עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. לאחרונה התחלתי להתקל בבעייה שלא הייתה בעבר{עד לפני שבועיים} בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להכנס לחלק מהאתים אלייהם נהגתי לגלוש ואין קשר כל שהוא בינייהם. אפילו לפורום זה אני לא יכול להכנס. זה קורה לי גם האקספלורר וגם בFIREFOX , ניסיתי כל תוכנה לנקות וגם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הFIREFOX אך ללא הועיל. יש לי אנטי וירוס AVG 7 אך הוא אצלי כבר הרבה זמן כך שלא נראה לי שהוא הבעיה בפיירוואל אין חסימה כל שהיא. באחת הפעמים שהמחשב נתקע לי ,שמתי לב שמשהוא שרץ ברקע הפסיק לפעול ואז פתאום יכולתי להכנס לכל אתר כבעבר בשורת המשימות לתחתית המסך הופיע איזה תוכה שהיה לה שם ++C , יכול להיות שזו הבעייה אבל אני לא מצליח לאתר את הסקריפט הזה. אנא עזרתכם לפני פירמוט כי ניסיתי כבר כל דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. Started by wooper,

היי אני משתמש ב truecrypt להצפין תיקייה בכך שבשביל לראות את תכולת התיקייה נדרש סיסמא מה שאני מחפש פתרון זה שהתיקייה גלויה לעין ואפשר למחוק אותה בקליק פשוט בעכבר התיקייה מכילה בעיקר קבצי וורד איך אני מסתיר את התיקייה או מגן עליה ממחיקה? אל תציעו את האפשרות ההסתרה של ווינדוס כי היא פשוט לא יעילה לטעמי תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזו...בבקשה?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. Started by joni69,

שלום לכולם וקודם כל קהילה מדהימה כל הכבוד על ההשקעה והעזרה של אנשים עכשיו ככה אני מתעסק יותר ב2D ועדיין לא נגעתי בתחום ה3D אבל יש לי תפיסה מהירה יחסית אני זקוק לתוכנה בסיסית להכנת מודלינג שלא דורשת יותר מידי עבודה..אני יפרט נגיד בנאדם מביא לי תמונה של נמל עכשיו אני צריך להתחיל מהבסיס לעשות את האדמה והקרקע..ואז אם אפשר להוריד נגיד מוכניות מוכנות ולהציב אותם ואחרי זה להכין כמה בינינים לא משהו מטורף שצריך לעצב ולערוך כל עצם מהפרט הראשון ואז לכין לו גם טקסטורה חשבתי יותר לכיוון אם נגיד יש תוכנה ידידות (כמו בסימס אפילו) שנותנת להרכיב סביבה \הדמיה תלת מימדית לכאלה שפשוט רוצים לעצב משהו מהיר ונוח למשתמש מקווה שהבנתם אותי בערך תודה למי שעוזר אם צריך הסבר שונה אני כאן קבו…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. אני מכווה שזה מותר לפי חוקי הפורום.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה.. בכל אופן, לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה בזמן שנאי שומע מוסיקה במחשב, אז יש בבאסים כמו זמזום כזה (כמו רמקול שרוף למי שיודע). אחרי בדיקות שונות הגעתי למסקנה שאלה לא הרמקולים, לא הרסיבר וגם לא הכבלים. בקיצור הבעיה היא ביציאה של הלוח אם (M2N-E). עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שיכולה להחליף לי את היציאה. נגיד במקום שהיציאה של הרמקולים הקדמיים תהיה היציאה הירוקה (הדפוקה), אז התכונה תחליף לי את התפקוד של היציאה השחורה נניח לתפקוד של הירוקה (רמקולים קדמיים). אם זה בכלל אפשרי כמובן.. מקווה שהבנתם את החפירה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by bigdady,

