תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב התקנתי מחדש VLC (מבלי להתקין קודם חבילות מקודדים היות ויש לו את המקודדים שלו לפי מה שאני יודע) והבעיה היא שבניגון מדיה בין אם זה HD או DVIX רואים את התמונה בתור מרובעים קטנים הדבר קורה כאשר אני נמצא במצב של מסך מלא ברזולוציה של 1920X1200 לפני הפירמוט לא הייתה בעיה כזו. קישור לתמונה : http://img244.imageshack.us/img244/9234/pic1gu7.jpg תגדילו אותה בכדי לראות את הריבועים שאני מדבר עליהם. בכל אופן איך ניתן לסדר את הבעיה ? בניסיון שעשיתי התקנתי חבילת מקודדים של K-LITE ובWMP במסך מלא לא רואים את הבעיה הזו תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הגיע לי מכתב לאימייל בעברית והאימייל לא תומך בעברית ולכן אני לא יכול לקרוא אותו ,מישהו יכול לעזור לי והאם יש איזה שהיא תוכנה שאני יכול ל"צלם" את המכתב? כול עזרה שהיא תעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אני מנסה (משתדל) לתרום גם קצת לקהילה ובכלל. יש אתר https://litmus.mozilla.org/index.cgi כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט מאוד תורידו גרסה הכי אחרונה של FIREFOX מפה: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ לאחר מכן תרשמו לאתר (רישום של שתי שניות) ותבחרו את גרסה החלונות שיש לכם, וגרסה הFIREFOX שלכם (שזה 3.1 ALL TESTS) וכו' (שוב בדיוק כמה שניות) לאחר מכן יופיעו לכם TABS שונים שפשוט אתם בוחרים כל פעם סוגי TESTS שאתם רוצים להריץ. שם אתם יכולים להתחיל להריץ (יש הוראות מפורשות), אם עובר אז רושמים עובר ואם לא, אז פותחים באג על זה (ובכך גורמים לזה שזה יתוקן במהרה) לי נשמע רעיון נחמד ונראה לי לא רע לנסות לתת איזה כמה דקות או שעה ביום (או…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זה האתר תדמית למרות שלא נראה לי שהוא ישמש אותי יש לי כבר אחר.. אבל לא היה לי הרבה מה לעשות אז סתם ניסיתי את מזלי בסגנון קצת שונה לי.. שתי גרסאות לגבי הלוגו עדיין לא סגור אבל בעיקרון זה אמור להיות יקיר עיצובים או אנגלית תלוי והחצים בחלק הדינמי גם לגביהם אני לא סגור.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=yd5copy7bp.jpg גרסה שניה אותו הדבר רק עם הקווים למעלה.. .0גם לגביהם לא סגור אולי יקטין חלק ויוסיף עוד..) http://img460.imageshack.us/my.php?image=yd511at.jpg
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא שיחת קול VOIP מהסלולרי בלאקברי CURVE 9300 למחשב. איזו תוכנה יכולה לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-