עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tigery,

ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  2. ?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by lader,

..? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי את הלוח שבכותרת כאשר אני שומע מוזיקה הקול פושט נעלם חיפשתי בגוגל ומצאתי דיון ישן שמישהו אומר שיש ללוח הזה בעיה עם הציפ של הכ.קול האם זה נכון ?... או שמא סתם קישקושים ? :'( אני דאווקא הייתי מאוד מרוצה מעבודתו של הכרטיס 7.1 המובנה שיש לי כרגע :'( מה אני יכול לעשות כדי לפתור את התקלה ללוח יש עדיין אחריות יצרן ! עם זה משנה הלוח הוחלף לחדש לפני פחות מחודש כי הקודם הלך לעולמו בגלל ספק כוח דפוק ככה שלא נראה לי שזה חומרתי או שלא ? אולי עדכון ביוס יפתור תבעיה .... נ.ב הקול חוזר אחרי שאני עושה ריסט או פשוט עושה נתק והתחבר מהמערכת הפעלה !? עזרתכם חשובה לי תודה רום ;D

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. יש לי קובץ וידאו באיכות טובה ואני רוצה לכווץ את הנפח שלו הכי שאפשר ושזה לא יוריד באיכות של הסרט. איזה קידוד או תוכנה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  6. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  7. Started by Nurit2005,

טוב. זה נשמע מטופש שאני שואלת שאלה כזאתת אך בואו נגיד שמשם התחיל הכול. לאחר שנמצא (גם בחו"ל לפי שבדקתי) קובץ CODEC פגום ב- movie maker. ולא מאפשר לי לבצע כלום על התוכנה התוכנה פשוט נתגעת. כמה ימים לאחר מכן אחותי נסתה להפעיל קבצי wmv על נגן המדיה הרגיל של windowes media plear. וגרם לאותו מקרה גם בתוכנה ורק לקבצי wmv השאר עובדים בסדר גמור. השאלה היא איך פותרים את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by nore0,

אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. בוקר טוב, בחודש-חודש וחצי האחרונים ההורדה שלי בביט טורנט ממש איטית. ניסיתי מספר תוכנות שונות ועם כולן התוצאה זהה. אני מחובר עם כבלים ו-012. רעיונות? למישהו יש בעיה דומה עם 012? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שלום, במסגרת עבודתי עלי לערוך סרטונים רבים, כאשר בכל אחד מהם יש קטעי טקסט חשובים (שנוספו בעזרת פרימייר). לצערי המחשב שלי קרס, וכל קבצי הטקסט המקוריים נמחקו. למזלי הדיסקים עדיין קיימים, כך שאני יכול להוציא מהם תמונות מסך של הטקסט. האם יש אפשרות להפוך אוטומטית את התמונה לטקסט? (אני זוכר משהו כזה שעשיתי עם קובץ PDF) אם לא, אני פשוט אשב ואקליד כל אחד מהקבצים מחדש. תודה!

11. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  13. אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by lmlm,

1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. כותרת*** ואים מישהוא יכול להביא לי תוכנה אחרת חוץ מי bs player אני ישמח!!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. חבר שלי הלווה לי את הכרטיס טלוויזיה שלו ותמיד שאני "לוכד" וידאו נגיד מממיר / מצלמה אני לא יכול יותר מ 750X570 משהו כזה. אני "לוכד" דרך הMovie Maker, יש לי גם את ה Sony Vegas אבל היא לא קולטת שמחברים. יכול להיות שזה הגבלה של הכרטיס או של התוכנה? או בכלל ה Output של הוידאו? למרות שלא נראה לי, כי גם דרך המממיר וגם דרך המצלמה היה לי מקס' אותה רזולוציה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jeka90,

כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. http://www.logitech.com/index.cfm/480/3396&cl=roeu,en שימו לב מה כתוב למטה. This Camera will not work with Windows Vista מה זה השטיות האלה..?? יש למישהו רעיון איך להפעיל אותה בויסטה?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  21. יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by yosside,

אשמח אם תוכלו לעשות את הדברים הבאים לתמונה המצורפת 1.להעלים את הרקע 2. בתליון: בקצה למעלה לנסות שהשחור המעצבן יראה כמו הצד שנגדי לו (בצד למטה) 3. בשרשרת: להוסיף טיפה ברק לשרשרת ולנסות להעלים את הטישטוש המעצבן שמאחורה... תודה רבה, yosside

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by itaituch,

שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  24. לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים