עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by snsn_1,

מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לשאול משהו מסויים. קיצר נגיד אני יוצר איזושהיא תמונה בגודל 3CM על 4CM, ואני רוצה נגיד לשכפל אותה, זאת אומרת שאני פותח עבודה חדשה נגיד 30CM על 30CM ואני רוצה שכל ה30 על 30 יהיו מלאים ב3CM על 4CM. מן שכפול כזה, נגיד 30 תמונות של ה3CMX4CM ב30X30 איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by eitanb3,

שלום! עכשיו שלויסטה יש (אמור להיות) הגנה חזקה יותר, אם הייתם צריכים להמליץ על חבילת תוכנות הגנה מושלמת עבור הויסטה, מה הייתם ממליצים? אני יודע שיש הודעה מודבקת שנותנת לינקים לתוכנות, אבל, 1. האקס.פי אמור להיות פחות מוגן מהויסטה. 2. אם הייתי מוריד ומתקין כל דבר שמנהל פה הדביק היו לי בסביבות ה20 תוכנות שונות שעושות אותו הדבר. תודה! איתן.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . מצאתי אצלי בבית דיסק ישן שיש עליו את הסרט bad boys הראשון . עכשיו לפי מצב הדיסק הבנתי שיש לי את הסרט ממיזמן אבל לא הבנתי למה לא ראיתי אותו . עכשיו כשהפעלתי אותו וראיתי אין כתוביות הבנתי למה לא ראיתי אותו כי לא ידעתי טוב אנגלית . עכשיו אני בערך יודע אנגלית אבל יש קטעים שהם מדברים מהר או שחלש וקשה להבין את מה שהם אומרים . הסרט בשני חלקים , ניסיתי להוריד תרגום ב2 חלקים ושמתי את התרגום באותה התקייה ושיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט Bad Boys_By_issac_part 1 ובסוף הוספתי SUB התרגום עבד אבל שכעשיתי את אותו הדבר בחלק השני התרגום לא מתחיל לעבוד בזמן אלה רק אחרי 5 דקות בערך . מישהו יודע אין אני יכול לשים תירגום נומאלי ? כי זה די מבאס ראיתי רק את החלק הראשון . ת…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Swed,

שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by toska,

יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Spybot,

יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by omer1789,

יש לי קובץ שאני צריך להמיר אותו לMP3 כדי להכניס אותו לאייריבר H10 שלי. הנה הקובץ שלי: http://img244.imageshack.us/my.php?image=17zh.jpg

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  12. יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by The Dom,

אני יודע איפה נשמרים כול הקבצים שראיתי (זתומרת רק פתחתי-לא שמרתי) של ie אני צריך לדעת איפה נשמרים הקבצים בfirefox!!!!!!!! ואם אני יסיר ויתקין מחדש את firefox זה ייעלם/יישאר?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by TimoTy,

עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by Hakiru,

משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני מקבל את ההודעה הזאת Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help. כאשר אני לוחץ על web אני מקבל את ההודעה הבאה You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי את הפיתרון. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. היי, עד היום הייתי "קורע" שירים מהדיסקים שלי לנגן MP3 שלי בעזרת המדיה פלייר של הווינדוס, אל מישום מה במחשב אני רואה את הקובר של הדיסק, אבל בנגן שלי (יש לי iRiver S100 למי שמכיר) אני לא רואה. פשוט יש את תמונת ברירת המחדל. חלק מהשירים שלי בנגן שהם לא נקרעו על ידי מדיסקים כן מציגים תמונה אלבום. האים יש תוכנה שמסוגלת לעשות מה שהמדיה פלייר ניכשל בוא?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by mem310,

שלום לכולם משום מה הemule מסרב לשתף פעולה עם הKAD ועל אף שהוא עושה קולות של מחובר לסרבר כלשהוא הוא לא ממש מוריד שום דבר / מוצא שום דבר ובכלל, נושם. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש מ

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  22. יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. אמרו לי שהם אמורים להיות בכרטיס זכרון במחשב... כי הם לא מגיעים על דיסקים... איפה בדיוק? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by ryu,

יש לי פרוסס חדש שהוא נקרא SAVEDUMP עשיתי חיפוש ומצאתי אותו בסיסטם32 .... זה וירוס? יש לי אנטיוירוס של נוד32....

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים