עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ואפשרויות נוספות של הלבשת כתוביות על סרטים. שם התוכנה והמלצות לגביה יעזרו מאוד. ואני צריך גם תוכנה לפתיחת קבצי MDB שמשום מה לא נפתחים עם וורד ונפתחים חלקית עם אקסל (אולי אקסס?) תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by hali,

שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם. אייך אפשר להתקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? 3. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? אודה לכם על תשובתכם

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by eladbu,

מהי תוכנת המפות הטובה ביותר ש למחשב בעיברית כמובן

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אני לא יודע אם זה שייך לכן או לאודיו וקולנוע ביתי אבל אני אשאל בכל מקרה מישהו מכיר VST טוב כדוגמת הIvory של Synthogy שהוא של פסנתר והוא שוקל 40 ג'יגה בגלל כמות הדגימות הרחבה שלו (הוקלטו אני חושב 10 רמות עוצמה לכל קליד של הפסנתר על כל סוג של פדל) אני מחפש משהו דומה... VST באיכות מטורפת וריאליסטית של א': עוגב קטדרלי (מה שנקרא Cathedral organ) מהממש ענקיים האלו וב': של חמת חלילים (אותו כלי סקוטי שמנגנים בו עם חצאית משובצת)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by love-its-my-name,

אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי

7. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  8. יש לי את NOD32 ויש לי בעיה שהתוכנה מוחקת לי קובץ חשוב כל הזמן. כל פעם שאני רוצה לפתוח את התוכנה אז אני צריך לעשות כיבוי לאנטיוירוס ואז אני יכול להפעיל את התוכנה בלי שה NOD32 ימחוק לי את הקובץ. איך אני יכול להגדיר ל NOD32 שלא ימחוק את הקובץ הזה גם אם זה ווירוס ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לגבות סרט חתונה שיש לי על דיוידי מצאתי תוכנה שתעביר אותו למחשב ומפורמט דיוידי לAVI אבל זה תופס המון נפח איך אני מכווץ את הסרט לDIVX ? תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. Started by Bar1234,

שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by nore0,

אני שואל כי שמעתי שיש סקינים שדופקים את ה-boot screen

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  12. הבעיה היא כזו, אני יכול לגלגל עם הגלגלת של העכבר כרגיל למעלה ולמטה, אני יכול ללחוץ על החצים הקטנים שיש בתחתית ובחלק העליון של שורת הגלילה, אבל אני לא יכול לתפוס אותו (להשאיר את העכבר לחוץ עליו) ולהזיז אותו... לא משנה מה ניסיתי, שחזור מערכת גם לא עובד. אין שום דבר ספציפי שעשיתי כדי לגרום לזה לקרות , זה פשוט התחיל. יש רעיונות לפתרון למישהו?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by ofeky1,

יצא כבר OFFICE 2007??? זה ויכוח של שתי חברים שלי!! אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETA והשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאה מה אתם אומרים?? אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  14. כשאני מנסה לפתוח בבית ספר מסמך של וורד אז אני צריך לשנות את השם של הקובץ לאנגלית. איך אפשר לפתוח למרות שהשם של הקובץ בעברית?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by cleric,

שלום, יש לי בעיה עם הצגת קבצי wmv בתוכנה, יש קפיצות בוידאו ובסאונד. זה קורה עם כמה קבצים שונים, ומה שמוזר הוא שבWMP ובכל תוכנה אחרת שניסיתי (BSPLAY, KPLAYER) הם מתנגנים בסדר גמור, רק בsubtitle workshop הם קופצים ... אין לי ברירה אלא להשתמש בתוכנה הזאת, ואין לי ברירה אלא להשתמש בwmv (ככה אני מקבל אותם, והמרה של כל קובץ כזה לavi לוקחת כמעט שעה ...) דברים שכבר ניסיתי: הסרה והתקנה מחדש של k-lite codec pack הסרה של k-lite codec pack והתקנה של cccp הסרה של cccp והתקנה מחדש הסרה של media player 10 וחזרה ל 9 (אין אפשרות להסיר לגמרי ...) התקנה מחדש של media player 10 מספר פעמים ... אני כבר נואש, יש למישהו רעיון? :-\ :-\ * נ.ב - ניסיתי להרשם לפורום של התוכנה כדי שאוכל לשאול שם, אב…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??

18. Started by Or94,

לפני שבוע או כמה ימים אני לא זוכר בדיוק היה עידכון למסנג'ר במחשב שלי. התקנתי את העידכון ומאז כל פעם שאני מדבר במסנג'ר עם חברים או עם כל אחד המסנג'ר מתנתק כל כמה דקות וכל פעם מתחבר מחדש. אני לא מבין מה הבעיה. לא ניסיתי להתקין מחדש.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. מיזה זמן אני מחפש כזו תוכנה: הכוונה היא למצב שבו אתה רואה באנר פרסומי באתר כל שהוא - ואז אתה יכול להעתיק אותו למחשב בעזרת תוכנה = בקלות! עד היום הייתי ניכנס לתיקיית הקבצים הזמניים בדפדפן = ומחפש שם אחד אחד...תהליך ארוך ומסורבל מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by eranmor,

יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. כשאני מנשה לשמור תמונות מהאינטרנט אני יכול לשמור אותם רק כקובץ BMP ואין לי אפשרות לשנות שיהיה כל קובץ אחר זה אתחיל רק בכמה שבועות האחרונים ואין לי מוסג מה עשיתי אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by Ace-of-spade,

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by .nimiking.,

השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים