תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגןVLC הבעיה שלי היא שהכתוביות בו הפוכות מבחינת שורות,עליונה מופיעה למטה ותחתונה למעלה,מה ניתן לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים אני חייב דרייבר של כרטיס מצלמות conexant 878a אני מודה מאוד לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש Sonata III 500מאתר TMS לפני שבועיים ויש לי מספר תקלות 1. לא שומעים כלום. כאשר ניסיתי לשמוע אפילו את קובץ המוסיקה את מובנה ב Win קיבלתי הודעה שהתקן הקול לא קיים או בשימוש. האם לא התקינו לי כרטיס קול? או שיש בעיה אחרת עם המחשב. 2. אני מנסה לראות ב win media אבל מתקבלת הודעה שאומרת "מפענח DVD תואם אינו מותקן. אני לא מבין מה משמעות ההודעה ומה אני אמור להתקין עכשיו. :s05:
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201088.0 זו התמונה המקורית. --------- הכנתי 2 גירסאות. הראשונה: השניה: לדעתי היא יותר ריאליסטית ויותר יפה. מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לפיירפוקס שפותח טאב במקום חלון חדש, יש לי FF16. ודבר נוסף, לאחרונה שמתי לב שבחיפוש מילה מסויימת באנגלית CTRL+F אני חייב להקליד אותה בדיוק עם אותיות גדולות וקטנות לפי איך שהיא רשומה על מנת למצוא אותה. לדוגמא, בעבר על מנת לחפש את שם המשתמש שלי הייתי יכול לרשום פשוט metalhammer רק באותיות קטנות מאשר לרשום MeTaLhAmMeR.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש כמה סרטים שהם DVDRIP. וכאשר אני רואה אותם אז האפקטים מאוד חזקים אבל הדיבור בקושי נשמע, האם יש דרך כלשהיא לסדר את זה שהדיבור יהיה חזק יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לתרגום מילים באנגלים שכשאני שם את הסמן של העכבר על המילה ולוחץ על הכפתור אז זה מציג את התרגום שלה. מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שלפעמים כשאני עושה PAUSE ב-(BITTORRENT (SHADOW ואז מנסה לעשות RESUME זה נתקע בנוסף, שמתי לב שהמחשב תקוע על 100 % מעבד בגלל הBITTORRENT (יותר מהורדה אחת בו זמנית) וכאשר אני סוגר את ההורדה התקועה השימוש במעבד צונח בדקתי SPYWARES ואין נ.ב. - יש לי רעש מוזר וצורם כשאני מדליק את המחשב לאיזה חצי דקה עד שנטען הWINDOWS אה וגם לפעמים קובץ בשם MGHTL או משהו כזה תוקע את הEXPLORER
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-