תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי וינדוס XP ולאחר מכן עידכנתי אותו גם לSP3. זה דבר ראשון. דבר שני כאשר ניסיתי להתקין את בקר השמע והמולטימדיה מהדיסק ברגע שהוא הגיע לסוף ההתקנה הוא עשה RESTART למחשב מבלי לסיים ואז כביכול בלוח בקרה הוא מראה שהוא התקין את הרכיבים חוץ מבקר המולטימדיה בקיצור גם כשהסרתי וניסיתי להתקין גירסא חדשה מאתר היצרן של REALTEK (כרטיס קול O/B) עדיין כאשר הוא מתקין הוא עושה לפני סוף ההתקנה ריסט מבלי לסיים לפעמים אף מציג הודעה של "ארעה שגיאת חומרה חמורה" משהו בסגנון. מה עושים? כי ניסיתי את רוב הפתרונות גם מפורומים אחרים כמו למחוק לגמרי להתקין שוב (דיסק ואתר) וכו' אך לשווא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד אתקין ווינדוס חדש על כונן מפורמט.................אני לא רוצה לאבד את הקרדיט שלי איזה קובץ להעביר ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום השתמשתי ב kaza lite אבל אחרי שניסיתי להוריד סרטים ומשחקים וקיבלתי דברים לא קשורים אחרי הרבה מזן הורדה החלטתי לנסות emule 4.2 אני חושב הורדתי מהאתר http://www.lionetwork.net/ עכשיו התחלתי להוריד סרטים ומשחקים וכבר כמה שעות זה על מהירות הורדה העלובה 1kb\s מה אני אמור לעשות לעשות את ההורדה יותר מהירה בתוכנה יש המון אפשרויות ואני לא מבין בהן כלום :\ יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
-
יש לי דיסק קשיח סיגייט 250GB (כבר פירסמתי דיון עם בעיות שהוא עשה) הוא לא מפסיק לעשות לי בעיות זה קצת בעייתי לשלוח אותו החלפה (יש לו אחריות) אבל בנתיים אני רוצה להציל מידע שיש לי עליו עשיתי סריקה עם הTOOL של סיגייט וזה מוצא לי איזה 50 שגיאות כבר (וזה עוד לא סיים, 3 שעות והוא עדיין על 44%) יש לי תוכנה טובה HDD REGENERATOR אבל בגלל שזה דמו המגבלה של הדמו היא שהוא מתקן רק סקטור אחד אז כל פעם אני צריך לעשות ריסט ולהריץ מחדש שהיו רק איזה 5-6 סקטורים דפוקים לא היה אכפת לי לשבת 10-15 דקות ולתקן אחד אחד אבל יש לי פה איזה 50 וזה רק ממשיך לעלות!!! אני לא יוכל לעשות אחד אחד יש עוד איזה תוכנה טובה שעושה אותה פעולה אבל שהמגבלה של הדמו שלה היא נגיד שבוע שימוש או 30 יום או משהו אחר? שית…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה.. כיביתי את המחשב אתמול והדלקתי אתמול אחרי כמה שעות..פתאום קפצו לי הרבה שגיאות והמערכת שלי הורידה את התוכנה System restore (אינלי מושג איך זה הגיעה אליי) ואמרה לי שהמחשב בסכנה. עשיתי Fix Errors וזה מצא לי 8 שגיאות שהתוכנה לא מצליחה לתקן. השולחן עבודה נהיה מסך שחור ( תפריט ההתחל נשאר כרגיל) ואין קבצים. אני רוצה להחזיר את השולחן עבודה לקדמותו . כתוב לי ככה: Disk drive C:/ is unreadable Hard drive rotational speed decreased by 20% Demaged hard drive clusters detected.Private data is at risk Hard drive space less than technical limits RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Hard drive does not correspond to system requests boot sector of…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מופיעה לי שגיאה במחשב שנורא מציקה ומפריעה לפעולת המחשב (windows 7 ). כל פעם שמופיעה השגיאה המחשב מתחיל להיות איטי וברגע שאני לוחץ ''ביטול'' (ראו תמונה מצורפת), הוא נתקע ל3 שניות ויוצא ואז שוב חוזר אחרי לא פחות מחצי שניה! השגיאה בעצם אומרת, שחסר ''קיצור דרך'' לקובץ מסוים, שאין לי מושג מהו הקובץ הזה!!! ואיני מצליח למצוא דרך שהשגיאה הזאת לא תופיע לי! מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי בערך 10 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img110.imageshack.us/img110/3840/gamecrash0jf.jpg ואז המשחק נסגר. אם למישהו יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1) כשאני פותח את רשימת ה- bookmarks, בוחר אחד ואז לוחץ open in a new tab, כל הרשימה נסגרת לי. יש דרך שהיא תשאר פתוחה? 2) ניסיתי להשתמש בתוסף GMail Manager, אבל בגלל שאני משתמש ב- master password, כל פעם שאני פותח את פיירפוקס, הוא מבקש ססמא לג'ימייל. בכלל, יש איזושהי דרך לבטל את בקשת ה- master password בכל פעם שהשלמת ססמאות אוטומטית נדרשת? תודה
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי את ההודעה המעצבנת שיש לי LowID. עשיתי את מה שכתוב שם אבל זה לא עזר וכל פעם שאני מפעיל את האימיול עדיין עולה לי ההודעה. מה חוץ ממה שכתוב בהודעה הזאת יכול גם לגרום ל- LowID? בזמן האחרון גם אני לא מצליח לבצע חיפוש. האם זה קשור ל- LowID ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? *יש לי אימיול LHeMule 5.3 אם זה עוזר.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי wma ל-mp3 ואם אפשר גם מדריך תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מכונה משולבת HP 4500 Officejet Wireless. יש לי בעיה דיי מוזרה, התקנתי את כל הדרייברים של המכונה המשולבת אך משום מה ספציפית הוא לא מזהה לי את הדרייבר של הסורק, למרות שהתקנתי אותו. למשל הוא לא מופיע ב-HP Solution Center וגם ידנית הוא לא מוכן לסרוק לי. למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-