עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. דרושה עזרה בפתרון בעייה של משלוח מייל דרך אאוטלוק 2007. מסוגל לקבל דואר, אבל לא מסוגל לשלוח דואר. ניתן לקבל ולשלוח דואר דרך הוטמייל, ג'ימייל, וכו', רק לא דרך האאוטלוק.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by amirn,

היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by imhungry,

שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. בס"ד מה קורה? יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשות וההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid tool winirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשב האם התוכנות האלה חשובות? ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותם ומה כל אחת מהתוכנה עושה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. Started by Radeon38,

כמשתמש ותיק של AVG (מגרסה 7) מצאתי נציגות של החברה בארץ.אני כבר כמה זמן מעוניין בגרסה המתקדמת יותר ומחירה עומד על 220 שקלים.האם שווה לבצע את הרכישה.אני חייב לציין שאני לא רוכש תוכנות אלה (נו טוב חוקי הפורום...) אבל את הגרסה הזו אני מאד רוצה לקנות עם רישיון.חשוב לציין שההיכרות שלי עם AVG נובעת מהגרסה החופשית המצויינת שלהם ועל כן אני מוכן לשלם על רישיון חוקי למהדרין (בהנחה שהכסף מגיע לחברה על מוצר מצויין) אשמח לקבל ביקורות ממי שמחזיק את הגרסה המתקדמת. תודה ויום טוב.

9. שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by Spiderpaz,

הגיע לי מכתב לאימייל בעברית והאימייל לא תומך בעברית ולכן אני לא יכול לקרוא אותו ,מישהו יכול לעזור לי והאם יש איזה שהיא תוכנה שאני יכול ל"צלם" את המכתב? כול עזרה שהיא תעזור תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by ari02,

איך אני מזהה התקני קול במחשב???????

12. Started by swampfrog,

כל מי שמקיר את התוכנה היתי רוצה לדעת אם אתם מקירים hub lists טובים מי שלא מקיר שיעשה חיפוש בגוגל dc++

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by דניאל52,

עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by shloosh,

כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. Started by Blizzarder,

שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by orelzion,

יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. Started by Croopy,

אז ככה אני מחפש תוכנה שמקודדת אממ כמעט כל קובץ ווידאו רגיל ל MPEG4 אממ המליצו על virtualDub אבל לא היסתדרתי איתה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תחליף...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום , עשיתי סריקת וירוסים ב NOD32 ומצא לי (בין היתר) וירוס קובץ בשם CYC.SYS וכתב לי שהוא לא יכול למחוק אותו C:\Windows\System32\drivers\csc.sys - a variant of Win32/Rootkit.Kryptik.EZ trojan - unable to clean ובסוף הוא כתב לי ב Notes [1] Object has been deleted as it only contained the virus body. [4] Object cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. אז מה אני יעשה אם זה בשימוש אי אפשר למחוק אותו ? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by Yoni-E,

אני מתחיל הפוטושופ, והבעיה שלי היא כשאני מוריד פונטים אני לא מצליך לקבל אותם , וכן, אני מוריד אותם למקום הנכון, הם פשוט לא מופיעים לי בשורה של הפונטים בפוטושופ, משהו יודע מה עושים? אגב, זאת החתימה שלי- אז מה עושים לגבי הפונטים? ומה אפשר לשפר בחתימה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.