תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית עם קבצי וידאו. אני מחפש כלי להסרת כל קובץ שנחשב כCodec (אני לא ממש מבין בזה, אבל משהו כמו Codec Remover). אח"כ אני רוצה להתקין את חבילת הCodecs האולטימטיבית, אז בבקשה המליצו לי על החבילות שאתם משתמשים בהן.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי את Mass Effect דרך החנות של EA במבצע שיש שם (30 ש"ח) המשחק ירד דרך EADM, וכרגע אני לא מצליח להתקין אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: "Program too big to fit in memory" אני על WINDOWS 7 32-bit ניסיתי גם לעשות compatibility לXP ולויסטה- וזה לא מצליח אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי OFFICE XP עם SP2. כשאני מקבל אי-מיילים בOUTLOOK EXPRESS אני לא מסוגל לפתוח את הקבצים שצורפו לאי-מייל. רואים שיש קובץ, אבל אין אפשרות ללחוץ (דוגמא בתמונה המצורפת). יש למישהוא מושג למה זה ואיך אפשר לגרום לזה להפתח? זה מאוד חשוב, ותודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
זה ווירוס שיש לגיסי במחשב זה פותח לו חלון שזה נראה כמו אנטיוירוס וקוראים לזה antivirus ultimate 2008 מישהו יודע איך לפתור ניסינו כמה דרכים יש דרך להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?
-
1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אפשר להחליף את כל האלבומים השחורים האלו בתמונות של האלבומים? אם כן כיצד? תודה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, לא מיזמן היה לי וירוס ועשיתי Fornat, אבל בformat היה לי בעיה עם החילוק זיכרון. אז אמרו לי שזה לא נורא ואח''כ יש תוכנות שיכולות אחרי הformat, להזיז את הזיכרון מהכוננים מה שם התוכנות?. בתודה מראש yosda boy!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי קובץ MDB ואני רוצה תוכנה כמה שיותר פשוטה שאני אוכל לקרוא ולהסתכל בו תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. בימים האחורנים כל דף שאני פותח ב FF אני רואה שהוא רושם לי בתחתית הדפדפים OPENNING GOOGLE-S משהו ואז TRASNFRING DATE משהו כזה זה די מהיר אבל זה מאט אותי לוקח לי לעבר בין דף לדף כמעט 6 שניות שלפני היה לוקח לי בסביבות ה 3-4 זה ממש מעיק ומעצבן איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהוא ירשום לי את כל הדברים האילו ושאני אוכל לגלוש בין אתר לאתר באופן יותר מהיר? תודה מראש לעזורים.
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נראה לי שמדובר ברוטקיט שמשגע לי את השכל בזמן האחרון, התסמינים הם: א- מחשב לא עולה בכל אפשרויות safe mode ועושה ריסטרט אחרי מסך כחול של מילי-שניה. (ב- תוכנת ERD commander לא מזהה את מערכת ההפעלה) ג- היו יומיים שהאינטרנט לא עבד (אלחוטית) ד- קובץ hosts שב:system32\drivers\etc, הוא מוזר, שוקל 4 ומשהו מגה, ומשתנה, וכשמוחקים אותו הוא חוזר. ה- התוכנות הבאות סרקו את המחשב ולא מצאו כלום: קספרסקי, נוד, אדאוור, סופראנטיספיוור. ו- התוכנות הבאות נסגרות תוך כ-3 שניות: הייג'קדיס, מאלוורבייטס, אנלוקר, קילבוקס, קומבופיקס, אנהאקדיס. (ועוד מספר סריקות אונליין שלא מצליחות לסרוק) למישהו יש רעיון חוץ מלפתוח את המחשב ולעשות סריקה חיצונית להארדיסק? תודה, אופק.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
גם לאחר שיצאתי לגמרי מהתוכנה על ידי בחירה ב-EXIT וגם לאחר איתחול המחשב (התוכנה לא עולה לי עם האיתחול) עדיין נשארים לי 2 הכוננים הוירטואלים של התוכנה ב"מחשב שלי". איך אני מעלים אותם?? (כי מן הסתם זה לוקח זיכרון..)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-