עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כזאת שאחרי פירמוט אפשר יהיה להתקין ולשכוח מכל העניין בכלל?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by nrei,

החלון שקופץ, מונע ממני להתקין תוכנות מסוימות. ניסיתי להשתמש בתוכנה: 1clickfix וגם ב:your uninstaller אני משתמש ב windows 7 בלוח הבקרה תכניות ותכונות לא מופיע כלום תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by arm123,

הורדתי מספר משחקים ותוכנות שהיו מכווצות, ולאחר שפתחתי את הכיווץ הופתעתי לגלות שבמקום משחק עובד יש לי את סוגי הקבצים הללו, אני מנייח שזה בטח משהו בסיגנון של קבצי ה ISO או משהו כזה, אבל אין לי מושג איך לפתוח אותם או להשתמש בהם. אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

מדי כמה דקות עולה לי התראה שהאתר tordemon.cc.. או משהו כזה נחסם. השאלה שלי למה בכלל הוא מנסה לעלות? מה מעלה אותו ואיך אני מוחק אותו ספציפית?

5. Started by MK007,

התקנתי אתמול את המסנג'ר לייב החדש ובגלל שהוא היה נורא איטי וכשהסתכלתי על כמה CPU הוא מבזבז זה היה נורא גבוה, הוא גם היה מרבה להתקע בקיצור מחקתי את המסנג'ר ברוב טיפשותי בצורה ידנית ולא דרך הוספה/הסרה ועכשיו שאני רוצה להתקין מסנג'ר ישן יותר או אפילו את אותו המסנג'ר החדש הוא אומר שהוא כבר מותקן למרות שמחקתי את כל הקבצים הקשורים אליו וניסיתי גם בעזרת תוכנות של הוספה הסרה כמו your uninstaller והמסנג'ר לא מופיע שם בכלל מה הפתרון ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Loui1410,

יש לי המודם USB ADSL MODEM ALE 130 והדרייברים שהגיעו איתו בדיסק (באוגוסט 2003) יש בהם בעיה (אחרי ההתחברות לכמה שעות החייגן נתקע כשמנסים להתנתק מהרשת). לפני כחצי שנה הורדתי את הדרייברים החדשים וזה פתר את הבעיה. אבל השבוע עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייברים של הדיסק והבעיה הנ"ל חזרה! מישהו ידוע מאיפה אפשר להשיג את הדרייברים החדשים של GlobespanVirata? שכחתי מאיפה הורדתי ואני לא מוצא... תודה!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

יש לי מוגדר כבר 2 מאווררים שהם של מעבד והשני כנראה הספק כוח.. גם החיישנים שזה המעבד וטמפ של לוח אם גם כן עובדים והכל מאז שהתקנתי את הקריסטל אורב, יש שמה כבל צהוב זה אומר שיש לו מד מהירות לא? אז למה אני לא מצליח להגדיר את הקריסטל אורב כמאוורר שלישי ? הוא מחובר ללוח אם.. לחיבור שצמוד לחריץ AGP

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אני מחפש אחר תוכנה אשר תוכל לשלוח SMS לכל 3 הרשתות בישראל (טוב 4) אם היא יכולה גם לקבל יתרון תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  10. שלום לכולם!! אני צריך עזרה דיי דחוף. לפני חודש או משהו כזה שלחו לי באיי סי קיו את הלינק הזה. בקיצור,מרוב טפשותי הורדתי ופתתי אותו. מה אני עושה עכשיו כדי להוריד את הוירוס? היו פה פעם מדריכים אבל אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לעזור לי? אני צריך משהו שיעבוד 100% ויהיה פשוט. תודה לעוזרים. בבקשה תתנו לי פתרון כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by scorpion,

yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by gif,

היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by Y-T-M,

איך אני יכול להתקין הרבה מברשות בבת אחת בפוטשופ? יש לי את גירסאת CS2 אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by TeaTime,

יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by ravid,

אני לא מצליח להתקין את 3d mark בגלל גרסת הdirectx שלי(9.0) אם מישהו יכול לעזור לי למחוק את directx שיגיד לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. פעם שמעתי שיש חבילה שהופכת את האופיס מאנגלית לעיברית מאיפה אני מוריד דבר כזה ...?? כמובן אם זה חוקי!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום מכירים תוכנה ל MULTI DESKTOP שאפשר לשנות את ה שולחן עבודה ע"י אחיזה של השולחן והזזה אותו הצידה ממש כמו באנדרויד או WINMO בפלאפונים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by wow,

ויסטה 32 ביט. איך שאני פותח את ה-IE7 הדף נשאר ריק ונתקע,לא קורה כלום והוא נתקע,הדבר קורה כבר כמה זמן אז התחלתי להשתמש בדפדפן חלופי (שזה לא רעיון רע בכלל אבל מציק לי שיש לי כזאת בעיה). איך אני יכול לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Dmentor,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להוריד את ההודעה האוטומטית במסנג'ר: " לעולם אל תמסור את סיסמתך או את מספר כרטיס האשראי שלך בשיחה של הודעות מיידיות." והאם ישנה תוכנה שדרכה אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם ולכל הרשתות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by Mercenary51,

?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by MasterDK,

רציני יצא פוטושופ 9 ?? או שזה סתם זיוף? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by mush0n,

אהלן חברה, היות ואני גרפיקאי מושבע, ואני בטוח שיש פה כמה אנשים שמעריכים גרפיקה טובה שהם רואים אותה, אני מדי פעם אפרסם פה SHOWREELS שזה בעצם תיק עבודות של הגרפיקאים הגדולים בעולם. מן הסתם אין פה אספקט שיוויקי היות והם גם בחול וגם עבודה שלהם עולה בסדר גודל של בית בישראל בכל מקרה, להנאתכם בלבד, אני אתחיל עם כמה SHOWREELS שמשאירים אתכם עם פה פעור: HELLO LOGAN http://www.logan.tv/metalgearsolid.html *לכו לMONTAGE 08 STARDUST http://www.stardust.tv/ BUCK http://www.buck.tv/ Steve Seeley http://www.studiodialog.com *אגב, אם אתם גרפיקאים, אז יש שם שפע של רעיונות. יש לי עוד טונות של SHOWREELS, אם זה ילך אז בכיף אני אכניס אותם.. תהנו

דיונים חדשים בפורומים