עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ירח אפל,

יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לי שיר ב-WAVE ,איך אני הופך אותו ל-MP3 עלמנת שאוכל לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. אחותי בקלידה בWORD 2003 מסמך באנגלית אבל היא רשמה את כולו ב CAPITAL ועכשיו היא נזכרה שהיא רוצה רוצה אותו באותיות קטנות רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה פקודה בWORD שהופכת אותיות גדולות לקטנות או יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  6. Started by TNT,

האם מישהו יודע איך אני יכול להפוך אותיות קטנות באנגלית שכתבתי לאותיות גדולות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by eladbu,

האם ניתן לקחת קובץ JPEG (אנימציה) להפוך אותו לGIF ועדיין לשמור אותו בתנועה! נסיון שלי להפוך אותו בACDSEE הניב תמונה קפואה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by idofr,

היייי לכולם שבת שלום אז הבעיה היא כזאת עשיתי חומר בפוטושופ וכשהכנסתי אותו הוא יצא בהיר מידי ואין לי מושג איך אני הופך אותו לכהה יותר (דרך המקס ולא דרך הפוטושופ...) אם מישו בבקשה יכול לעזור לי....

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. ראיתי את התוכנה הזאת בפעולה בחברת היי טק שעבדתי בה. אני כרגע מוריד את גרסת הניסיון מהאתר שלהם כדי לנסות בעצמי. בגדול הרעיון הוא שיהיה מחשב אחד אבל יותר מבן אדם אחד יוכל לעבוד עליו בה זמנית, בעצם עד 8. פה בפורומים דיברנו על זה קצת, ברמה של לחבר 2 מקלדות או שני עכברים כדי ששני אנשים יוכלו לשחק ביחד או לגלוש ביחד באינטרנט. יכול להיות שזה הפתרון. החברה טוענת שאין פגיעה בביצועים בכלל, לי אישית קשה להאמין אבל אין ספק שמחשב שמשתמשים בו בעיקר לעבודות אינטרנט וoffice הוא מחשב שבכלל לא מנצלים אותו. אני אישית מאוהב. אם זה עובד כמו שהם אומרים זה יכול לחסוך לכולנו הרבה כסף. לא שאני מתכוון לוותר על מחשב אישי, אני חולה על כח אבל יהיה נחמד שאם יש אורחים הם יוכלו לגלוש באינטרנט ו…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by tomegozi12,

אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by smulikon,

איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?

15. Started by Dimka,

בוקר טוב לכולם. אני משמש בצבא בין השאר כעושה מצגות ואני עושה אותן טוב. לרגל שנת 60 של אבא שלי, רציתי לעשות מצגת יפה אך נתקלתי בבעיה כי לא ניתן לצפות במצגת מכל די וי די בייתי... לכן הייתי צריך להפוך אותה לסרט... אז עשיתי חיפושים ומצאתי תוכנה שהופכת מצגת לוידאו, רק שזה בא במחיר, האאודיו נדפק וכשרציתי להציג בדי וי די, התמונה הייתה חתוכה מכל הצדדים (במחשב זה הציג מעולה). אולי אני עושה משהו לא נכון, או צריך איזה קודק אחר... לצורך העניין, קובץ וידאו אצלי כבר קיים, מה שאני צריך בעצם זה לחבר לו Track של אאודיו ולעשות convert לסרטון שהוא יוצג טוב בדי וי די... אם יש למישהו תוכנה או משהו אחר שיעזור אז אשמח מאוד. פשוט זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם קבצי וידאו ונראה שאני מסתבך ועושה משה…

16. ניסיתי לייצא כקובץ פאוורפוינט ולא מצאתי את האפשרות חוץ משליחה במייל, אין אפשרות לשמור את הקובץ כPOT ? עריכה: הצלחתי בעזרת שמירה בשם.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by rotman,

אני צריך תוכנה שהופכת מצגת של PPT לסרט , עם סאונד. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מצגת בפאוור פוינט ואני רוצה לצרוב אותה על דיסק ככה שיוכלו לראות אותה במכשיר ה DVD איך אפשק לעשות זאת תודה רן!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by composite,

שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. אני רוצה להפוך סרט בקידוד Avi\dvix ל wav ולהקטין אותו לרזולוציה של 320*240 בכדי שיהיה אפשר ליצפות בוא במחשב כף יד. משהוא נסה? או יודע איך עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by badoson,

אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by ozba77,

מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by subarel,

אפשרי? יש איזה פלאג שהופך אותו לעברית? תודה. :clown:

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום, האם ישנה תוכנה לWIN שהופכת תמונה שצולמה במצלמה לסריקה, בדומה לפעולה שמבצעות האפליקציות CamScanner ו Scanner Pro לאייפון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Omerole,

אני רוצה לשנות איקונים במערכת שלי,יש לי את האיקונים שאני רוצה בPNG ואני רוצה להפוך אותם בקלות לICO (ועם אפשר אז גם בצורה מאסיבית). מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.