עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. שלום, אני מחפש תוכנה המזהה חומרה וממליצה על דרייברים מתאימים ומעודכנים. קיים אתר כזה www.drivershq.com אבל הוא רק בודק ודורש רישום כדי להמשיך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by אנדי,

כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

4. Started by x-boy_24,

שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by nore0,

אין סאונד וההודעה הזאת עולה לי

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by ddjjsegev,

מה תוכנת העריכה הטובה/ היקרה בעולם? כמה עולה רשיון חוקי שלה? 3D כמובן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. Started by marking,

מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by D-M-X,

יש חיה כזאת בחינם שעובדת עםקבצים בגדלים סטנדריים (נגיד 10 קבצים של 4 מגה)

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by GUNZ,

שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by Nurit2005,

אולי משהו יודע איך נועלים טקסט בפלאש שאחרים לא יכלו להעתיק או תמונות?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by roni111,

אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by 114508534,

למישהו יש , יכול להסביר לי , להביא קישור משהו תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by elidr1,

שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by ftzahi22,

היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. רכשתי היום מצלמת רשת מדגם MX5 של TEAC 500K והCD של המחשב שלי אינו עובד לכן איני יכול להתקין את הדריוור. כיצד אני משיג אותו?(נכנסתי לאתר שלהם ואין להם שום איזכור למצלמות רשת).

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by BENNY66,

מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת

20. Started by kisin,

אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  23. קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by FallenAngel,

יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.