עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

הדיסק שלי מחולק לשלוש. אני רוצה להקטין שני מחיצות כדי להגדיל את המחיצה הראשית - עליה מותקנת מערכת ההפעלה. כשניסיתי לבצע את הפעולה עם PartitionMagic הפעולה הצליחה עם הקטנת שתי המחיצות, אבל נכשלה בהגדלת המחיצה הראשית. כרגע יש לי שתי מחיצות קטנות יותר, מחיצה ראשית באותו גודל - ושטח נוסף לא מנוצל (בין הראשית לשניה). כשאני מנסה להגדיל את המחיצה הראשית אני מקבל הודעת שגיה מה-PM: FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALOCATION FOR FILE. מה זה אומר ? האם יש דרך נוספת לבצע את השינוי, מבלי לפרמט את המחשב ? תודה.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by ofir,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג סקריפט להעלאת קבצים בasp? ???

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by scorpion,

yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by wild_3d_raptor,

האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  5. אני מפרמט אבל רוצה לשמור את כל המיילים (שהתקבלו, שנשלחו). ניסיתי לחפש אופציית ייצוא אבל לא מצאתי שמירה לקובץ אלא רק ייצוא לתוכנה אחרת (לדוגמא אווטלוק של אופיס). ניסיתי לחפש גם את התיקיה של המיילים אבל גם אותה לא מצאתי :-( אשמח לעזרה בזמן הקרוב (כמו שאמרתי אני מתכנן לפרמט). עריכה: אם מישהו יגיע לתארד הזה באחד הימים בעזרת החיפוש (מה שבטח לא יקרה פה בפורום...) הקבצים שמורים תחת: Documents and Settings שם המשתמש שלכם Local Settings Application Data Identities תיקיה מוזרה Microsoft Outlook Express תודה לפבל הרוסי שעובד בזיגזג ולמד עברית באולפן.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  7. העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by jfkk,

שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. שלום! נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוז על המחשב שלי. התקנתי את הדרייברים שבאו עם הלוח אם, כולל הפייוול החומרתי של נווידיה (הNAM). באתי לשדרג לחבילת הדרייברים העדכנית של הNF4 לAMD, והוא בקש ממני להסיר את הגרסא הקודמת של NAM כדי להתקין את זו החדשה. הסרתי אוהת וכעת שאני מנסה להתקין את אחת מהגרסאות (זו שבאה עם הלוח אם או זו החדשה מהאתר של NVIDIA) אני מקבל את השגיאה המצורפת. איך פותרים זאת? [attachment deleted by admin]

11. Started by carmelforkosh,

שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by rsalman,

שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by rjjb7,

הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by arigo,

שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. מחפש תוכנה שממירה קבתי MOV לקבצי VOB

17. Started by tam703,

אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by blabla2002,

צרבתי בnero דיסק מוזיקה ואני רוצה להמשיך להוסיף עוד שירים איך אני עושה את זה בנרו ולא סגרתי את הדיסק עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by ZoBy,

יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by The-Fox,

שלום, התקנתי אופרה גירסה 7.21 וכשאני מנסה לכתוב בעברית (בפורום לפחות) יותר ממלה אחת אז המלה השניה הופכת להיות ראשונה וכן האלה. כלומר אם רציתי לכתוב: "בוקר טוב אנשים" אז היה יוצא לי :" אנשים טוב בוקר" אני לא ממש מצליח לסדר את זה עם הקידוד, אם למישהו יש מושג בנושא, מכיוון ואני די חדש בתוכנה... תודה לכל מי שיענה :-)

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  21. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה.. בכל אופן, לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה בזמן שנאי שומע מוסיקה במחשב, אז יש בבאסים כמו זמזום כזה (כמו רמקול שרוף למי שיודע). אחרי בדיקות שונות הגעתי למסקנה שאלה לא הרמקולים, לא הרסיבר וגם לא הכבלים. בקיצור הבעיה היא ביציאה של הלוח אם (M2N-E). עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שיכולה להחליף לי את היציאה. נגיד במקום שהיציאה של הרמקולים הקדמיים תהיה היציאה הירוקה (הדפוקה), אז התכונה תחליף לי את התפקוד של היציאה השחורה נניח לתפקוד של הירוקה (רמקולים קדמיים). אם זה בכלל אפשרי כמובן.. מקווה שהבנתם את החפירה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by adir50,

אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by dvido,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם חלק מהסרטים במחשב - אין בהם קול. בסרטים אחרים הקול בסדר גמור. התקנתי את החבילה האחרונה של Gknot אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? איך אני יכול לדעת מה הקודק שסרט מסוים צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. שלום לכולם אני נמצא בבית של סבא וסבתא שלי ויש לי פה בעיה כבר כמה שנים. יוטיוב לא עובד לי [ האתר לא הסרטונים ] ופורום FXP. מה אני צריך לעשות? [פעם הכל עבד לי פה] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.