תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי קובץ אופיס עם פרטים מאוד חשובים לי. הייתי רוצה לדחוס אותו ולהצפינו כך שאוכל לשים אותו ברשת ולדעת שאפילו אם מישהו יוריד אותו וינסה לפרוץ אותו לא סביר שיצליח (אלא םא הוא ה- NSA נאמר). כלומר שלקובץ תהיה סיסמאת גישה שלא ריאלי לפרוץ. מישהו מכיר שיטה? תוכנה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של קאזה את התוכנה החדשה ביותר והיא לא מצליחה לתחבר אני משתמש בSP2 ובאנטי וירוס + פירוול של נורטון 2005 הורדתי את הפיירוול של נורטון ושל הווינדוס ובכל זאת אין הוא מצליח לכנס באתר הם אומרים שהSP2הוא סתם תוסף והוא הבעיה אבל אני לא רוצה להסיר אותו יש דרך אחרת???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הורדתי קאזה בעיברית אך התוכנה אינה מצליחה להתחבר לשרת יש למישהוא פיתרון או לינק לקאזה דייט כלשהיא שפועלת?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אתמול פרמטתי את המחשב, והתקנתי וינדוס עם SP2 משולב, לפני כן היה לי וינדוס שעודכן דרך הWindows Update לSP2 והקאזה פעלה והתחברה. עכשיו כל התוכנות האחרות מתחברות רק הקאזה לא, ניסיתי K++ 2.4.3 מה שהשתמשתי קודם, וגם KL Resuraction או איך שכותבים את זה, שתיהן לא מתחברות. יש למישהו מושג מה הבעיה? סרתי אד אוור אפילו שהמחשב פורמט, איזה עוד שיבה יכולה להיות? מודם אלקטל דרך כרטיס רשת תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם !! הקאזה במחשב לא פועלת (מראה למטה שהתוכנה מנסה להתחבר אבל אין תגובה אחרי יומיים רצוף אפילו) ואין לי מושג למה ! הורדתי את כול הגרסאות האפשריות של קאזה ובכול זאת לא עובד . . סגרתי את נורטון אינטרנט סקיוריטי ( ז'תומרת דרך msconfig וגם דרך התוכנה ) ועדיין אין קול ואין עונה ! ניסיתי לשחק בהגדרות (פורטים וכול השטויות למיניהם) ובכול זאת כלום . . . רציתי לדעת למה זה ? ומה עושים ? נ.ב.1 : אני תקוע באמצע הורדה של סרט (נשאר לי 150 מגה) . . . שאני מחפש כבר שנים !! נ.ב. 2 : בלי קשר למה שנכתב הנ"ל ..אבל גם האימיול עושה את אותה בעיה (מראה 50 שנה שהוא מתחבר אבל כלום) . . . אז עם משהו יודע למה בבקשה שיכתוב .
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר לרשת קדמילה(Kad) עוד מאתמול מישהו יודע מה קורה פה נסיתי כבר כמה גרסאות וגם הגירסה המקורית ולא מתחבר וגם בחיפוש גלובלי בשרת נותן מיליון תוצאות אבל לא מוריד כלום ואני חושב שכל התוצאות סתם מזוייפות מישהו מכיר גם תבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, כשאני מעלה את אימיול, הקדמליה לא מתחברת לי, זה אפילו לא נראה כאילו זה הולך להתחבר...(חצי עיגול באדום) ניסיתי לבצע חיבור מחדש, חיפוש מקורות להתחבר אליהם...כלום! מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקטינה את גודל הקובץ של תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אנשים שלום ! אני צריך ליצור תמונה בגודל של או 300X300 או 240x320 מתמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית, אך ישנן מספר מגבלות: 1) המצלמה שלי יכולה להפיק תמונות ברזולוציה הבאה: 2048X1536 או 1600X1200 או 640X480 2) אני אמור שהתמונה לא תהא מרוחה ולא עם רזולוציה גרועה בעקבות הקטנת מימדיה הפיזיים. בבקשה ע-ז-ר-ה !!!!!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-