עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal_il50,

אמור להיות איזה מקום שבו אני אמור להכניס את הכתובת איי פי ?

2. בעיה ממש דחופה שלום. יש לי מחשב נייח. היום המחשב עבד לי רגיל וטוב,ובשעה 20:00 / 19:30 משו כזה,אני מפעיל את המחשב שלי מחדש,הוא עולה ושזה מגיע לסןף של ההפעלה,מופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0822q.jpg/ ניסיתי להיכנס במצב בטוח וזה עדיין הראה לי את ההודעה הזאת.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם. יש לי קטע מוזר עם האופיס בלפטופ שלי: כשאני עושה שינוי בתפריטים או בהגדרות, שום דבר לא נשמר כשאני יוצא מהתוכנה. אני מוגדר כאדמין, האופיס מקורי עם SP3. בלפטופ מותקן ווינדוס 7 מקורי ומעודכן. דבר נוסף שמשגע אותי זה שאני לא יכול להתקין את החבילת תמיכה בפורמת DOCX (של אופיס 2007...), שגם לא נשמרת כל פעם שאני מתקין אותה... יש למישהו רעיון איך לגרום למחשב לשמור את ההגדרות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by kobibo,

הורדתי את הגירסה האחרונה של הדפדפן וישנם כמה שאלות שרציתי לדעת: 1. לעיתיים כאשר רושמים כתובת אינטרנט חדשה במקום שהאתר החדש יפתח בחלון נפרד כמו שצריך להפתח הוא פשוט עולה על הדף הפעיל הקיים רציתי האם ניתן לפתור זאת ? 2. שמתי לב שה popup שלו לא הכי רציני וישנם אתרים שמקפיצים דיי הרבה חלונות האם ניתן להקשיח את ה popup שלו? 3. האם ניתן להעלים תמונות לא רצויות (פורנו )שישנם מדיי פעם באתרים מסוימים שלא יופיעו ( אני יודע שבגירסה היותר ישנה של MYIE2 0.97 היה את זה ) ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by סאונד בראש,

הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה

6. Started by Mr Gadget,

Instant Messaging In Style (IM In Style) התוכנה היא תוכנה חיצונית ל ICQ מה היא מסוגלת לעשות? התוכנה מאפשרת לכם לשלוח פרצופים שונים מאשר אלו שיש באיי סיי כמו לדוגמא אלו שנמצאים בפורומים ולא רק פרצופים אלא תמונות של מכוניות,אוכל,דגלים וכו' בנוסף לזאת היא מאפשרת שילוב של שני צבעים בכתיבה כמו למשל כחול ואדום או כל שילוב אחר Screenshots IM In Style v2.0.1 Icon Pack 1 Icon Pack 2 להתקנת את ה Icon Pack יש לעשות Extract לתייקיה של התוכנה. StatBar התוכנה היא שימושית למי שאוהב לעקוב אחרי המחשב שלו ולא רק זה בתוכנה אפשר לעקוב אחרי ה Uptime,Cpu Usage,Download/Upload Speed,H.D Space,Winamp Controls ועוד. Screenshots

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by ^alon^,

מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון

8. Started by ofir,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג סקריפט להעלאת קבצים בasp? ???

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. האם אפשר עם אחת התוכנות הנ"ל לטשטש פנים ? תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה סתם בשביל הידע האישי כרגע אני עורך וידאו עם תוכנה חיננית למשתמש בשם Premiere Elements 4, אם אפשר לטשטש פנים עם התוכנה הזאת אני ישמח אם תגידו איך אבל אם אפשר לטשטש פנים אך ורק עם התוכנה Adobe Premiere CS3 אז אני גם לא התנגד

11. לאחר היעדרות ממושכת, רציתי לפנק אתכם ברישום הקטן הזה.. תכננתי לצבוע אותו בפוטושופ אבל אין לי זמן לכך. עוברים עלי ימים קשים לאחרונה וכנראה שלא תשמעו ממני לכמה זמן, אז לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה אציג בפניכם את "הפאלאדין הציוני". (וכן, הפטיש מעוצב בכוונה כדי שיזכיר במעט פטיש של יום העצמאות) תיהנו, שאו ברכה והיו שלום - until next time (תגובות תתקבלנה בברכה אך כנראה לא אוכל לענות עליהן בזמן הקרוב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by gator_play12,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=242&scat=190&tcat=

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

שמתי לב שדי הרבה אנשים משתמשים בה מה היא עושה? תודה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by rsalman,

שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by tam703,

אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  18. התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. התקנתי גרסא חדשה של פיירפוקס (גרסת portable אם זה משנה). אני רוצה להעביר אליה את האייקונים של האתרים (אלו שרואים בbookmarks), ואת הססמאות. לא רוצה להתשמש בשירות הsync. חשבתי שאולי אפשר לגשת לתיקיה של הגרסה הישנה, לקחת ממנה איזה קובץ, ולשים בתיקיה של הגרסא החדשה. יש דרך כזו? יש דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by blackbimer,

אממ פיצלתי סרט של 80 מגה ל 4 חלקים ויציא לי 30 מגה עשיתצי את זה באיזי פליטר וידאו..... באתי לחבר אותם בתוכנה איזי גוינטר ויש תקלה כתוב לי : 2 somting wrong while joining the task is aborted מישהו יודע מה העניין ? הקבצים שחלקתי תקינים... למישהו אולי יש עוד תוכנה פשוטה וטובה שיודעת לחבר קבצי וידאו...? תודה!@

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by asmon,

בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by assaf972,

שלום לכולם לאחרונה הורדתי את תוכנת נורטון גוסט 14 כשניסתי להתקין נפתח לי חלון שאומר no recognizable ntfs file system found עזרה בבקשה

23. זה מתחיל כבר ליהיות נתרד יותר מתמיד, בכל פעם שהמחשב עולה, ה ICQ קופץ לי ומתחבר (אני יודע איך לפתור את הבעיה שהוא מתחבר ישר). אבל מה לעשות בעיניין זה שהחלון עצמו מופיע? כאילו,למה בכל הפעלה מחדש חייב להלחם? הוא גם תוקע לי את המחשב ככה על ההתחלה. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by overload,

למה כשאני מפעיל קובץ אודיו :smilyDJ: בקאזא לפני שאני מסיים להוריד אותו אפשר לשמוע את החלק שהורדתי וכשמפעילים קובץ וידאו :lsvader: לפני שמסימים להוריד אותו התוכנה לא מצליחה להציג אותו ומופיעה הודעה של שגיאה ואז התוכנה נסגרת? נב: יש לי קאזא לייט 2 תודה.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by intel suck,

כל פעם שאני נכנס לתוכנה ומתחיל להויד תוך כמה דקות המחשב עושה ריסטרט ומופיע לי מסך כחול מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים