עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nasok,

בקיצור אני לפעמים הולך לחבר או הולך לישון ולא מכבה את המחשב בגלל שיש משהו שאני מוריד או כל דבר אחר. אני מכבה את המסך ופשוט כשאני מתעורר בבוקר אני רואה שהמחשב עשה LOG OFF ואני צריך להכנס לXP מחדש וכל התוכנות עולות מחדש יש למישהו פתרון אך להפסיק את השטות הזאת?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום יש לי בעיית זיהוי MP4 שאני מחבר למחשב שלי את הנגן לצורך העתקת שירים, המחשב בכלל לא מזהה לי את הנגן למרות שאני מחבר מנתק כמה פעמים מה -USB, וכאשר אני מנסה את הנגן במחשב אחר הוא מזוהה ללא בעיה!. למה זה קורה? אולי חסר לי איזה עדכון ל XP שיש אותו במחשב ששם עובד MP4. בבקשה עזרו לי.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-IE7: כשאני מנסה לפתוח קובץ, כמו קובץ word או pdf מהאקספלורר (למשל דרך gmail) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש אופיס, אקרובט אך ללא הועיל. ואז ניסיתי להוריד את IE7 ולחזור ל-6 ואז הבעיה נפתרה. עכשיו, כשהתקנתי את IE7 שוב, הבעיה חזרה. מה שעוד מוזר, כאשר התוכנה שאיתה הקובץ אמור להיפתח פתוחה (למשל הוורד פתוח) אז הקובץ כן נפתח. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  4. מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by mtfl,

איך אני מחליף את הSERIAL של WINDOES XP ? חייב לפרמט או להתקין ווינדווס מחדש?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by veredaniel,

האם יש תוכנה כמו Partition Magic לvista?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by bmw5,

התחלתי לילמוד בכוחות עצמי בניית באנרים פירסומות מצגות וחולי... (זה כסף טוב ) http://img108.imageshack.us/my.php?image=movie2qq9.swf מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. מישהו יכול לעזור? יש לי דיסק dvd בשיטת ntsc ואני מעוניין לצרוב אותו בשיטת pal איזו תוכנה ? או עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by sigma,

באיזה אופן מומלץ להסיר תוכנות מהמחשב: 1. ע"י מנגנון הוספה/הסרה המובנה במערכת ההפעלה? 2. ע"י אופציית uninstall , במידה וקיימת בתוכנה?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  12. מישהו יודע איך אני יכול לחתוך ולחבר קטעים בVirtualDub כי אני לא הצלחתי ושמעתי שיש שם אפשרות לקלוט ערוצי טלוויזיה מישהו יודע איפה? ואני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שיש במסך המחשב, מישהו יכול להמליץ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Bingo,

אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. היי חברה, יש לי את Add-on שנקרא: auto Reset Browser. שמה עושה Reset לדפדפן כל X זמן אם לא השתמשתם בו. בעבר אחרי ה Restart ה"שועל" היה פותח מחדש את כל ה Tabs שהיו פתוחים לפני ה restart אבל היום הוא רק פותח את ה Home page. שתי הערות: אני משתמש ב Tab Mix Plus ה Home page שלי הוא שני Tabs

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by yyuval,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש את התוכנה הנ"ל - http://www.iolo.com/sm/7/pro/ ויש לי מספר שאלות שאשמח לקלב עליהן תשובה: האם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה על התוכנה הנ"ל? האם יש תוכנות חינמיות ברמה שווה או לפחות דומה? האם כדי להוסיף 20$ על מנת לקבל את שאר תוכנות החברה (Firewall,Antivirus...) המפורטות בלינק ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by sigma,

האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. יש לי מחיצה במחשב שהיה מותקן עליה ויסטה. אני רוצה למחוק את כל התיקיות בלי לפרמט את הכונן ואני לא מצליח. ניסיתי במצב בטוח וזה לא מאפשר לי. ניסיתי עם תוכנה בשם dr delet אבל היא מוחקת קובץ קובץ ולא תיקיות... פתרון?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by ndv,

הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. יש לי סאונד בכל השאר, הורדתי גאווה מחדש עידכנתי את ה ווינדווס מדיה פלייר אני שומע מוזיקה רואה סרטים וכל המצבים בקונטרול פאנל הם על הכי גבוה... ואני רואה מצוין את הסרטון אבל קול אין לי... חיפשתי קצת בגוגל ואני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל יש לי עוד בעיה, מופיע לי על הדסקטופ הקובץ הבא dxva_sig כשאני פותח אותו רשומה לי האות B הבנתי שזה CODEC של מדייה פלייר שחסר אבל לא כל כך הבנתי את ההסברים שם לאיך לתקו את זה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

היה לי פעם תוכנה שהייתי רושם לה את כתובת האתר והיא היתה נותנת לי את כל התמונות שם להורדה ויכולתי לראות איזה תמונות שני רוצה במקום להתחיל להוריד אחד אחד פשוט סימנתי מה שאני רוצה מישהו מכיר תוכנה כזו

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. כי כרגע אין לי כונן די וי די במחשב,ועל המשחקים סימס 2 וסאן אנדראס זה נותן לי שגיאה הבנתי מבירורים בגוגל ששתי השגיאות קורות בדרך כלל מדיסקים פגומים,זה לא ממש המצב פה אז מה יכולה להיות הבעיה? בדימון טולס אולי? יש תוכנה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by kobipk,

השאלה היא כזאת מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit או 32bit על מעבד quad q6600

• 0 תגובות
    • 383 צפיות

דיונים חדשים בפורומים