עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש למישהו מושג איך אפשר לעשות קיצור דרך ואחר כך להפוך את הקיצור לתמונה של JPG או תמונה מסוג כלשהו אני לא רוצה להפוך את תמונה לאיקון ואחר כך לשתול את זה הבעיה היא שיש לי ספריה של סרטים ובמקום להיכנס לתוך הספריה ולבחור את התקיה ואחר כך את "הוידאו טי אס" יש אפשרות לקחת את התמונה של הסרט ולהפוך אותו לקיצור דרך של הסרט?????

2. Started by ofste,

נראה לי שמדובר ברוטקיט שמשגע לי את השכל בזמן האחרון, התסמינים הם: א- מחשב לא עולה בכל אפשרויות safe mode ועושה ריסטרט אחרי מסך כחול של מילי-שניה. (ב- תוכנת ERD commander לא מזהה את מערכת ההפעלה) ג- היו יומיים שהאינטרנט לא עבד (אלחוטית) ד- קובץ hosts שב:system32\drivers\etc, הוא מוזר, שוקל 4 ומשהו מגה, ומשתנה, וכשמוחקים אותו הוא חוזר. ה- התוכנות הבאות סרקו את המחשב ולא מצאו כלום: קספרסקי, נוד, אדאוור, סופראנטיספיוור. ו- התוכנות הבאות נסגרות תוך כ-3 שניות: הייג'קדיס, מאלוורבייטס, אנלוקר, קילבוקס, קומבופיקס, אנהאקדיס. (ועוד מספר סריקות אונליין שלא מצליחות לסרוק) למישהו יש רעיון חוץ מלפתוח את המחשב ולעשות סריקה חיצונית להארדיסק? תודה, אופק.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by הדרי,

שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …

4. היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  5. דרושה עזרה בפתרון בעייה של משלוח מייל דרך אאוטלוק 2007. מסוגל לקבל דואר, אבל לא מסוגל לשלוח דואר. ניתן לקבל ולשלוח דואר דרך הוטמייל, ג'ימייל, וכו', רק לא דרך האאוטלוק.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום לכולם אני רוצה להגדיר הרשאות ntfs על תקיה אבל אין לי את הלשונית אבטחה במאפיינים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by FallenAngel,

יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  10. כרגע כשאני לוחץ על קישור Rapidshare של קובץ WMV הוא מוזרם אונליין באמצעות הפלאגאין של WMP של Firefox. קובצי MPG, לעומת זאת, קודם מורדים ואז מורצים ב-WMP. ניסיתי להגדיר ב-Tools-Preferences-Downloads לגבי MPG ולא הצלחתי. מישהו יודע איך בדיוק מבצעים זאת שגם פורמט זה יופעל עם אותו הפלאגאין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  11. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. 1. כשאני נכנס ל"המחשב שלי" ומנסה להיכנס לאיזה שהו כונן זה לא נכנס לי (זה כאילו עושה לי את הזה של פתיחה באמצעות): http://img151.imageshack.us/img151/218/95905523.png פעם זה גם קרה לי אבל זה היה פותח לי את הכונן בחיפוש ומישהו נתן לי איזה קובץ שסידר את זה... אבל עכשיו זה לא עובד... לקובץ שנתנו לי קראו folderopenssearch.reg 2. כשאני מנסה ללחוץ Ctrl+Alt+Delete זה לא נכנס לי למנהל המשימות... תודה לעוזרים... D:

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by Posford,

פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להבין את היתרונות שלו אפשר עזרה ??

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by kobi_c,

שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. לפני כמה חודשים התקנתי תוכנה שצריך להכניס ססמא לפני שהמחשב יעלה.. הססמא באה בשלב שבו לוחצים קונטרול אלט דילט. הסרתי את התוכנה אבל עדיין המחשב מחייב להכניס ססמא.. שוב אני חוזר לא מדובר על הססמא של ווינדוס עם המסך הכחול.. מישו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by 3d7,

שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by SEangel,

אני מחפש תוכנה לקריעת כתוביות בעברית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by Spybot,

יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by kobibo,

מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים