עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by nehmia,

לאיזה גרסה של adawer יש adwath?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  3. אני מפרמט אבל רוצה לשמור את כל המיילים (שהתקבלו, שנשלחו). ניסיתי לחפש אופציית ייצוא אבל לא מצאתי שמירה לקובץ אלא רק ייצוא לתוכנה אחרת (לדוגמא אווטלוק של אופיס). ניסיתי לחפש גם את התיקיה של המיילים אבל גם אותה לא מצאתי :-( אשמח לעזרה בזמן הקרוב (כמו שאמרתי אני מתכנן לפרמט). עריכה: אם מישהו יגיע לתארד הזה באחד הימים בעזרת החיפוש (מה שבטח לא יקרה פה בפורום...) הקבצים שמורים תחת: Documents and Settings שם המשתמש שלכם Local Settings Application Data Identities תיקיה מוזרה Microsoft Outlook Express תודה לפבל הרוסי שעובד בזיגזג ולמד עברית באולפן.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  6. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה

8. Started by elidr1,

שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by אישי555,

אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by elyaz,

בעבר מצאתי תוכנה קטנה שנקראת gaming mouse ובה היו כל מיני אפשרויות להגדיר לכל כפתור בעכבר פעולה שונה. כרגע אני עם WIN7 64 והתוכנה לא מתאימה, כמו כן גם הדרייבר של העכבר לא עובד לי העכבר שלי- Genius Ergo 525 תודה! עריכה: הורדתי מהאתר של GENIUS דרייבר ל WIN7, כשאני מפעיל את התוכנה אני מקבל את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P35-DS3L. יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים תמיד למחשב, כאשר האוזניות שמחוברות לחור השחור והרמקולים לחור הירוק. רציתי לדעת אם יש דרך ליצור קובץ שמשנה את ההגדרה של החור השחור מאוזניות ל Line-IN ולהפך. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  16. היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by boogie,

ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by gal555,

יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  20. פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  21. האם זה אפשרי להפוך את זה לשליטה בוינאמפ? אם כן, אשמח להסבר איך עושים את זה.. בתודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by marlboro,

רואת את זה במלא מקומות,

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by r.g.comuters,

חברה אני יהיה קצר ולעניין מי יכול להדריך אותי איך להסיר את הוירוס הזדוני הזה ללא פירמוט C?!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by idanmal,

מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה תמונה לא בתור לינק ב-imageshack, יעני תמונה שמוצגת ישר ויותר גדולה מ-500 KB כי זה מה שמותר פה,יש חיה כזאת? אולי אפשר גם דרך imageshack להעלות תמונה לאתר וזה יציג אותה ישירות ולא בלור לינק.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by esaly,

אהלן חברה! יש לי בעיה ממש מרגיזה ומוזרה - מקווה שתוכלו לעזור... הבעיה הופיעה כמה ימים לאחר חיבור כרטיס מסך חדש והתקנת הדרייבירים שלו.. בקיצור הבעיה היא - קצת קשה להסביר אותה אבל ככה : כל פעם שאני מנסה לראות את הTASK MANAGER החלון כאילו בורח לצד הימני של המסך ואני לא יכול לראות אותו...הוא כאילו נמצא שם איפשהו אבל אני לא יכול לעשות לו MAXIMIZE וכתוצאה אני לא יכול לראות אותו...הדבר קורה גם עם הNETLIMITER... זה נראה כמו בעיה של דרייברים של כרטיס מסך אבל אני לא בטוח... בגל מקרה אשמח אם תוכלו לעזור....אני עומד בפני פירמוט :-[

• 11 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים