עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aquas,

היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ellell,

התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by arkins,

אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by er0101,

אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by IlanF,

יש דרך לשנות את הצבע למדיה פלייר 11? אני רוצה אותו בלבן. הוא פשוט לא מתאים לי לסקין של הווינדוס. מי שרוצה לראות את הסקין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. יש לי בעיות במשחק מסוים ואני חושב שאם אני אגביל לו את ה-FPS אז הן יסתדרו. מישהו מכיר תוכנה שלא גורמת לבעיות וקלה לשימוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by razoli,

מיועד למפתחים ולבטא טסטרים (בודקי גרסאות הבטא של תוכנות מיקרוסופט), אני קיבלתי אותו כחלק מהעבודה כבטא טסטר במיקרוסופט והוא מתאים גם ל Windows XP Service Pack 2 דרישות מינימליות: Windows XP Service Pack 2/Windows Vista 512 MB RAM 128 MB RAM זיכרון מסך Intel Pentium D 2 GHZ דרישות מומלצות: Windows Vista 1 GB RAM 256 MB RAM זיכרון מסך Intel Dual Core 2.8 GHZ אני לא יכול להביא אותו לפה כי הוא לא רישמי אז מי שמעוניין יש פרטי אני או כל משהו אחר אחראי לתוצאות השימוש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, אני לא מצליח לראות עליו סרטי DVD. בתחילה זה לא ממש הפריע לי, אבל מכיוון שיש לי עבודה קטנה לסיים בUlead Visual Studio, וגם בו אני לא מצליח לראות מה אני עושה, החלטתי לפנות לעזרה. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, אני יותר מסתם אודה לו. תודה רבה! אגב, המפרט בצד ימין, ועדכנתי דרייברים לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. אוקי אז אם הבנתי נכון התשובה היא קספרסקי . אבל בכל זאת. אשמח לשמוע דעות והמלצות, אני לא אחד שנוהג להיתקל בוירוסים, לא גולש ביותר מידי מקומות שבהם הם נמצאים, האם יש לי צורך לבצע סריקה כל כמה זמן? (אשמח לדעת כל כמה זמן גם) האם העידכון של התוכנה הוא אוטומטי? כי האמת ב-נוד32 לא ידוע לי שמתבצעת לי סריקה כל כמה זמן. לא שאני הגדרתי לפחות. בקיצור אני מחפש משהו שיהיה הכי דומה שאפשר לנוד32 אבל בלי הבעיות במסנג'ר, אגב, למישהו יש/היו הבעיות האלו? אני גם מקווה שהבעיה היא בנוד32. בהתחלה התמקדתי רק ב-utorrent, שאותה אני לא מעונין להחליף בתוכנת ביטורנט אחרת. אבל אתמול ביצעתי פורמט, התקנתי utorrent ומסנג'ר ורק היום לפני מס' שעות התקנתי את הנוד32. לפני זה לא היו בעיות כלל …

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS (אני חושב) יכול להיות שזה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  12. הי חבר'ה אני מחפש דרייבר לכטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH EXTREAM LEADTEK למערכת הפעלה :XP 32 תודה מראש, ישי

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by Vaz,

מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS יכול להיות שזה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 13:52:28 נא לסגור ..אני מעביר לבעיות חומרה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Watchdogger,

שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה ב JAVA . כל אתר שאני נכנס אליו שיש הרצת JAVA הוא נותן לי את החלון הבא: מה לעשות ניסיתי להסיר וןלהתקין מחדש את התוכנה אבל שום דבר לא עזר. זה קורה לי בכל האתרים התומכים בJAVA.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by X-It,

SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. מישהו יכול לסייע בזה,מכיוון שאין אפשרות דרך add/remove programs ובכל דרך שניסיתי.. :-[

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by arik100,

אני פשוט רוצה לגלוש באתר WWW.TORRENTBYTES.NET בבקשה תמצאו לי תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  21. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall טוב לויסטה חוץ מzone alarm ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19432 בקיצור יש ווירוס חדש בשם 'Romario-A' תזהרו

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. האם קיימות כאלו תוכנת שבודקות לדוגמא את המעבד כץמסך וכו'.. כמו שMEMTEST בודק את הזיכרון? אם כן מה הן?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by 1900GT,

מחפש דרייבר לסורק UMAX ASTRA 600S

25. Started by beniloew,

יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים