עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך ניתן לשלוח מייל למספר נמענים מבלי שתופיע רשימת התפוצה של המייל. כוונתי היא שלמרות שאני שולח את המייל ל-100 נמענים, כשיתקבל המייל - כל נמען יראה רק את הכתובת שלו ב- :TO. אני פשוט צריך לשלוח מהמשרד ב-OUTLOOK הזמנה למספר נמענים (בסיבובת 200), ואני רוצה שמי שיקבל את המייל לא יראה למי עוד שלחתי את ההזמנה. אני יודע שזה אפשרי - כי בצורה הזאת אני מקבל את רב דואר הזבל... יכולים לעזור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by tigerex,

מקווה שיצא בסדר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Oab,

יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by generalA,

קניתי לפני שנה וחצי מצלמת סוני DV Mini משוכללת מאוד. כאשר אני מעביר ע"י Fire Wire בינה למחשב ובעזרת התוכנה של Windows Movie Maker האיכות שנוצרת לי הינה די ירודה לעומת האיכות כאשר אני מחבר ישירות את המצלמה ע"י כבלי בננה לטלויזיה. איך (ע"י תוכנה אחרת או אופציה בתוכנה הנ"ל) ניתן לשפר האיכות? יש לציין כי גם הקובץ יוצא גדול במיוחד ולא מצדיק את האיכות הדי ירודה... תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  6. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני מנסה להעביר קובץ word אבל עם כמה עמודים ל InDesign בתוך הקובץ וורד, יש טבלה שמתפרסת על יותר מעמוד 1 וזה גורם ל InDesign להתחרפן ולהציג את זה לא טוב. יש דרך קלה להעביר קובץ וורד גדול, עם הרבה עמודים, וכמה טבלאות ל InDesign בצורה נורמלית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום הבעיה שלי היא כזאת : יש לי ICQ 5 וחלק מהאנשים ששולחים לי הודעות,אז ההודעות שלהן כתובות לי בג'יבריש ואין לי מושג למה... כמו כן כאשר אני שולח הודעות לאנשים מנותקים הם רואים ג'יבריש מה הסיבה לכך? יום נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היי, לדוגמא אני כותב הודעה, וזה כותב בעברית, אחרי שניה זה עובר לאנגלית ,וככה כל הזמן :pissed: , ורק ב MSN , קיצר Help me

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by zaroor,

משהו יכול להסביר כיצד אפשר להעתיק דיסק dvd למחשב ולשלוח ב ICQ כקובץ

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by tovtov,

שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. Started by niv0us,

יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אביב,

אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ronitav,

היי אני רוצה להעביר את האאוטלוק אקספרס שלי מהמחשב הישן למחשב החדש עם כל מה שנמצא שם כיצד אני עושה זאת בהנחה שהדיסק הישן מחובר למחשב החדש לצורך ההעברה תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by קפלן,

קניתי מחשב נייד חדש. איך אני מעביר את האופיס אליו באותו סריאל של הישן? ( כמובן הכוונה להפסיק להשתמש באופיס הנמצא במחשב הישן, כחוק). מקווה שזה הפורום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  16. שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. מערכת ההפעלה מותקנת במחיצה C ושם גם ה-Cash. אני מעוניין להעביר הכל ל-D, אפשרי? אם כן הכיצד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zebra,

לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון. זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית. בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ???? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roeesnir,

אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by nim901,

אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook . כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית? תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס XP ותוכנת דואר OUTLOOK EXPRESS בימים אלה שוקל לקנות מחשב חדש (קרוב לוודאי עם ויסטה פרמיום), וחלק מהחומר שעל המחשב הישן ארצה להעביר לחדש. השאלה שלי- מהן הפעולות שבהן אני צריך לנקוט, כדי שהודעות הדואר הנמצאות אצלי בתיבת דואר נכנס וכן בתיקייה "פריטים שנשלחו" יישמרו, ויופיעו גם בתוכנת הדואר של המחשב החדש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by topgun,

שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by חננב,

אהלן חברה אני זוכר שקראתי פעם על דרך להעביר את המייל הביתי (בזק) דרך Gmail ע"מ לסנן דואר זבל. הבעיה אצלי היא לא רק דואר הזבל, אלא גם בעיות עם הגדרות השרת שאין טעם להתעסק בהן. האם יש אפשרות לבצע כזה דבר ושהמייל ישאר כמו שהוא? (מבחינת כתובת דוא"ל) הייתי שמח למדריך, תודה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.