תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שמעו יש לי דיסק שקיבלתי שהוא עם תפריט ודיסק עם תפריט זה הרבה קבצים...ואין קובץ וידאו מישהו יודע איך אני יכול להפוך את זה לקובץ וידאו???
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את החשבון שלי ב- IMAP בג'ימייל דרך ה-Thunderbird 2.0.0.6 ומשום מה לא משנה כמה הגדרות אנקודינג אני משנה אני לא מצליח לראות הודאות בעברית ורואה רק סימני שאלה בתוכן ההודעה הנושא עובד בעברית מצויין אבל פשוט לא הולך לי עם התוכן עצמו למישהו יש הגדרות מדוייקות שאותן צריך להגדיר? בדקתם את GMAIL IMAP & Thunderbird ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם וקודם כל קהילה מדהימה כל הכבוד על ההשקעה והעזרה של אנשים עכשיו ככה אני מתעסק יותר ב2D ועדיין לא נגעתי בתחום ה3D אבל יש לי תפיסה מהירה יחסית אני זקוק לתוכנה בסיסית להכנת מודלינג שלא דורשת יותר מידי עבודה..אני יפרט נגיד בנאדם מביא לי תמונה של נמל עכשיו אני צריך להתחיל מהבסיס לעשות את האדמה והקרקע..ואז אם אפשר להוריד נגיד מוכניות מוכנות ולהציב אותם ואחרי זה להכין כמה בינינים לא משהו מטורף שצריך לעצב ולערוך כל עצם מהפרט הראשון ואז לכין לו גם טקסטורה חשבתי יותר לכיוון אם נגיד יש תוכנה ידידות (כמו בסימס אפילו) שנותנת להרכיב סביבה \הדמיה תלת מימדית לכאלה שפשוט רוצים לעצב משהו מהיר ונוח למשתמש מקווה שהבנתם אותי בערך תודה למי שעוזר אם צריך הסבר שונה אני כאן קבו…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא מוצא את האפשרות...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום .. כאשר אני מוריד קבצים מאתר ספציפי, הפיראול במחשב שלי (Eset) חוסם ולא נותן לי לשמור אותם על המחשב ! הוא מוריד לגמרי, מגיע ל100% ואז אומר לי הורדת הקובץ נכשלה מכוון והחיבור אופס חיפשתי בכל התוכנה לא מצאתי איפה להגדיר איזה כתובת להתיר ואלה לחסום . אם אתם צריכים לדעת אז מערכת הפעלה Vista, עברית אנא עיזרו לי תודה ושנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה נשמע? הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים SOFTIMAGE | XSI & Mentalray
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה קטנה שיכולה לתקשר טקסטואלית עם COM Port, גם לשלוח, וגם לקבל. ואם היא Portable, אז בכלל טוב. מישהו מכיר משהו נחמד? תודה card
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לעבור מ-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird. ייבאתי כמובן את כל ההודעות שלי ל-Thunderbird מה-Mail. אבל לאחרונה יש לי בעייה לא ברורה ב-Mozilla Thunderbird: כל הודעת אימייל שאני מקבל, איננה נכנסת לתיקיית הדואר הנכנס, אלא מושלכת לסל המיחזור של התוכנה (תיקיית הפריטים שנמחקו, או תיקיית סל האשפה), כך שאני צריך להעביר את ההודעות למקום המתאים בשביל זה ידנית. מה הסיבה לבעייה? איך פותרים אותה? (עדכון: הבעייה נפתרה)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום כל חברי הפורום! יש לי איזשהי בעיה עם אחת המשתמשות בארגון. במסגרת העבודה שלה היא צריכה לראות סרטים מmemritv.org. כל פעם שהיא מפעילה איזשהו סרט בדפדפן הוא טוען את הסרט במלואו ורק אז מתחיל לנגן אותו, ולא עושה buffering לחלק קטן מהסרט ומתחיל לנגן. חלק מהסרטים הם קצרים ואין עם זה בעיה, אבל עם סרטים ארוכים יותר זה קצת מעכב אותה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל כבר בכזה דבר, ואם הוא מצא לזה פתרון. ניסיתי לשחק עם הגדרות הstreaming של הדפדפנים (IE,FireFox,Chrome) ושל הwindows media player, אך זה לא כל כך עזר. למרות שזה לא כל כך קשור, נסיתי לעדכן גם net. framewok אבל גם ללא הועיל... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בעיה ממש דחופה שלום. יש לי מחשב נייח. היום המחשב עבד לי רגיל וטוב,ובשעה 20:00 / 19:30 משו כזה,אני מפעיל את המחשב שלי מחדש,הוא עולה ושזה מגיע לסןף של ההפעלה,מופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0822q.jpg/ ניסיתי להיכנס במצב בטוח וזה עדיין הראה לי את ההודעה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-