עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by gavriel_e,

שמעו יש לי דיסק שקיבלתי שהוא עם תפריט ודיסק עם תפריט זה הרבה קבצים...ואין קובץ וידאו מישהו יודע איך אני יכול להפוך את זה לקובץ וידאו???

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. מה קורה חבררייהה אזז ככה בימים האחרונים אני שולח הודעות כמו כולם בicq ובמסנגר לחברייה שלייי אז לוקח זמן אחרי שאני עושה sand לשלוח לו את ההודעה זה ממש מוזררר אני בודק כול יום מזיקים כמו Spywares וגם עשיתי סריקה של וירוסים ואין כלום המחשב נקי חברייה מה יכול להיות הבעיה המוזרה הזאותת????????

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by udist,

בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  5. מאיפה הכי כדאי להוריד את הדרייבר... מהאתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html או מהאתר של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Support/VGA/Driver_Model.aspx?ProductID=2726

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. אתמול נתקלתי בבעיה קטנה. היו לי חמש עונות של בבילון 5 (115 קבצי וידאו + מספר זהה של קבצי כתוביות) שהגיעו למחשב שלי, אבל כל הקבצים נראו ככה - Babylon 5 S01E01 ואני רציתי להוסיף להם את שם הפרק לקובץ (וגם לקובץ כתוביות, כמובן). כמובן שאין סיכוי שאני עכשיו אתחיל לשנות בעצמי את כל שמות הקבצים, אז כתבתי לי תוכנה קטנה (200KB) שתעשה את זה בשבילי. התוכנה כתובה ב-#C ולכן צריך שיהיה לכם מותקן Net Framework 3.5 על המחשב כדי שהתוכנה תעבוד. פותחים את התוכנה ובוחרים בתיקייה שבה נמצאים הקבצים (לא רק וידאו, התוכנה עובדת על כל סוגי הקבצים), מדביקים לתוכנה את תיאור העונה / הסדרה מתוך IMDB ולוחצים על Go. התוכנה תרוץ על התיקייה (ועל תתי-התיקיות, אם בחרת באופציה הזאת) ותוסיף את שם הפרק…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. אני יודע שבאימיול, ניתן להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים (אימיול רשמי, אימיול של ליונטוורק, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים ההורדות של האימיול. כך, ניתן בכל פעם להפעיל קליינט שונה של אימיול, והוא מזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע. השאלה שלי היא האם הדבר אפשרי גם בביטורנט. האם אני יכול להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים של ביטורנט (ביטורנט רשמי, אזוראוס, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים הטורנטים, כך שאני אוכל בכל פעם להפעיל קליינט שונה של ביטורנט, והוא יזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע? אני שואל את השאלה מכיוון שהתקנתי במחשב את הקליינט הרשמי של ביטורנט, ואני רוצה לד…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. שלום לכולם כל גרסה של אימיול שאני מוריד ועושה לתוכנה בדיקת פורטים הוא תמיד מגיב לי שהTCP לא תקין אני מנסה לשנות את הפורטים ועדיין הוא כותב לי פוטים לא תקינים יכול להיות שזה בעיה עם ה- FIREWALL? יכול להיות שהפיירוול חוסם לי פורטים? איך עושים את זה שהפיירוול יפסיקו לחסום את אימיול ויתנו לו לרוץ מהר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by !elad!,

אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by frodo,

איך משתמשים בתוכנה הזאת ועד כמה היא טובה ומצליחה לצרוב דיסקים עם הגנה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה ב KAZAA היא לא מוצאת מספיק מישתמשים והיא בקושי מורידה משהו הבעיה גם אצלי וגם אצל אח שלי במחשב... אתם יודעים אוליי מה הבעיה ?? עוד מישהו ניתקל בבעיה הזאת ??

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  14. התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  15. לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. Started by avivg,

כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by cheneilat,

אני מדבר עם אנשים במיקרופון...הם שומעים אותי לחצי דקה ואז לא שומעים אותי בכלל מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by mat77,

היום לאחר שסרקתי וירוסים במחשב לא הייתה לי אפשרות להיכנס לכונן d ההודעה שזה רושם לי(תמונה מצורפת): תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by pergola,

יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by imhungry,

שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Dr. Dre,

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by gal_il50,

אמור להיות איזה מקום שבו אני אמור להכניס את הכתובת איי פי ?

23. Started by yonatanph,

הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. שלום לכולם!! אני צריך עזרה דיי דחוף. לפני חודש או משהו כזה שלחו לי באיי סי קיו את הלינק הזה. בקיצור,מרוב טפשותי הורדתי ופתתי אותו. מה אני עושה עכשיו כדי להוריד את הוירוס? היו פה פעם מדריכים אבל אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לעזור לי? אני צריך משהו שיעבוד 100% ויהיה פשוט. תודה לעוזרים. בבקשה תתנו לי פתרון כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים