עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, הורדתי סרט בפורמט bdmv. הבנתי שמדובר בקובץ בלו-ריי. הצלחתי להפעיל את הסרט, אך ללא התפריטים. הורדתי powerdvd, אך עדיין אני לא מצליח להפעיל את הסרט עם התפריטים. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. בס"ד שבוע טוב יש אפשרות לבצע במדיה פלאיר 11 שכאשר אני מפעיל אותה אז היא מפעילה לי את הקובץ האחרון שפעל בה ובאותו מיקום שפעל בה? במידה ולא אפשר לעשות את זה עם VLC ? אני זוכר שהיה לי BSplayer ולפני כמה שנים והיתה שם את האופציה הזו, אבל חשוב לי במדיה פלאייר ואם אין ברירה אז VLC תודה רבה תיזכו למצוות

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by kfirr1,

בס"ד שלום! אני מעוניין להפעיל את הרשמקול של win דרך מתזמן המשימות השאלה איזה פרמטר אני צריך להוסיף כדי שהרשמקול לא רק יפתח אלא גם יתחיל להקליט ועוד שאלה איך אני יודע איזה פרמטרים אפשר להוסיף לכל הפעלה של תוכנה נסיתי דרך ה cmd %SystemRoot%\system32\SoundRecorder.exe /help וניסיתי --help וניסיתי -he וניסיתי /? ושום דבר לא נותן לי את רשימת הפרמטרים האפשריים אז השאלה איך אני יודע איזה פרמטרים יש או שפשוט אין כאלה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by TELEVOX,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by qwerty1987,

בעת שימוש עם משתמש מוגבל, ניתן כמובן לעשות זאת עם RUN AS. אבל איך ניתן לגרום לתוכנה להיטען עם הפעלת הווינדוס עם הרשאות של מנהל? תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. אני רוצה להפעיל תוכנה על המחשב שלי, שתקליט שיחות סקייפ. אבל אני רוצה שהיא לא תהיה חשופה בשום אופן. איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדווס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by ran39,

שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מה זה אומר? מה עלי לעשות? (אני מפעיל את המשחק, ואז לאחר דקה שהוא פועל זאת ההודעה שאני מקבל...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אין גבולות לתאגיד הרשע : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. במחשב של ההורים שלי התקנתי את mcafee security center בל הוא מעמיס על המחשב בצורה קשה בדקתי את הלוג שלו ויש ניסיון חיבור כל כמה שניות מIP שונים , ובפורטים שונים , למרות שיש כאלה שחוזרים על עצמם (כמו 135,445 בד"כ) צירפתי תמונה של הלוג אין לי אף תוכנה שחסמתי ב Internet applications [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by yotaman,

מהי הדרך הטובה ביותר להפצת קובץ באימיול מלבד להגדיר אותו על מצב שיחרור? יש איזו שהיא דרך לקדם אנשים שרוצים להוריד קובץ מסוים בתור?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by nivezrati,

שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. במסגרת חלק מהעבודות שלי- אני מפיק קליפים לזמרים. לקחתי על עצמי את הבימוי,צילמתי על מצלמה אחת בחצובה (היו עוד 2 צלמים שלי) וערכתי את הכל לבד. כמה פרטים טכניים: 1. צולם עם 2 מצלמות- ברודקאסט JVC על חצובה, וסטדיקאם עם מצלמת sony V1 סטדיקאם זה מצלמה על מתקן "צף" שקשור לגוף-נותן למצלמה יציבות בריצה ותנועה מהירה- כזו זה: http://www.creativevideo.co.uk/public/product_images/altimage/22%2009%202006steadicam_flyer_1.jpg 2. תוכנות העריכה- edius, after effects. 3. רוב הצילומים נעשו עם עומק שדה רדוד (שכל הרקע מטושטש ורק האובייקט בפוקוס) על מנת לתת תחושה קולנועית ומיוחדת יותר. זה נעשה עם עדשות מיוחדות, וצילום מרחוק- עם הרבה ZOOM 4. הקליפ ערוך ב slow motion של 80-85 -על מנת לתת תחושה ר…

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. שלום , יש לי סרטון באורך ב5 דקות ואני ממש אוהב את הפסקול ( זה לא שיר שאפשר להוריד מהאינטרנט ) האם אפשר להפריד את הפסקול מהסרט ולשמור את הפסקול כקובץ MP3 ? תודה לעוזרים ( נ.ב - התוכנת עריכה של וינדוס XP לא ממש עושה את זה )

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by הורדה,

אודה מאוד על כל עזרה; איך להפריד האודיו מסרטונים שאינם ניתנים להורדה. ספציפית: באפליקציה חינמית timelesstoday בתפריט: PEAK ברצוני להפריד את האודיו מכל הסירטונים. ואחר כך להוריד לאודסיטי או תוכנה אחרת להקלטת תרגום סימולטני. תודה מראש על הסבר מפורט, סבלני ומובן גם למי שלא מיומן בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום יש סירטון ביו-טיוב ואני צריך רק את הסאונד לצורך עבודה שאני צריך להגיש. יש למישהו מושג איך ניתן לשמור על המחשב רק את הסאונד בפורמט MP3 (למשל)? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by source,

האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן. על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי. התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה יזומה. יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP. האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה? מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשי…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by WarBeast,

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. מדובר במתלמד בראשית דרכו, אשר מקווה ששואל את השאלות הנכונות. ניסיתי לייבא קליפאל הסורס מוניטור, הבטתי בפרופרטיס וראיתי את הגדרות הגודל וכו', לאחר מכן חיפשתי הגדרות מתאימות בסיקוואנס החדש, ולא מצאתי (בינינו. גם לא ידעתי כל כך לחפש...) מכל מקום, בכל הגדרה שבחרתי קיבלתי פס אדום על הטיים ליין, ובכן, אנא אני בא... :s05:

• 0 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.