את המחשב, ואחרי התקנה הרבה רכיבים לא הותקנו, ביניהם כרטיס הרשת. אם אני אתקין את הINF (הצ'יפסט הוא 945) כרטיס הרשת יותקן? תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by y42r,

אופיס 2003 רץ בחלונות XP-PRO. כאשר אני מפעיל את ה-WORD, הוא נראה כמתחיל ואז מתקבל חלון ממוזער שלו בשורה התחתונה אך החלון של התוכנה לא נפתח בשום אופן. במנהל המשימות יש PROCESS של ה-WORD. תוכנת האקסל עובדת באופן תקין. בצעתי התקנת תיקון של האופיס ולאחר שזה לא עזר בצעתי הסרה של האופיס והתקנתי אותו מחדש - ללא הועיל. ה-WORD לא נפתח בחלון ולא ניתן לעבוד עליו.מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Mustang,

קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by smack,

היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. אני לא יכול לעשות חיפוש ,לראות קבצים מוסתרים ,להפעיל אנטי וירוסים ועוד הרבה דברים מעצבנים ב-WINDOWS מה אפשר לעשות , אני נואש בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by tvholic,

אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by matrix66,

היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by thejinji,

1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. Started by GetRich,

שלום! אני מחפש תוכנה שמזהה צלילים שהוקלטו מראש ואז מבצעת פעולה מסויימת. למשל הקלטתי צליל של משהו ואז זה ילחץ על המקש הימני חשוב שזה יהיה צלילים שאני מקליט ולא מילים באנגלית. תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. לפני כמה חודשים התקנתי תוכנה שצריך להכניס ססמא לפני שהמחשב יעלה.. הססמא באה בשלב שבו לוחצים קונטרול אלט דילט. הסרתי את התוכנה אבל עדיין המחשב מחייב להכניס ססמא.. שוב אני חוזר לא מדובר על הססמא של ווינדוס עם המסך הכחול.. מישו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by SmurFin,

אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by יונדב,

שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by scorpion,

גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by JHONLEV,

יש לחבר של אבא שלי מיקרוסופט אהוטלוק 2003 והוא הגדיר תאימייל של בזק עליו , נגיד אני מתקין לו OFFICE 2007 אז האוטלוק ייבא לו אוטומטית את כל ההודעות? או שאני יצטרך להתקשר לבזק שיסבירו לי להגדיר עוד פעם תאימייל

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.