עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

שלום רב, אבקש את עזרתכם בעריכת תאים מתקדמת בEXCEL. בגליון שלי ישנו טור ארוך מאוד של כ1000 שמות מלאים באנגלית בצירוף שנת לידתם בסוגריים, כך: Moshe Bin (1983) Rina Katan (1975) וכן הלאה. ברצוני לנקות את השנים הנלוות לשמות ולהשאיר רק את השמות המלאים. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות הFormat Cells Menu בסימון כל העמודה באופציה Custom. אין לי מושג מהי הפונקציה שצריך לרשום, אשמח לעזרה.

4. שאלתי היא האם יש תכנה שיכולה להוריד את כל התמונות שנצפו ע"י המשתמש בדפדפן? חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר טוטאלית. תודה לעוזרים! הדפדפן הוא כרום, כפי שצויין

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. הכונן מערכת הפעלה הישן SSD עדיין מחובר אבל שאני מנסה לגשת לתיקייה של ה extensions לפי מה שרשום בגוגל C:\Users\[login_name]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions folder הדבר היחיד שיש שם זה קובץ 1 של קוקיז התוסף הזה כבר לא קיים נמחק מהחנות של גוגל ושאני מנסה במקומות אחרים להוריד אותו הוא פשוט לא עובד. הגרסא שהייתה לי בכונן הישן עבדה והכל טוב פשוט שכחתי לעשות לו PACK ולשמור אותו לפני המעבר לכונן האחר NVME. לטעמי אם אני מחבר את המחשב הישן לכונן אני אצליח לגשת לתוסף ולייצא אותו אבל זה ממש הרבה עבודה. האם יש עוד מקומות שהתוספים יכולים להסתתר?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by ali_baba,

שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  8. בס"ד מה קורה? יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשות וההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid tool winirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשב האם התוכנות האלה חשובות? ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותם ומה כל אחת מהתוכנה עושה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Dima323,

הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  10. אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. מבלי שיהיה התנגשות שתתקע את המחשב. :-\

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  13. Started by idofr,

אוקי עברתי על המדריכים ורשום שם ככה On the Geometry rollout, click Attach מישו יכול בבקשה להגיד לי איפה זה? לא מצאתי לא משנה כמה חיפשתי

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. שלום. בימים האחורנים כל דף שאני פותח ב FF אני רואה שהוא רושם לי בתחתית הדפדפים OPENNING GOOGLE-S משהו ואז TRASNFRING DATE משהו כזה זה די מהיר אבל זה מאט אותי לוקח לי לעבר בין דף לדף כמעט 6 שניות שלפני היה לוקח לי בסביבות ה 3-4 זה ממש מעיק ומעצבן איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהוא ירשום לי את כל הדברים האילו ושאני אוכל לגלוש בין אתר לאתר באופן יותר מהיר? תודה מראש לעזורים.

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  15. בבעלותי nod 32 + פיירוול של ZONEALARM 6 פתוח והכל.. הוא מתחיל בהורדה טוב, אבל נתקע לאחר 30-40 דקות מישהו יודע מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. כזאת שאחרי פירמוט אפשר יהיה להתקין ולשכוח מכל העניין בכלל?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by אביעד1989,

אני רוצה לדעת אם Ad-Aware SE personal מסיר רכיבים חשובים ואם כדאי להשתמש בו? תודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני גולש פה באתר ולוחץ על משהו לדגומא....מצורפת תמונה... זה מה שנהיה...מה זה?..ואיך אפשר לפתור את זה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  20. איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום אני לא יודע אם ההודעה קשורה לפורום הזה אם לא אז תעבירו לפורום המתאים בכל אופן קניתי מחשב חדש,וכשאני מנסה לצפות בסרטי הוידאו באתר הספורט one אני לא מצליח אני שומע סאונד אבל אין תמונה התקנתי את חבילת המקודדים k lite 3.80 ,זה לא עזר ברצוני לציין שהבעיה קיימת רק באתר One ועדיין לא נתקלתי בה בשום אתר אחר

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אני רואה את כל הדף וגם את המשבצות הקטנות של הסרטונים בצד אבל את הסרטון לא רואה. התקנתי פלאש מחדש+ אקספלורר מחדש+ מדיה פלאייר. סרטונים באתרים אחרים כמו 'פליקס' אני מצליח לראות. אודה לכם על תשומת הלב.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by guysevi,

לאחר פירמוט המחשב התקנתי מחדש VLC (מבלי להתקין קודם חבילות מקודדים היות ויש לו את המקודדים שלו לפי מה שאני יודע) והבעיה היא שבניגון מדיה בין אם זה HD או DVIX רואים את התמונה בתור מרובעים קטנים הדבר קורה כאשר אני נמצא במצב של מסך מלא ברזולוציה של 1920X1200 לפני הפירמוט לא הייתה בעיה כזו. קישור לתמונה : http://img244.imageshack.us/img244/9234/pic1gu7.jpg תגדילו אותה בכדי לראות את הריבועים שאני מדבר עליהם. בכל אופן איך ניתן לסדר את הבעיה ? בניסיון שעשיתי התקנתי חבילת מקודדים של K-LITE ובWMP במסך מלא לא רואים את הבעיה הזו תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by smulikon,

איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?

25. Started by ishai82,

הי חבר'ה, קבלתי קובץ עם סיומת pp. ואני לא מצליח לפתוח אותו משהו מכיר את סוג הקובץ הזה ואם כן יסביר לי איך לפתוח אותו.. תודה מראש, ישי

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים