תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמרתי את הקבצים של אאוטלוק והם מלאים הודעות הסיומות שלהם זה: .idx .mbx .nch השאלה שלי היא איך אני מחזיר אותם חזרה לאאוטלוק כדי שההודעות יחזרו. התקנתי מחדש את אאוטלוק אבל אני לא מוצא את היעד אליו צריך להחזיר את הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי יש לי ubuntu על vmware אני רוצה להעביר לה קבצים מהמחשב למכונה איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את כול הדברים שלי בכונן C ועכשיו הוא מפוצץ עד הסוף ונמחשב גם לא זז ועושה בעיות רציתי לדעת אם יש דרך להעביר את כול מה שמותקן על C לכונן D בלי למחוק ולהתקין מחדש..כולל אימיול.. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
מה הדרך הכי נוחה להעביר הרבה קבצים ממחשב למחשב. חבר אמר לי שאפשר לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש ואז כשאני מתקין את הווינדוס יהיה אפשר להעביר קבצים. זה נכון? יש דרך יותר יעילה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח רציתי לשאול שאלה קטנה, יש למישהו רעיון איך אפשרי לקחת את כל הקבצים המשותפים בטורנט ולהעביר אותם לתיקייה ספציפית? הבעיה היא שמדובר בקבצים שהם מפוזרים במחשב, ואני רוצה להעביר אותם למחשב אחר. לא הצלחתי למצוא פתרון, אשמח אם יש למישהן רעיון. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה להעביר קלטת וידאו על מנת לערוך (מספיק רק לחתוך ולמזג קטעים) במחשב, ולצרוב אח"כ כך שניתן יהיה לראות בDVD? רצוי דרך לא מסובכת מדי (בסה"כ צריך לחתוך קטעים)... אבל שתהיה מפורטת, מהם החלקים שנחוצים, מה לחבר איך, עם איזו תוכנה לערוך ועוד.. :s05: *הבנתי שמצלמת וידאו דיגיטלית יכולה לעזור ויש לי אחת כזו- PC330 של סוני, עם פיירוור במחשב.
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2010 מותקן על מחשב אחד. אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר. איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של ה emule אני לא אוהב אותה ומעדיף את הישנה הבעיה היא שהחדשה כבר מורידה דברים איך אני מעביר לישנה שתיהן מותקנות
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הדרך האולטימטיבית, להעביר את השירים? חשוב לשמור על איכות הקול.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי קניתי דיסק מוזיקה מחנות ואני רוצה להעביר את השירים למחשב. הם מופיעים לי כמוגנים ולא נפתחים עם שום תוכנה אני לא עושה כאן שום דבר לא חוקי אבל האם קיימת תוכנה שפותחת את ההגנה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב שמותקנת עליו תוכנה כבידה, אני מעוניין להתקין את התוכנה על מחשב אחר. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לאסוף את כל הקבצים של תוכנה מסויימת למקום אחד וכך אני יוכל להעביר את התוכנה למחשב אחר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום חברים (: היש בכם יודע כיצד, או היכן ניתן ללמוד כיצד, מעבירים תמונת סיביות (bitmap) מפוטושופ לתוכנה הוקטורית פריהנד? אהיה אסיר תודה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
העברתי תמונות מהמצלמה דיגיטלית למחשב איך אני מקטין את גודל התמונה? 3 מגה כל אחת! והאם זה יפגע באיכות התמונה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-