עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. אני מבצע סריקה עם המדפסת שלי (HP1215) והמסמך נסרק כקובץ PDF.. ואני מעוניין לשלב אותו לתוך קובץ WORD.. יש איזה פלאג-אין או תוכנה שיכולה לעזור לי פה..(ניסיתי העתק הדבק לא הולך..)..??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת האם העברת מסמך שנכתב במעבד התמילים Word בגירסאת 2003 תגרום לבעיות העלתו בגירסא 2000 למשל? במידה וכן, האם יש דרך לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה נדב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sigma,

האם אתר אינטרנט יכול להעביר נזוקות ( וירוסים , רוגולות וכ"ו ) למחשב מוגן ( firewaii + אנטיוירוס) , למרות , שלא מבצעים הורדת קבצים באתר ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by hm123,

שלום לכולם הורדתי קובץ של6 גיגה ואני מנסה להעביר אותו לכונן חיצוני ולא מצליח הוא כותב לי שאין לי מקום על הכונן [יש שם80 גיגה] המחשב כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק עשיתי והוא עדין כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק החיצוני [אפילו שהוא ריק] מה עושים?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Or94,

בדרך כלל אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ושם נמצאות כל הסימניות והסיסמאות שלי וכו'. היום ראיתי שApple הוציאו גירסא חדשה לדפדפן שלהם safari והחלטתי להוריד אותו. הדפדפן פועל מעולה אבל אני לא מוצא דרך להעביר את הסימניות והסיסמאות מהפיירפוקס לsafari. בsafari יש רק כמה סימניות של הפיירפוקס ואין סיסמאות בכלל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by llime,

אם יש ברשותי עותק (חוקי כמובן) של סרט DVD ואני רוצה לנגן אותו דרך HDD חיצוני שמתחבר ב USB ,איך אני יכול לעשות את זה? עם HDD פנימי אני יכול להמיר את ספרית ה VIDEO TS לקובץ אימג' (NRG) ואז לנגן אותו בכונן וירטואלי....איך עושים את זה עם כונן USB ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by manz11,

צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. אני מנסה להעביר סרט מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. בשלב הראשון השתמשתי ב movie maker, בחרתי באפשרות DV-AVI, וקיבלתי קובץ של כמה ג'יגות בפורמט AVI. איך אני ממיר אותו ל- DVD?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום יש לי NOD32 גירסה 3 ואני רוצה להעביר עידכונים מהמחשב שלי שיש בו אינטרנט למחשב שאין בו אינטרנט אז הביאו לי פה תוכנה להעביר עידכונים אבל שאני מעביר אותם אני לא רואה שהNOD 32 במחשב ללא האינטרנט הוא באמת מעודכן.איך אני יכול לדעת שזה מעודכן? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Alon_r,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש דרך לעשות העברה אוטומטית של פגישות מה outlook בעבודה לחשבון אחר כלשהו (ה auto forward המובנה של ה outlook חסום בצד שרת שלנו) דרך ה vba. מצאתי כל מיני פתרונות אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שאני רוצה. האם מישהו מכיר דרך להעביר פגישה: * בלי שזה יודיע ליוזם הפגישה על כך * בלי שזה יוסיף את המייל שאליו אני מעביר אליו את הפגישה בתור משתתף * בלי ליצור פגישה חדשה ביומן של העבודה * אם פגישה התעדכנה זה יעדכן את המייל החיצוני (כששולחים מייל חדש עם הפגישה ב attach זה גורם לכך שפגישות שעברו עידכון ביומן לא מתעדכנות בחשבון החיצוני) סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מספר פונטים של guttman שככלהנראה הגיעו עם תוכנת אדובי אילוסטרייטור CS3 המותקנת אצלי במחשב. חיפשתי את הפונטים הנ"ל במחשב ע"מ להעביר אותם לספריית הפונטים הכללית של תוכנות אדובי כך שאוכל להשתמש איתם גם בתוכנות הנוספות שיש לי (פוטושופ פלאש וכו') אולם ללא הצלחה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הגוטמן האבוד? אשמח לעזתרכם

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by Jack_g,

אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by assos,

שלום רב קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך מעבירים את כל הקבצים,אנשי קשר והמיילים שקיבלתי מהמחשב הישן לחדש אני משתמש במייל של OUTLOOK תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by Griffin,

בוקר טוב. בשעות האחרונות פירמטתי את המחשב הנייד. השארתי את המחיצה של המערכת הפעלה הקודמת כדי להעביר את הקבצים. אני מעוניין להעביר את הססמאות,העדפות והסימניות של האינטרנט אקספלורר שהיה במחשב לפני הפירמוט למשתמש הנוכחי. ניסיתי לעשות זאת כמו עם המוזילה, C:/users/user/AppData ומשם להעתיק את התיקיות של IE במקום הנוכחיות אז זה לא שינה כלום. איך אני יכול להעביר את הפרטים? תודה והמשך יום טוב. עדכון: סימניות הצלחתי להעביר. אבל הסיסמאות קריטיות בשבילי.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי בעיה סתם קטע של נוחות מעצבן. כאשר אני מעביר קבצים לתיקיות אז זה מעתיק אותם ולא מעביר אותם.. אני עושה את הפעולה הפשוטה פשוט גוררת את זה לשם וזה מעתיק ... וזה נורא מתסכל כי אני יחסית מסדר הרבה את המחשב ועושה הרבה פעולות של העברות וכו'.. =] אז.. יש דרך לסדר את זה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  24. יש לי מכשיר של נוקיה (3120 ו 6100). אני רוצה להעביר קבצים מהנוקיה למחשב, אבל השליחה תמיד נכשלת כשהיה ווינדוס XP הכל היה בסדר, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התחיל לעשות בעיות אני מסמן את כל התמונות שאני רוצה להעביר, ומנסה לעשות העברה דרך בלוטות'. זה יעביר תמונה או שתיים, ואז יגיד שהשליחה נכשלה אני חושב שזה בגלל הממשק בלוטות' הדפוק של ווינדוס 7 יש איזו תוכנה חלופית?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.