תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.. היה לי ספק 550W של אפסילון ,הוא הלך וכרגע החלפתי לספק כח של חברת BEL גם 550W ופתאום אני מרגיש שהוינדוס עצמו אם זה בגישה לתיקיות במחשב או איטיות בדפדן (כתוכנה לא באתרים) ולא היה שום שינוי במחשב שלי חוץ מהחלפת הספק. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סימנטק משווקים כרגע רק את גירסה 14 שהיא גם מסובכת,וגם אחרי שקראתי את רוב המנואל שלה (184 עמודים!),הבנתי שהיא לא מאפשרת לפרמט את המחיצה לפני השיחזור.במקום זה הם מציעים לך לעשות בדיקת וירוסים מקיפה למחיצה....WTF הרי עושים שחזור כזה (לפחות אני) דווקא במקרים שיש וירוס במקום להסתבך עם הסרה שלו.... כרגע יש לי גוסט גירסה 6.0 שעובדת מצויין אבל רק עם FAT ,כך שאני לא יכול לפרמט את כונן C שלי כ NTFS . נראה לי הכי טוב בשבילי 2003...אז איפה משיגים אותה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלוויזיה וכשאני מנסה להציג סרטון/סרט בווינאמפ/מדיה פלייר, במחשב רואים אותו טוב - אבל על הטלוויזיה הוא לא מופיע. פשוט מופיע ריבוע שחור ריק ושומעים קול שיוצא, ולא רואים כלום על הטלוויזיה. כיצד פותרים בעיה זו? בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
משום מה אני זוכר שבגרסאות עתיקות של WINAMP זה היה אפשרי. לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי. יש לי כרגע פעילות הרדיסק גדולה וארוכה וזה גורם מדי פעם לקרטועים במוזיקה. נראה לי אני יקנה SSD ויסגור עניין. בכל זאת אם מישהו מכיר נגן עם אפשרות כזאת אני אשמח לדעת.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת על המוצר לפני שאני קונה.. אז...... :DJsmile: מישהוא יכול להסביר לי על התוכנה(לא איך משתמשים), או לתת לי קישור לאתרים עם הסבר (ואולי גם קישורים בדרך על אורגנים טובים ליצירת מוזיקה) תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הורדתי את כל הפרקים של מק22 חלק מהם אני רואה טוב וחלק מהם אני רואה שהם חצויים באלכסון ושהצבעים שונים... מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זו תוכנת אנטי וירוס חינמית..והחלטתי שאני רוצה שהיא לא תפעל לי עם עליית המחשב. באופן מוזר (לדעתי) אין את התהליך של כשנכנסים לתהליכים ב-msconfig... בתוכנה עצמה גם אין אפשרות לבטל את העניין... מישהו מכיר דרך אחרת? אני מפספס פה משהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בכל הגרסאות זה קורה... אני מריץ HD וכשאני עובר למסך מלא אז הכל נראה מפוקסל כזה ונתקע לשנייה ואז מסתדר לאיכות שצריכה להיות.. איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לזהות באיזה מקודד וידאו ובאיזה מקודד אודיו השתמשו לדחיסת קובץ וידאו מסויים?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי. עם איזו תוכנה אנשים כאן משרטטים מארזים למודינג?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום... נגיד ואני מריץ שיר מספר א', אני מצפה מהנגן שברגע שא' יסתיים אז הוא יעביר לשיר מספר ב'. אבל אצלי, הווינמפ יעביר לשיר שהוא בכלל למעלה, או בסוף הרשימה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב. זה נשמע מטופש שאני שואלת שאלה כזאתת אך בואו נגיד שמשם התחיל הכול. לאחר שנמצא (גם בחו"ל לפי שבדקתי) קובץ CODEC פגום ב- movie maker. ולא מאפשר לי לבצע כלום על התוכנה התוכנה פשוט נתגעת. כמה ימים לאחר מכן אחותי נסתה להפעיל קבצי wmv על נגן המדיה הרגיל של windowes media plear. וגרם לאותו מקרה גם בתוכנה ורק לקבצי wmv השאר עובדים בסדר גמור. השאלה היא איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת סריקה שתתאים לכל סורק ויש לה תפריטים בעברית?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשר עבודה בכמה DESKTOP במקביל (על מחשב אחד) ל- WINXP תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתקין את ZA על מערכת 64 ביט. באתר של ZA ראיתי שבכלל אין גרסה ל64 ביט. יש אולי דרך בכל זאת להתקין את ZA על מערכת 64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-