תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GigaByte AMD Athlon 64 Processor GA-K8NF-9 nForce4-4X chipset אני צריך את הדרייבר של הלוח אם הזה כי בתוכו יש תוכנה לכרטיס רשת המובנה ונאבד לי הדיסק ואני חייב את זה בדחיפות חיפשתי בגוגל מעל לשעה תודה למי שיעזור לי וחג שמח ירון.
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי תמונות של משפחה שמסודרות בתיקיות וכל פעם שאני צורב אז הnero מזהה איזה תמונות הוספו ומוסיף אותם לצריבה . עכשיו הדיסק התמלא ואני לא רוצה לפתוח תיקיה חדשה כי אני רוצה שכל התמונות יהיו ברצף(גילאים וכו') האם אפשר להמשיך לצרוב על דיסק אחר רק את התמונות שהוספתי? ניסיתי להעתיק את הiso image לדיסק החדש אבל זה לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים : בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט.... מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר..…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את המחשב, קודם היה ניתן לצפות ועכשיו לא. אני מניח שחסרה תוכנה כזו או אחרת - אבל איזו בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני צריך משהו שיודע לעבוד בתוכנה לא ברמה גבוה כל כך... המספר של הicq זה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום כולם! אני משתמש דיי הרבה זמן בפיירפוקס זה פעם ראשונה שזה קורה לי, הדפדפן לא "זוכר" אתרים בשורת כתובת החלק המוזר זה שלא נגעתי בכלום, פשוט כיביתי את המחשב הדלקתי ופוף כל הכתובות נעלמו ואחרי שאני מכבה ומדליק שוב זה שוב קורה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האים אנטי וירוס זה יכול לחסום קבלת עידכונים לוויסטה ?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי אנשים, היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה XP. הכל הלך קשורה.. אך בעיה מוזרה אחת, יש לי את הלוח Msi K8Neo Platinium עובד עם nForce 4 Ultra הורדתי את הדרייבר : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql הוא מתקין לי את הכרטיס רשת.. האינטרנט עובד.. נראה בסדר. אבל משום מה הוא לא מתקין לי : Ethernet Controller Mulitimedia audio controller RAID Controller הם עדיין עם הסימן קריאה הצהוב ב Device Manager. ניסיתי להתקין אותם כל אחד בנפרד.. לא ממש עזר. ניסיתי אפילו להתקין את כל ה XP מחדש (היה לי זמן היתי באמצע סרט : ) וזה גם לא עזר. אז מה הבעיה? הדרייבר לא מתאים? (הוא התקין לי את כרטיס הרשת) עצות? *אין לי את הדיסק המקורי.. אני לא מוצא אותו. *יש לי את המעבד AMD At…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי קניתי נייד חדש של פאקרד בל עם וינדוס 7 64 ביט חוקי. לאחר גיבוי הכונן על הארד דיסק נייד (דרך גוסט+דרך התוכנה שדל פאקרד בל) התקנתי לינוקס...אחר כך מחקתי את כל המחיצה שעליה יש את מערכות ההפעלה וכרגע הגוסט לא מזהה לי את התיקיה עם הגיבוי (פשוט לא מראה לי אותה) יש בהארד דיסק של הנייד מחיצה מלאה של 15 ג'יגה שהגיעה עם הנייד...האם היא מכילה קבצי גיבוי ואם כן איך אני משתמש בה? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Instant Messaging In Style (IM In Style) התוכנה היא תוכנה חיצונית ל ICQ מה היא מסוגלת לעשות? התוכנה מאפשרת לכם לשלוח פרצופים שונים מאשר אלו שיש באיי סיי כמו לדוגמא אלו שנמצאים בפורומים ולא רק פרצופים אלא תמונות של מכוניות,אוכל,דגלים וכו' בנוסף לזאת היא מאפשרת שילוב של שני צבעים בכתיבה כמו למשל כחול ואדום או כל שילוב אחר Screenshots IM In Style v2.0.1 Icon Pack 1 Icon Pack 2 להתקנת את ה Icon Pack יש לעשות Extract לתייקיה של התוכנה. StatBar התוכנה היא שימושית למי שאוהב לעקוב אחרי המחשב שלו ולא רק זה בתוכנה אפשר לעקוב אחרי ה Uptime,Cpu Usage,Download/Upload Speed,H.D Space,Winamp Controls ועוד. Screenshots
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנת גיבוי פשוטה שתעתיק את תיקיית המסמכים (WIN7) לדיסק הקישח השני, פעם ביום. ניסיתי בעבר כל מיני תוכנות וכל פעם התאכזבתי. מישהו מכיר תוכנה טובה? שלא תיתקע לי בגלל כל מיני אופציות והגדרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-