תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי, למי שלא מכיר את התוכנה הזאת, היא מאפשרת לכם לגלוש דרך הפלאפון כמעט בכל אתר שתומך HTML הגרסא החדשה הרבה יותר נוחה מהקודמת, היא מראה את האתר בגודל המקורי, יש סמן של עכבר, אפשר לעשות זום, הרבה הרבה יותר נוח מהגרסא הקודמת. לצפייה בוידאו: http://www.operamini.com/beta/demo/ האפשרויות החדשות בגרסא 4: http://www.operamini.com/beta/features/ סימולטור שימחיש לכם מה התוכנה הזאת עושה: http://www.operamini.com/beta/simulator/ [glow=red,2,300]ולהורדה, כנסו דרך הפלאפון שלכם לכתובת: mini.opera.com/beta[/glow] תומך בכל פלאפון שתומך ב JAVA2ME ומעלה. חינם חינם, אין לכם מושג מה זה עושה לפלאפון שלכם!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי התוכנה המלאה Hiren's BootCD 9.2 + keyboard.patch.rar לצערי אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה היא כבר באה עם קובץ iso מוכן כמו בתמונה http://www.swf.co.il/show.php?img=13791_.JPG.html ובתוך הקובץ יש את זה http://www.swf.co.il/show.php?img=13792_1.JPG.html בבקשה תעזרו לי איך לצרוב את זה ואיך להפעיל את זה וגם את הקובץ keyboard.patch מה עושים איתו תודה מראש לעוזרים ושתיהיו לי בריאים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות באופן מהיר לפי תבנית שהתוכנה לוקחת מהטאג כמו למשל: Artist - title ושתהיה אפשרות לעשות את זה מהר מהתפריט הימני, גם רצוי מאוד שהתוכנה תהיה חינמית (פריוור). עד עכשיו לכל צרכי ארגון ה-MP3 שלי השתמשתי בתוכנה Mp3 Tag Studio המצויינת אבל היא אינה עובדת בויסטה מישהו מכיר משהו טוב שעובד בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
היי אנשים תוכנה חדשה ליצירת , שכתוב , עריכה של קבצי SUB (קבצי כתוביות) במיוחד ל DIVX וכן DVD עריכה סופית מול קובץ מקור (DVDRIP) קובץ עזרה ב PDF אנגלית ועברית!!! וכן תוכנת התקנה \הסרה מובנת ! מהירה מאד ! http://geocities.com/substructurecopy [br]פורסם בתאריך: 05-08-2007, 08:56:18 תמונת מסך :[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
הורדתי למחשב סרט, לאחר מכן הקובץ של 800 מגה נמצא בכונן cללא שימוש ואני רוצה למחוק אותו. הבעיה היא שהקובץ בפורמט BIN איך אני יכול למחוק אותו?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה אבל יש לי בעיה עם התוכנה שבאה איתו ואני צריך תוכנה כדי להקליט תוכניות על המחשב וגם להקליט קלטות לדיוידי
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה אשר בעצם משמשת כ-KVM Switch בין שני מחשבים צמודים, אך עם ערכת KVM אחת. אני מכיר את החלופה הפיסית - פשוט לקנות Switch שכזה, אך נתקלתי בכתבה הזו http://www.ifeel.co.il/page/3371 (אופציית החיבור הראשונה) וגיליתי שאפשר לעשות זאת אפילו דרך תוכנה, כאשר שני המחשבים מקושרים אך ורק ברשת או משהו כזה... העניין הוא שהתוכנה עליה המליצו בכתבה - לא קיימת יותר, ולא מצאתי דרך להוריד אותה. אשמח לשמוע עצתכם / המלצות לתוכנה שיכולה לעזור לי. תודה, חן.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני רוצה להוריד את כל התמונות ממנו יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיות במשחק מסוים ואני חושב שאם אני אגביל לו את ה-FPS אז הן יסתדרו. מישהו מכיר תוכנה שלא גורמת לבעיות וקלה לשימוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מיועד למפתחים ולבטא טסטרים (בודקי גרסאות הבטא של תוכנות מיקרוסופט), אני קיבלתי אותו כחלק מהעבודה כבטא טסטר במיקרוסופט והוא מתאים גם ל Windows XP Service Pack 2 דרישות מינימליות: Windows XP Service Pack 2/Windows Vista 512 MB RAM 128 MB RAM זיכרון מסך Intel Pentium D 2 GHZ דרישות מומלצות: Windows Vista 1 GB RAM 256 MB RAM זיכרון מסך Intel Dual Core 2.8 GHZ אני לא יכול להביא אותו לפה כי הוא לא רישמי אז מי שמעוניין יש פרטי אני או כל משהו אחר אחראי לתוצאות השימוש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוקי אז אם הבנתי נכון התשובה היא קספרסקי . אבל בכל זאת. אשמח לשמוע דעות והמלצות, אני לא אחד שנוהג להיתקל בוירוסים, לא גולש ביותר מידי מקומות שבהם הם נמצאים, האם יש לי צורך לבצע סריקה כל כמה זמן? (אשמח לדעת כל כמה זמן גם) האם העידכון של התוכנה הוא אוטומטי? כי האמת ב-נוד32 לא ידוע לי שמתבצעת לי סריקה כל כמה זמן. לא שאני הגדרתי לפחות. בקיצור אני מחפש משהו שיהיה הכי דומה שאפשר לנוד32 אבל בלי הבעיות במסנג'ר, אגב, למישהו יש/היו הבעיות האלו? אני גם מקווה שהבעיה היא בנוד32. בהתחלה התמקדתי רק ב-utorrent, שאותה אני לא מעונין להחליף בתוכנת ביטורנט אחרת. אבל אתמול ביצעתי פורמט, התקנתי utorrent ומסנג'ר ורק היום לפני מס' שעות התקנתי את הנוד32. לפני זה לא היו בעיות כלל …
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, אני לא מצליח לראות עליו סרטי DVD. בתחילה זה לא ממש הפריע לי, אבל מכיוון שיש לי עבודה קטנה לסיים בUlead Visual Studio, וגם בו אני לא מצליח לראות מה אני עושה, החלטתי לפנות לעזרה. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, אני יותר מסתם אודה לו. תודה רבה! אגב, המפרט בצד ימין, ועדכנתי דרייברים לכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-