עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vidati,

יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה... יש לי מחשב HP MINI 110 בהתחלה היה אפשר לראות סרטים או סרטונים בHD וBluRay עד לא מזמן לא היה לי שום בעיה לראות אבל עכשיו כבר חודשיים שלוש כל פעם שאני צופה באיכות גבוהה כזו אז הסרט לא בא באותו זמן של הקול והתמונה כל הזמן קטועה ובהילוך איטי. אשמח אם תעזרו לי! הודיה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by hagai1990,

אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום האם עליי להתקין את התוכנה אם ברצוני לראות את סרטי ה dvd שלי? יש לי את הנגן mv2 player והורדתי גם מקודדים אבל אין אפשרות לראות דרכו.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by KapiSH,

אני רוצה להתקין פורום על המחשב, ניסיתי תוכנה בשם OmniHTTPd Professional 2.08 שפותחת שרת HTTP על המחשב, אבל זה באמת מה שהיא עושה... וכשאני מנסה להתקין את הפורום זה נותן שגיאה... ראיתי בדיון של דר. טראנס שצריך תוכנות בשביל זה... אילו תוכנות צריך כדי לפתוח על המחשב שרת שיתמוך בהרצת פורומים (MySQL/PHP/CGI וכו') ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by roma4k,

שלום, לאחרונה נעלמה לי השורה התחתונה בדפדפן האקספלורר. שורה המציגה את המפתח הבטוח, התקדמות העלאת אתר, שמירת "עוגיות" במחשב ועוד. אשמח לעזרה כדי להחזיר את השורה. תודה מראש.

7. כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  8. Started by trxman,

שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by avi333,

אני מקווה שמותר לשאול למרות שזו תוכנה לשיתוף,אם לא אז מנהלים לנהול בבקשה כמה שיותר מהר יש לי שתי גרסאות אמיול על המחשב אחת הפסיקה להתחבר משום מה ,ואף שרת בה לא עובד. התקנתי אימיול חדש שמתחבר והכל טוב ויפה ,הסיפור הוא שבאמיול הראשון יש קבצים שעומדים לרדת ואני רוצה פשוט להעביר את הרשימה של ההורדות לאמיול התקין שהורדתי,האם ניתן לעשות את זה??

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by stone cold,

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. יש תוספת תוכנה עברית? אני צריך לזהו דחוף

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

• 2 תגובות
    • 11.4k צפיות
  13. Started by aaviran,

צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by drbrain,

שלום יש לי סרטים שהורדתי ממצלמת הוידאו שלי אני מעונין בתוכנות ומידע בסיסי לקידוד סרטים הכוונה ל-DVIX או VVID כמה BITRATE וכו ניסיתי כבר את VIDEO CONVERT MASTER ואת WINAVI 9 אני מקבל מסרט של 13 GB משהוא בין 4-5 GB ואני מעוניין להקטין אותו עוד יותר משהוא עד 1.3 GB בתודה שרון

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Shadowman,

שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. העבודה ללא צבע , אני עדיין לומד את העניין (מדריכים לצביעה , PAINT FX וכד' יתקבלו בברכה ) לקח לי בערך 5 שעות לכל העניין תגובות , הערות ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by ForresT,

התקנתי משחק(הגירסה עובדת 100% זאת לא בעייה בקובץ)אני בא להפעיל והוא כותב לי the application has faild to start becous msvcr71.dll was not found.re-installetion may fix this התקנתי את המשחק 3 פעמים ועדיין אותו ארור זה עושה ליט גם את הארור הזה בכמה משחקים שונים עזרה דחוף..תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by DoctorBurp,

מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  20. ^ כשרק קובץ מסוג sfv וקבצים עם סיומת ממוספרת מופיעים? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by גליטו,

שלום לכולם... ב-3 ימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול ... ולא נגעתי בכלום , ככה סתם כשאני מנסה להתחבר זה עושה כאילו זה מתחיל להתחבר אבל לא מתחבר ... השארתי אותו אתמול שעתיים במצב הזה של עומד להתחבר ולא התחבר... היום הוא התחבר פעם אחד אבל כול המקורות של כול הקבצים היו על 0 ... למה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by amit_rah,

חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  23. שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by eatzik,

שלום, התקנתי WIN 7 על מחשב חדש והתקנתי chrome. אתמול הוא עבד כרגיל והיום הוא כל הזמן קרס (הודעה של ווינדוס). מחקתי וניסיתי להתקין שוב והוא כותב ש"תוכנת ההתקנה נתקלה בשגיאה 3" והקישור לפירוט על השגיאה לא מגיב. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.