תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה אשר בעצם משמשת כ-KVM Switch בין שני מחשבים צמודים, אך עם ערכת KVM אחת. אני מכיר את החלופה הפיסית - פשוט לקנות Switch שכזה, אך נתקלתי בכתבה הזו http://www.ifeel.co.il/page/3371 (אופציית החיבור הראשונה) וגיליתי שאפשר לעשות זאת אפילו דרך תוכנה, כאשר שני המחשבים מקושרים אך ורק ברשת או משהו כזה... העניין הוא שהתוכנה עליה המליצו בכתבה - לא קיימת יותר, ולא מצאתי דרך להוריד אותה. אשמח לשמוע עצתכם / המלצות לתוכנה שיכולה לעזור לי. תודה, חן.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש המון קודקים למחשב אבל רציתי לדעת אילו הכי טובים והכי רצויים למחשב??
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למישהו יש גרסה נורמלית של אימיול שיש בה את הכפתור מתחת לפורטים שקבעתי שפותח אותם בפיירפול? אני פשוט לא יודעת לעשות את הפתיחה ידנית. (מצורפת תמונה מתוך מדריך שבו יש גרסה כזו.) Shot at 2007-08-06 תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
היי! הורדתי עם emule קובץ עם סיומת RAR. אחרי שהוא ירד ניסיתי לפתוח אותו, אבל לא הצלחתי. אח"כ שמתי לב שב-COMMENTS לגביו ב-EMULE בלשונית GENERAL רשום ב-TYPE: MPEG Audio (Verified) - Invalid file extension: RAR לכן ניסיתי לשנות לשנות את הסוג של הקובץ ל-MP3 - אבל גם אז הוא לא רץ. למישהו יש מושג מה הטיפס הנכון? או תוכנה שתוכל להגיד לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן.. נכון אצל רוב המשתמשים יש בצד איפה שהפרופיל "מפרט מחשב " אז אני לא מצליח לפתוח לראות מפרטים של אחרים ואני גם לא יכול להגיב באתרים כמו YNET למשל.. גיליתי שאני מפסיק את העבודה של הקספרסקי אני יכול לעשות את כל הדברים האלה בלי בעיות. עכשיו אני רוצה להגיע לכך שאני לא צריך להפסיק את האנטי וירוס כל פעם שאני רוצה להגיב או משהו דומה מה אני יכול לעשות ? זה בטח להוסיף קבצים מסוימים לרשימה הבטוחה אני לא יודע מה צריך להוסיף או שיש פתרון אחר אשמח לקבל עזרה מכם תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי רישיון (חוקי כמובן) של אנטי וירוס החדש-6 של KASPERSKY רציתי לדעת אם אפשר להתקין אותו גם בבית של אחותי (באותו SERIAL כמובן) מבלי שיהיה בעיות הודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. נמחק לי קובץ מהמחשב, ואני ממש רוצה להחזיר אותו (הוא לא בסל המחזור). האם יש דרך כלשהי להחזיר אותו ? תודה , אמיר.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אי מיול שזז כמו שצריך בויסטה ? התקנתי את הגירסא החדשה והיא לא זזה בשיט. הייתה לי בXP הגירסא היחסית ישנה של turbo emule שעברה מצויין אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד אותה. מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד אותה ? או גיסרא אחרת שעובדת נורמלי בויסטה ? או לגרום לגרסא החדשה לזוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות באופן מהיר לפי תבנית שהתוכנה לוקחת מהטאג כמו למשל: Artist - title ושתהיה אפשרות לעשות את זה מהר מהתפריט הימני, גם רצוי מאוד שהתוכנה תהיה חינמית (פריוור). עד עכשיו לכל צרכי ארגון ה-MP3 שלי השתמשתי בתוכנה Mp3 Tag Studio המצויינת אבל היא אינה עובדת בויסטה מישהו מכיר משהו טוב שעובד בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-