עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aviram,

יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by sdrum177,

שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך עושים זאת? תודה.

6. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  7. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?

8. Started by mil,

שלום לכם יש לי מחשב עם מערכת XP ועליו מותקנת תוכנה ברשיון וחוקית. כדי לחסוך די הרבה כסף. אני מחפש דרך להעתיק את התוכנה בצורה מושלמת. לא רק את תיקיית פרוגרם, אלא גם את כל הקבצים והמפתחות ברגסטרי. ולהעביר את הכל למחשב עם ויינדוס 7. בתקווה שהקבצים יהיו מתאימים גם ל 7. הם יש תוכנה שעושה דבר כזה. או שיש דרך אחרת לזהות את כל הקבצים הדרושים ולדוג אותם אחד אחד ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שמתעסקים פה גם עם תוכנות של Adobe. מה שאני רוצה לעשות זה דבר פשוט - "להוציא" תמונה ממסמך PDF. הורדתי (באופן חוקי) מסמך PDF מהאינטרנט, שהוא סוג של ספר לימוד, ויש במסמך כיתוב ותמונות. מה שאני רוצה לעשות זה לחלץ את התמונות החוצה ולשמור אותן בתור קובץ jpg. בעזרת התוכנה Adobe Acrobat אני פשוט לוחץ על התמונה עם קליק שמאלי, התמונה מסומנת אוטומאטית עם רקע כהה כולל מסגרת, וכל מה שנשאר לעשות זה לעשות קליק ימני ולשמור בתור קובץ תמונה. הבעיה היא שלא ניתן לעשות זאת עם חלק מהתמונות. עברתי על כל הפונקציות של ה-Acrobat ולא מצאתי כזאת המאפשרת סימון של קטע ספציפי והעתקתו. תוכלו לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by vali13,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לפרוץ קובץ אקרובט על מנת להעתיק את התמונות הנמצאות בקובץ תודה לירון

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. ניסתי להעביר טסקט מתוכנה מסויימת ושהעברת לכתבן או לוורד זה העביר את הטקסט בג'בריש ולא בעברית כמו שזה צריך להיות.... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. לכמה שיניתים את מספר החיבורים דרך הפאצ' ?

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Coca Cola,

אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. שלום, התקנתי Photoshop CS3 לא מזמן. בהתחלה הוא נתן לי שגיאה של תאימות עם המסך (LG L1953TR), ובחרתי ב Use anyway. עכשיו במקום צבע לבן אני רואה בפוטושופ מעין צבע חום בהיר (גם בהגדרות הצבעים מראש), אבל אם אני שומר את התמונה ופותח בפיירפוקס, זה הופך ללבן. איך מתקנים? :-X תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ofiro,

התקנתי פוטושופ 7 כמה פעמים ממספר דיסקים, לאחר 10 דקות עבודה התוכנה נתקעת והשחרור היחידי הוא דרך אתחול המחשב (בכפתור), המחשב מחשב חדש פנטיום 4 במהירות 2.6 זיכרון 256 ואפילו לאחר פירמוט והתקנה מחדש של כל מערכת ההפעלה והפוטושופ עדיין הוא נתקע ניסיתי 1. להגדיר יותר זיכרון בBIOS 2. להגדיר לפוטושופ להשתמש בכמה זיכרון שהוא רוצה דרך הPREFERENC 3. החלפתי את זיכרון הRAM בזיכרון מהיר יותר 4. התקנתי את התוכנה בכונן אחר ולא בC\program files וגם זה לא עזר עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לתקינות רכיבי המחשב ולהיעדר וירוסים ומזיקים אחרים כל זה ללא תועלת הפוטו שופ עדיין נתקע לאחר כמה דקות עבודה. אותו פוטושופ להפתעתי עובד מצוין המחשב אחר ענתיקה הרבה יותר משלי אז ממש אין לי מושג מה יכולה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by davidz85,

היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. הפונט של רשימת השירים ב- Winamp קטן מידי, האם יש אפשרות להגדיל אותו? מדובר בגרסא הישנה יותר 2.86 משהו בסגנון. תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Lol10k,

אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה איכשהו כי ראיתי את זה הכי מתאים לכאן אבל פתאום נהיו לי פונטים גדולים באקפלורר ...לא בכל אתר ..אלא בגוגל...בכל האתרים הקידוד הוא על Hebrew (windows) ורק בגוגל הקידוד נהיה על UTF-8 משהו כזה...ואם אני משנה את זה לקידוד Hebrew (windows) אז אני רואה ג'יבריש .... הפונטים גדולים מידי ולא נוח לעבוד עם גוגל ככה...למישהו יש פתרום לזה ?? תודה רבה...יום טוב

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by yossi21,

אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maxwell10,

כיצד אפשר לקצר את זמן החישוב בלולאה הבאה: row=size(p,1); % the size is 32,000 rows! for k=1:row m=p(k,; x=0:(length(m)-1); f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[1 2-1]); C(k)=cfun.c; end זמן החישוב עומד על חצי שעה! האם יש אלגוריתם קצר יותר? איך אפשר לנצל את כל הליבותבמהלך החישוב? האם אפשר לחלק את העומס על כל הליבות? ברשותי שרת IBM x3550 עם 8 ליבות OS Unix Red Hat

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??

25. Started by Nurit2005,

איך הופכים קובץ VOB ל- MPEG?

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.