תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב הישן שלי עובד לאחים שלי אז פרמטתי והתקנתי עליו אקספי אחרי סיום ההתקנה האקספי לא מזהה את כרטיס הרשת\בקר אודיו\ ועוד איזה משהו CM עכשיו אין לי את הדיסק של הלוח אם כדי להתקין את הדרייברים הדגם של הלוח אם הוא EPoX EP-8RGM3I בבקשה תעזרוו!! תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס בשם טורין והוא הרס לי את הווינדוס אין אפשרות להתחבר זה מראה כאילו זה מתחבר ואז כשאתה לוחץ על המשתמש ע"מ להיכנס לוינדוז זה רושם מתנתק שומר הגדרות מערכת.. מה אפשר לעשות?? בבקשה צריכה את עזרתכם דחוף....תודה..
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי בכל זמן את מהירות הגלישה שלי. אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL ומשתמש ב - WIN XP PRO. פעם, כשהייתי מחובר לרשת ע"י מודם רגיל היו לי כמה תוכנות מאוד פשוטות - אבל הם עובדות רק עם DAIL-UP. אני מחפש תוכנה שתראה פחות או יותר כמו החלון הקטן שקופץ לכם שאתם מורידים קובץ - ורואים באיזו מהירות הוא יורד. מכירים תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מצאתי ב-Panda ActiveScan כמה spyware איך אני מוחק אותם ? http://img463.imageshack.us/img463/6341/pandaactivescanlm6.jpg http://img463.imageshack.us/img463/9459/re4fdtej5.jpg
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מחשב G74SX 3D ASUS. גיליתי שיש לי במחשב מובנה תוכנה CINEPLAYER של ROXIO לניגון סרטי תלת מימד . חבר נתן לי כמה סרטים וניסיתי להפעיל אותם, כל סרט שהוא תלת מימד עובד בצורה מדהימה רק שאין קול. ניסיתי להפעיל סרטים רגילים וחלק עבדו עם קול וחלק בלי, אז התחלתי לחפש קצת מה הולך שם גיליתי שכל הסרטי MKV ואודיו DTS בעצם לא עובדים עם קול בתוכנה אבל עובדים בVLC ,WMP מצויין הבעיה שאף אחת מהתוכנות האלה למיטב ידיעתי לא מנגנת סרטי תלת מימד(פעם ראשונה שVLC מאכזב אותי)זה פשוט מנגן אותם בשני תמונות זאת לצד זאת אז התחלתי לחפש קצת באינטרנט ישבתי בארך איזה 4 שעות וכל מה שמצאתי זה עוד אנשים עם אותה בעיה כמו שלי אפילו כמה עם אותו מחשב ולאף אחד לא ניתן פתרון גם לא בא…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה תמונה לא בתור לינק ב-imageshack, יעני תמונה שמוצגת ישר ויותר גדולה מ-500 KB כי זה מה שמותר פה,יש חיה כזאת? אולי אפשר גם דרך imageshack להעלות תמונה לאתר וזה יציג אותה ישירות ולא בלור לינק.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (למעשה לחבר...) אחרי שמרנדרים את הסרט הוא יוצא "קופץ" - כומר לא זז חלק (כלומר FPS נמוך מאוד). מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, אפשרות טובה. האם אפשרי ליצור התקנת פירפוקס מותאמת אישית כך שלמשל אני יוכל להוסיף תוספים וערכות נושא (בקבצי XPI) ואולי אפילו לשנות הגדרות? ולהפוך את כל זה לקובץ התקנה שאוכל ללמשל בcustom inatall לבחור איזה עידכונים יוספו בהתקנת פיירפוקס? משהו כמו nlite/vlite לווינדוס? תודה מראש, אנטון.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים : בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט.... מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר..…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משום מה אני זוכר שבגרסאות עתיקות של WINAMP זה היה אפשרי. לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי. יש לי כרגע פעילות הרדיסק גדולה וארוכה וזה גורם מדי פעם לקרטועים במוזיקה. נראה לי אני יקנה SSD ויסגור עניין. בכל זאת אם מישהו מכיר נגן עם אפשרות כזאת אני אשמח לדעת.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב UTORRENT הבעיה מופיעה בתמונה במסגרת אדומה למטה. http://img441.imageshack.us/img441/5307/utorrentxb9.png איך לפתור את הבעיה הזו? אגב, עשיתי בדיקת פורטים וכולם פתוחים. [glow=red,2,300]עריכה:[/glow] אני חושב שהבנתי למה הבעיה-בגלל שביטלתי את ה DHT-האם אני צודק? או שזו כן בעיה שצריך לפתור?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם, בעיה מוזרה ביותר באופיס 2003 שמותקן על שרת טרמינל. ניתן להתייחס לבעייה גם כעל התקנה רגילה במחשב בודד - רק שהסרה והתקנה מחדש זה בעייה. שאני שולח מייל שבנושא שלו יש אותיות בעברית - כל ה Process נתקע ואני צריך לסיים אותו. אם אני שולח את אותו מייל שבנושא יש רק אותיות באנגלית - הוא עובר חלק. יש הצעות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בPRASSI בשביל זה, אבל הוא לא מזהה את הצורב החדש שלי (NEC 3500), וNERO לא תומך בסוג הזה. גם CDRWIN 3.9G לא מזהה את הכונן. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה, אני מחפש תוכנה שתוסיף טאב או משהו בכיוון של זה למאפיינים של כל התיקיות בווינדוס ויאפשר לי לנעול את התיקיה עם סיסמא, וכשמנסים לפתוח אותה היא תדרוש את הסיסמא בשביל להכנס. אני מניח שיש הרבה תוכנות כאלו, אבל מה שאני מצאתי היו בעיקר עם GUI מטופשים ומיותרים. תודה רבה! (אגב, כל תוכנה, גם לא חינמיות יתקבלו בברכה)
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יצא עידכון אבטחה ל-Firefox (מקור: שווה קריאה )
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מאיפה הכי כדאי להוריד את הדרייבר... מהאתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html או מהאתר של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Support/VGA/Driver_Model.aspx?ProductID=2726
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אתמול נתקלתי בבעיה קטנה. היו לי חמש עונות של בבילון 5 (115 קבצי וידאו + מספר זהה של קבצי כתוביות) שהגיעו למחשב שלי, אבל כל הקבצים נראו ככה - Babylon 5 S01E01 ואני רציתי להוסיף להם את שם הפרק לקובץ (וגם לקובץ כתוביות, כמובן). כמובן שאין סיכוי שאני עכשיו אתחיל לשנות בעצמי את כל שמות הקבצים, אז כתבתי לי תוכנה קטנה (200KB) שתעשה את זה בשבילי. התוכנה כתובה ב-#C ולכן צריך שיהיה לכם מותקן Net Framework 3.5 על המחשב כדי שהתוכנה תעבוד. פותחים את התוכנה ובוחרים בתיקייה שבה נמצאים הקבצים (לא רק וידאו, התוכנה עובדת על כל סוגי הקבצים), מדביקים לתוכנה את תיאור העונה / הסדרה מתוך IMDB ולוחצים על Go. התוכנה תרוץ על התיקייה (ועל תתי-התיקיות, אם בחרת באופציה הזאת) ותוסיף את שם הפרק…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-