תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
זה האתר תדמית למרות שלא נראה לי שהוא ישמש אותי יש לי כבר אחר.. אבל לא היה לי הרבה מה לעשות אז סתם ניסיתי את מזלי בסגנון קצת שונה לי.. שתי גרסאות לגבי הלוגו עדיין לא סגור אבל בעיקרון זה אמור להיות יקיר עיצובים או אנגלית תלוי והחצים בחלק הדינמי גם לגביהם אני לא סגור.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=yd5copy7bp.jpg גרסה שניה אותו הדבר רק עם הקווים למעלה.. .0גם לגביהם לא סגור אולי יקטין חלק ויוסיף עוד..) http://img460.imageshack.us/my.php?image=yd511at.jpg
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ? אשמח אם תמליצו לי על אחת.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפני שבוע או כמה ימים אני לא זוכר בדיוק היה עידכון למסנג'ר במחשב שלי. התקנתי את העידכון ומאז כל פעם שאני מדבר במסנג'ר עם חברים או עם כל אחד המסנג'ר מתנתק כל כמה דקות וכל פעם מתחבר מחדש. אני לא מבין מה הבעיה. לא ניסיתי להתקין מחדש.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנת גיבוי פשוטה שתעתיק את תיקיית המסמכים (WIN7) לדיסק הקישח השני, פעם ביום. ניסיתי בעבר כל מיני תוכנות וכל פעם התאכזבתי. מישהו מכיר תוכנה טובה? שלא תיתקע לי בגלל כל מיני אופציות והגדרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהיא כמו דפדפן ואני יזין אתר אינטרנט חברתי מסויים שמכוון לעמוד LIVE FEED ששם תכנים חדשים מתעדכנים כל כמה שניות בודדות כרגע אני רואה את האתר בצורה רגילה הייתי רוצה לראות את האתר בצורה של מידע ו DIRECT LINKS לקבצי תמונות וכו שמפיעים באותו LIVE FEED ואם ניתן גם לשמור ישירות לינקים ספציפיים לתקייה והכל במקום לעשות את הדבר ידנית איזה תוכנות קיימות באזור הזה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מRS והנוד טוען שהוא וירוס למרות שהורדתי את הקובץ עשרות פעמים הוא תקין לחלוטין ואין בו שום וירוס. אני לא מוצא איפה אפשר לאשר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. יש לי 2 דיסק קשיח אחד חלונות XP. והשני גיבויי חומר חשובים. בהתחלה גיביתי חומר ghost לדיסק הראשון לעביר לדיסק השני. והתקנתי מחדש חלונות XP בדיסק הראשון. וגמרתי הכל. ונישאר לי להחזיר גיבויי דיסק השני לדיסק ראשון. עליתי בחלונות XP וניגשתי לדיסק השני ועשיתי "עתק" ו- "הדבק" לדיסק ראשון. ופתאום ניעצר באמצע וחלון הודעה שאומרתף: "לא ניתן לעתיק קובץ שצויין בתיקייה...." ניסיתי לאתר תיקייה ולעתיק חלק קבצים. והתיקייה שבה שלא ניתן לעתיק זה לא עזר. והיה לי עוד כמה תיקיות שלא ניתן לעתיק. האם יש תוכנה חזקה טובה מאוד שיכולה לעתיק קבצים כמו "העתק" + "הדבק".ובלי לתת הודעה שגיאה שאומרת לא ניתן לעתיק? קיים דבר כזה תוכנה שעובדת 100%? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
בשעה טובה התחלנו ללמוד את התוכנה המדהימה הזו. אוי כמה שהיא כ-ב-ד-ההההה!~! (ואני חשבתי שPRIMIERE כבד ברינדורים בכל מקרה- אני רוצה לדעת מה הטריקים לפעולה שוטפת יותר. ביטלתי את כל הממשק הנוצץ. הפעלתי תמיכה בשתי ליבות. אני מניח שאאלץ לחזור לOC. האם יש טריקים או טוויקים או הגדרות לשיפור ביצועים? (כמו ניהול זכרון וכאלה, שאני פשוט לא יודע מה וכמה לשים שם) יש לי 3 GB זכרון על וויסטה 64. תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אממ פיצלתי סרט של 80 מגה ל 4 חלקים ויציא לי 30 מגה עשיתצי את זה באיזי פליטר וידאו..... באתי לחבר אותם בתוכנה איזי גוינטר ויש תקלה כתוב לי : 2 somting wrong while joining the task is aborted מישהו יודע מה העניין ? הקבצים שחלקתי תקינים... למישהו אולי יש עוד תוכנה פשוטה וטובה שיודעת לחבר קבצי וידאו...? תודה!@
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
יש איזה שרת אחד שכל פעם שאני מנסה להיתחבר הוא כותב לי את ההודעה הבאה UNABLE TO RESOLVE SERVER זה התחיל רק היום לפני זה לא הייתה לי שום בעייה להיתחבר עליו וחוץ מזה חברים שלי מתחברים לשרת בלי בעייה בבקשה עזרה!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי את תוכנת נורטון גוסט 14 כשניסתי להתקין נפתח לי חלון שאומר no recognizable ntfs file system found עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני מכווה שזה מותר לפי חוקי הפורום.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
:facepalm: כל קובץ וידאו (הקבצים תקינים לגמרי..) שאני מנגן ב vlc / bsp .. נעצר בפתאומיות.. לדוגמא - סרט של שעה וחצי נפסק בסביבות הדקה ה-30 רק להסיר חשש התקנתי מקודדים מחדש כמובן שללא הועיל.. אני לא מצליח להתחקות על מקור הבעיה.. אממ..שחזור מערכת לא רלוונטי.. winXP SP3 לא נמצאו וירוסים/רוגלות וכו'... נ.ב.. אם צריך להעביר לפורום ווינדוס..מנהלים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם אפשר שתהיה ב TRAY
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה