עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה ב KAZAA היא לא מוצאת מספיק מישתמשים והיא בקושי מורידה משהו הבעיה גם אצלי וגם אצל אח שלי במחשב... אתם יודעים אוליי מה הבעיה ?? עוד מישהו ניתקל בבעיה הזאת ??

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  2. שלום. ברצוני לצרוב 20 קבצי וידיאו שהורדתי מהאינטרנט לשימוש אישי וחוקי. לאחר שהורדתי כבר כמה קבצים שכל אחד מהם שוקל קצת יותר וקצת פחות מ350 מגביטיים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לצרוב שני קבצים על דיסק אחד הנפח הכולל הוא 700.8 או 700.23. כיצד ניתן להוריד אפילו קצת מנפחם בצורה טובה ביותר,למען צריבה?. תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  3. אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

מדי כמה דקות עולה לי התראה שהאתר tordemon.cc.. או משהו כזה נחסם. השאלה שלי למה בכלל הוא מנסה לעלות? מה מעלה אותו ואיך אני מוחק אותו ספציפית?

5. Started by yotam360,

1) מה הוא עושה?? 2) מאיפה אפשר להוריד DirectX??

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום לכולם אני צריך תוכנה שתוכל לגבות לי את כל הסריאלים של התוכנות במחשב שלי ראיתי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם שלה בתודה רונן

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. Started by shibby15,

יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by slim_shady,

הנה, זה מה שהופיע עכשיו כשעשיתי ריסט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. לחבר שלי נדפק הכרטיס קול של הלוח אם והוא הלך וקנה כרטיס בסיסי sound blaster 5.1 VX עכשיו הוא הגיע הבייתה וגילה להפתעתו שהווינדואס 7 לא תומך בו.. מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? מישהו יודע אולי מתי כן תהיה תמיכה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Spook,

היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by exXxTreAm,

היי.......אני צריך המלצה לפיירוול חינמי ושיהיה קל לשימוש ושאני יבין אותו בקלות וידע איך לחסום תוכנות בקלות.......ויהיה נחמד אם גם תוסיפו לינק להורדה אבל לא חייבים..........תודה exXxTreAm

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  12. שלום לכולם!! אני צריך עזרה דיי דחוף. לפני חודש או משהו כזה שלחו לי באיי סי קיו את הלינק הזה. בקיצור,מרוב טפשותי הורדתי ופתתי אותו. מה אני עושה עכשיו כדי להוריד את הוירוס? היו פה פעם מדריכים אבל אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לעזור לי? אני צריך משהו שיעבוד 100% ויהיה פשוט. תודה לעוזרים. בבקשה תתנו לי פתרון כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. יש לי את NOD32 ויש לי בעיה שהתוכנה מוחקת לי קובץ חשוב כל הזמן. כל פעם שאני רוצה לפתוח את התוכנה אז אני צריך לעשות כיבוי לאנטיוירוס ואז אני יכול להפעיל את התוכנה בלי שה NOD32 ימחוק לי את הקובץ. איך אני יכול להגדיר ל NOD32 שלא ימחוק את הקובץ הזה גם אם זה ווירוס ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. היי אנשים התקנתי פקס מודם חדש http://www.dynamode.net/details.asp?id=241 הגדרתי את מה שצריך דרך ה- XP (מקווה שאכן יעבוד) 1. לפי עמוד הכרטיס כתוב שהוא תומך במשיבון ובהקלטת שיחה. קיבלתי דיסק דרייברים אבל איני מוצאת מה בדיוק עלי להתקין לשם כך. 2. לא ממש הבנתי אם הקלטת השיחה היא דרך ה- VOIP או שאפשר לבצע זאת גם בקו הבזק שמחובר דרך הכרטיס. אם אי אפשר דרך הבזק אשמח אם את ימליצו לי על תוכנה שכזו. 3. בנוסף שמעתי שניתן לעשות שיחה מזוהה דרך המודם במחשב גם אם לא מנויים לשרות של בזק. משהו יודע על תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? 4. אגב קראתי פה שכתבו על התוכנה לשליחת פקסים :winfax 10.02.. במה היא טובה מהתוכנה שמצורפת עם האופיס? תודה SSIB

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. Started by ginger_sami,

כשאני מסנה להתקין את דיירקט אקס 9.0c מופיעה לי ההודעה directx did not copy a required file איך אני מתקן את זה? יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 אני יודע שהוא לא תומך בדירקט אקס 9 אבל משחקים צריכים את זה מותקן.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  18. לדוגמא, האם אני יכול ב-Writer של אופן אופיס לשמור מסמכים תחת הסיומות doc ו-docx כך שניתן יהיה להציג אותם גם בוורד? והאם אני יכול ב-Calc לשמור גליונות אלקטרוניים תחת הסיומות xls ו-xlsx כך שניתן יהיה להציג אותם גם באקסל? אם כן, ייתכן שאני אתחיל להשתמש באופן אופיס במקום במיקרוסופט אופיס (במיקרוסופט אופיס, הממשק הוא באמצעות לשוניות (Tabs). באופן אופיס, הממשק הוא באמצעות התפריטים הנשלפים הנוחים יותר). אני יודע, שתוכנות אופן אופיס קוראות קבצי מיקרוסופט אופיס. אבל אני רוצה לדעת האם אפשרי לעשות היפך, ושקבצי אופן אופיס יוכלו להקרא ע"י מיקרוסופט אופיס.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by ofir,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג סקריפט להעלאת קבצים בasp? ???

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by scorpion,

yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by wild_3d_raptor,

האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by effi,

מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by maverick,

שלום לכולם, לאחרונה התחיל לי ג'יבריש באאוטלוק. מישהו יודע איך מסדרים? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.