תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם יש לי אופיס באנגלית האם ניתן לשנות את הממשק שיהיה בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם Microsoft Office 2007 יעלה על XP ובכלל על המחשב שלי.? כרגע אני משתמש ב Office XP איזה גירסה מקבילה לה מבחינת האפשרויות? אני לא צריך את התוכנה לגרפיקה או דברים כבדים, אלה רק הדפסה של מסמכים (אני עושה שימוש בעיקר ב word) איזה גירסה תספק אותי אבל מצד שני לא תהיה עם קצת מידי פיצ'רים? צריך תשובות בדחיפות תודה.
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום נכבדים! אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE. נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה, ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו: Qualified Vendor List BIOS BIOS-Utilities Chipset AUDIO LAN Utilities אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים, אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת ספקטרום אנאלייזר בכלי לנתח הפרשי תדרים, בנוסף אני זקוק שלתוכנה תיהייה אופציה של הצגת היסטוריה לפי תדר וניתוח הרמוניות בין תדרים.. תודה על כל עזרה..
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד משהו, מתבצעת אצלי הורדה כפולה: גם בסיפריה C:\WINDOWS\TEMP וגם בכונן היעד (למשל D). כלומר, אם אני מוריד קובץ של 1G, יופיעו אצלי 2 קבצי הורדה, באותו גודל, עד לסיום ההורדה. בסיום ההורדה, הקובץ ב-TEMP נמחק ונשאר הקובץ בכונן היעד. אני לא מדבר על הקבצים השונים של טקסטים ותמונות בספריית CACHE אלא על הורדות של קליק ימני ו-SAVE AS.. יש אפשרות לבטל את ההורדה הזמנית לספריית TEMP? אני מוגבל במקום בכונן C וכל פעם נתקע כשאני רוצה להוריד קובץ גדול.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי שרת סרבר 2008 ו-Exchange 2007, הפעולה בעצם היחידה שאני רוצה שהשרת הזה יעשה הוא תיאום פגישות עם יומן שיהיה למשתמשי הרשת, זה הפעולה היחידה שכרגע אני דורש משרת ה-EX... אין לי מושג בזה יותר מדיי ולכן הייתי רוצה לדעת האם אוכל למצוא עזרה כאן, מה אני צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
ואיזה תוכנות מומלץ שיהיו במחשב ולא פורטאבל? עלה לי בראש שאפשר לוותר על התקנת אנטיוירוס ונגן וידאו/מוזיקה. מה דעתכם? המלצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל =]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי XP PRO ואני נתקל בבעיה בכיבוי המחשב... בעת הכיבוי הוא נתקע על "שומר את ההגדרות האישיות שלך" ולא עובר לכיבוי המחשב... מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-