עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by totah,

כשאני מנסה לכתוב טקסט כחלק מסרט מה שקורה זה שעצמים כמו נקודות בסוף משפט הולכות לתחילת הכתוב ולא לסופו. דבר דומה קורה גם עם נקודותיים או סימני שאלה: :מה המצב .הכל טוב ?הלו מה אפשר לעשות?. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by goshak123,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by smack,

היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by elyaz,

קניתי את Mass Effect דרך החנות של EA במבצע שיש שם (30 ש"ח) המשחק ירד דרך EADM, וכרגע אני לא מצליח להתקין אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: "Program too big to fit in memory" אני על WINDOWS 7 32-bit ניסיתי גם לעשות compatibility לXP ולויסטה- וזה לא מצליח אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד של AMD סוקט 939 שהוחלף לו לפני כמה חודשים לוח שנקנה פה באתר יד שניה. אני מחפש לו את הדרייבר של הקול אך ללא הצלחה, לא זוכר איך מצאתי אותו פעם שעברה, אולי תוכלו בבקשה לעזור לי. אני יודע שהלוח הוא של MSI וכנראה נשלף ממחשב של HP, הדגם הוא MS-7050 ורשום עליו גם N1996. אני פשוט רוצה לסדר את המחשב הזה לאחים הקטנים שלי. זו התמונה של הלוח: אפשר לנעול מצאתי את הדרייבר, הייתי צריך לחפש אותו תחת השם של המחשב של HP ולא תחת השם של הלוח . HP dx5150 Microtower PC

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by Spiderpaz,

הגיע לי מכתב לאימייל בעברית והאימייל לא תומך בעברית ולכן אני לא יכול לקרוא אותו ,מישהו יכול לעזור לי והאם יש איזה שהיא תוכנה שאני יכול ל"צלם" את המכתב? כול עזרה שהיא תעזור תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by kobibo,

קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by גוגומגוג,

שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]

17. Started by Mustang,

קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by sherlock1212,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by ybe,

ברשותי סורק acer320p ,תוכנה מקורית iphoto 4 ואני משתמש בwindows xp .התוכנה בעיתית עם windows xp ובעיקר בשמירה.קבצי השמירה של התוכנה(בפורמט JPEG ,BMP) פשוט לא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה ולכן אין אני כרגע יכול להשתמש בסורק. לדעתי בגלל "גילה המתקדם" של התוכנה אין מה לעשות, לפיכך החלטתי לעבור לתוכנה אחרת. אני מעונין בתוכנה טובה , ידידותית ורצוי חינמית .על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by le011,

שלום לכולם מחפש תוכנה לסריקת מיסמכים עם קישור ישיר לWORD כך שהמסמך ישמר כמיסמך ולא כתמונה-והכי חשוב -בעיברית יש לי סורק של HP והתוכנת הסריקה שלה לא תומכת בעיברית תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Dr. Dre,

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by snsn_1,

מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים