תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום , עשיתי סריקת וירוסים ב NOD32 ומצא לי (בין היתר) וירוס קובץ בשם CYC.SYS וכתב לי שהוא לא יכול למחוק אותו C:\Windows\System32\drivers\csc.sys - a variant of Win32/Rootkit.Kryptik.EZ trojan - unable to clean ובסוף הוא כתב לי ב Notes [1] Object has been deleted as it only contained the virus body. [4] Object cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. אז מה אני יעשה אם זה בשימוש אי אפשר למחוק אותו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעדכן אותו מהאינטרנט אז זה נותן לי הודעת שגיאה שזה לא מצליח להתחבר או משהו כזה. הנה תראו בעצמכם. אשמח לקבל עזרה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
סימנטק משווקים כרגע רק את גירסה 14 שהיא גם מסובכת,וגם אחרי שקראתי את רוב המנואל שלה (184 עמודים!),הבנתי שהיא לא מאפשרת לפרמט את המחיצה לפני השיחזור.במקום זה הם מציעים לך לעשות בדיקת וירוסים מקיפה למחיצה....WTF הרי עושים שחזור כזה (לפחות אני) דווקא במקרים שיש וירוס במקום להסתבך עם הסרה שלו.... כרגע יש לי גוסט גירסה 6.0 שעובדת מצויין אבל רק עם FAT ,כך שאני לא יכול לפרמט את כונן C שלי כ NTFS . נראה לי הכי טוב בשבילי 2003...אז איפה משיגים אותה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://fc02.deviantart.com/fs27/i/2008/070/9/0/Lost_City__s_Of_Light_by_Vidati.jpg
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפיקה דו"ח על הפעולות שנעשו במחשב (הורדת קבצים, העתקת והדבקת קבצים, יצירת קבצים וכו')
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי אנימצית גיף של עצם זז מימין לשמאל, אני רוצה להוסיף פריימים בסוף, כך שהאחרי שהעצם מגיע לצד שמאל נכתבת מילה מימינו. הבעיה שכל פעם שאני מוסיפה מילה בפריים חדש המילה נכנסת לכל שאר הפריימים הקיימים. מישהו יכול להזכיר לי איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום! העברתי קובץ REGSTIRY ממחשב אחר להארדיסק חיצוני והוא לא רוצה להימחק לי ... אני צריך את התוכנה שמוחקת אותו! תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז זו הבעיה,אבל אני יודע שזה לא קודקים היא כי אני רואה את הסרט טוב במדיה פלייר הרגיל אבל נדפק ורואה פסים סגולים ב MV2 PLAYER החלפתי כרטיס מסך לפני שזה קרה וגם לוח אם אבל לא נראה לי שזו הסיבה . יש סרטים שעובדים טוב ב MV2 אבל סרטים עם מקודד XVID נדמה לי לא עובדים אולי גם סרטים אחרים......... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע חיפשתי בהגדרות שם התוכנה ולא מצמאתי שום דבר מעניין שיכול לשנות לי את המצב , מה גם יש לי את הגירסה האחרונה. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו על דיסק שירים שהוא העתיק מהדיסק אבל אני לא יכול להפעיל אותם בגלל Digital Rights Managment ואני לא יודע איפה הקבצים האלה אם למישהו יש הצעה לפתרון או איזה תוכנה שמסירה את ההגנה אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי התראות על כל יישום שיש לי במחשב.ORBIT.FIREFOX,VLC,FRAPS,SIDEBAR וכל מה יישום שאתם מעלים בדעתכם.היא אפילו מראה לי התראה על קובץ EXE נקי מדיסק מקורי יכול להיות שכוולם נגועים? כי אני עומד להעיף את התוכנה לכל הרוחות
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ב2 גירסאות שניסיתי להתקין 8 ו-9 הוא מנסה להתקין קודם כל את הRedistributable C++ 2005.. כל פעם הוא טוען שהוא לא מוצא קובץ בשם vcredist.msi, זה מונע ממני להתקין את התוכנה וזה משגע אותי.. http://img33.imageshack.us/img33/3487/64404842.jpg
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-