בזמנו היה לי win 98 שבו כל הסרטים עבדו. עשיתי פורמט והתקנתי 98se שבו לא הצלחתי להריץ את הסרטים כמו שצריך. הבעיה: אני מפעיל את הסרט בתוכנות כמו zoom palyer , media palyer 9 , bspalyer ועוד כמה תוכנות. במהלך הסרט יש טיקים כלומר תקיעות בסרט ,זאת אומרת הסרט רץ ואז יש תקיעה רץ ויש תקיעה וכך האלה. הורדתי את התוכנה gspot ושם ראיתי שדווקא יש לי מספר מקודדים לוידוא וגם לקול כך שהכל תקין . דבר נוסף הבעיה קוראת דווקא בקבצים עם סיומת של avi(לא חשוב מה גודל הקובץ) והסרטים עם סיומת של mpg עובדים בסדר גמור. יש לי כמעט את כל המקודדים וחבילות המקודדים כולל פלטרים שונים לקול ולוידיאו כמו:Nimo50Build,Gordian Knot Codec Pack, K-Lite Codec Pack, DivX Bundle 5.0.5, ffdshown DirectShow Decode…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  10. :facepalm: כל קובץ וידאו (הקבצים תקינים לגמרי..) שאני מנגן ב vlc / bsp .. נעצר בפתאומיות.. לדוגמא - סרט של שעה וחצי נפסק בסביבות הדקה ה-30 רק להסיר חשש התקנתי מקודדים מחדש כמובן שללא הועיל.. אני לא מצליח להתחקות על מקור הבעיה.. אממ..שחזור מערכת לא רלוונטי.. winXP SP3 לא נמצאו וירוסים/רוגלות וכו'... נ.ב.. אם צריך להעביר לפורום ווינדוס..מנהלים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by devek,

רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.. היה לי ספק 550W של אפסילון ,הוא הלך וכרגע החלפתי לספק כח של חברת BEL גם 550W ופתאום אני מרגיש שהוינדוס עצמו אם זה בגישה לתיקיות במחשב או איטיות בדפדן (כתוכנה לא באתרים) ולא היה שום שינוי במחשב שלי חוץ מהחלפת הספק. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  12. קראתי את הסטיקי לתוכנות מומלצות יש שם את התוכנה הזו : RegVac Registry Cleaner הת'רד עם התוכנה די ישן זו עדיין תוכנה מומלצת ? יש המלצות אחרות מניסיון? תודה,

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא המומלצת ביותר נכון להיום לא משנה אם חינמית או בתשלום העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר תודה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אני משתמש בעריכה וידאו פרימייר גירסה 3. השאלה היא האם אני יכול לערוך סרט 3 שעות ולצרוב DVD 4.7GB ולהפוך ולידאו DVD. זה אפשרי,איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by chris_u16,

חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך.... ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle) מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמ…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by LLLLiran,

מישהו יכול להמליץ לי על antivrus and firewall או שניים שיהיו באותו תוכנה תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. בניסיון להעתיק קבצים מ-CD למחשב (RIP MUSIC) מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Windows Media Player encountered an unknown error. הבעיה התחילה אחרי שאישרתי (בטעות) עדכון ל-Windows Media Player. לאחר קבלת הודעת השגיאה הסרתי את העדכון אך הודעת השגיאה ממשיכה להופיע בכל ניסיון להעתיק קבצי מוסיקה. ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Windows Media Player, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. האם למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by haimal2002,

שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  22. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by smulikon,

איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?

24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני שלוש ימים רציתי להיתחבר ל FTP של אתרי,שם הוא מאוכסן,פתאום הופיע לי ההודעה הבאה: WinSock 2.0 Connecting to ftp.members.lycos.co.uk Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready USER simon110583 331 Password required for simon110583. PASS (hidden) 230 Welcome to Tripod UK. SYST 215 UNIX Type: L8 REST 100 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer REST 0 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer PWD 257 "/" is current directory. TYPE A 200 Type set to A PORT 192,168,0,64,4,196 200 PORT command successful LIST 425 Unable to build data connection: Connection refused 421 No Transfer …

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. הורדתי את כל הפרקים של מק22 חלק מהם אני רואה טוב וחלק מהם אני רואה שהם חצויים באלכסון ושהצבעים שונים... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.