תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קיבלתי Matlab 2008b אך הגירסא הזו עובדת רק על P4 ולא על P3. בעת ההתקנה הוא נותן בעקבות זאת exception error. האם יש אפשרות לדמות מערך הפעלה P4 על ה-P3 שלי בשביל לרמות את התוכנה? חבל לי להשקיע עוד כסף בגירסאות ממש ישנות של מטלאב שאולי יהיו בהן פיצ'ארים חסרים, ואם בכלל ניתן להשיג אותן. כל עזרה תעזור! תודה
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אשמח לקבל רשימה של תוכנות שניתן להתקשר איתן, לשלוח הודעות SMS (חוץ מהאייסיקיו) לחו"ל.. תודה מראש נ.ב - ברור שחינמיות.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , קניתי כרטיס טלוויזיה של AverMedia וחיברתי אותו לממיר של Hot דרך חיבור S-video , ניסיתי להשתמש בתוכנה christv אבל יש בעיות עם הפריצה שלה .. מישהו יכול להביא לי תוכנה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים : בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט.... מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר..…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת טריאל ומתי שאני מנסה להפעיל את אחת מהתוכנות הוא כותב registry corrupt The UI Language Registration Is Invalid ניסיתי להוריד כמה פעמים והתקנתי כמה פעמים אבל תמיד יש את אותה בעיה... נכנסתי לסופורט של COREL ואמרו להשאיר את F8 לחוץ ואז לפתוח את אחת התוכנות אבל שום דבר לא קורה...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
החלון שקופץ, מונע ממני להתקין תוכנות מסוימות. ניסיתי להשתמש בתוכנה: 1clickfix וגם ב:your uninstaller אני משתמש ב windows 7 בלוח הבקרה תכניות ותכונות לא מופיע כלום תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: השאלה היא איך אני מוסיף אותה ל exclude list? איפה זה נמצא בהגדורות?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אנ יודע לעצב ולתכנת אתרים, אני מעצב בפוטושופ, אבל יש לי בעיה!! נגיד אם אני מעצב משהו הכל טוב ויפה ואז כשאני משנה את הרזולוצייה הכל נדפק לגמרי או שזה גדול מדי או שזה קטן מדי אני מקווה שאתם מבינים אותי... אפשר איכשהו שהעיצוב יתאים לרזולוציית המסך אוטומטית? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-