תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד מחשב בבית, אני רוצה לראות מהמחשב שלי את המסך של המחשב השני. איך מה מו? ועם יש אפשרות גם לשלוט במחשב השני דרך המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך מחשב 22 וטלויזיה FULL HD 42. ה42 אינץ' זה הEXTENDED וה22 זה הראשי. אני מעוניין להפעיל משחק ושהוא ירוץ על הטלויזיה ולא על המחשב. לא מצאתי פתרון לזה מלבד להפוך את המסכים כך שהטלויזיה תהיה PRIMARY. יש לי את התוכנה ULTRAMON אבל גם איתה לא מצאתי אופציה כזאת, אולי פספסתי. מישהו יודע על פתרון לדבר הזה? אגב הכרטיס שלי הוא 4870
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201088.0 זו התמונה המקורית. --------- הכנתי 2 גירסאות. הראשונה: השניה: לדעתי היא יותר ריאליסטית ויותר יפה. מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן חברה, היות ואני גרפיקאי מושבע, ואני בטוח שיש פה כמה אנשים שמעריכים גרפיקה טובה שהם רואים אותה, אני מדי פעם אפרסם פה SHOWREELS שזה בעצם תיק עבודות של הגרפיקאים הגדולים בעולם. מן הסתם אין פה אספקט שיוויקי היות והם גם בחול וגם עבודה שלהם עולה בסדר גודל של בית בישראל בכל מקרה, להנאתכם בלבד, אני אתחיל עם כמה SHOWREELS שמשאירים אתכם עם פה פעור: HELLO LOGAN http://www.logan.tv/metalgearsolid.html *לכו לMONTAGE 08 STARDUST http://www.stardust.tv/ BUCK http://www.buck.tv/ Steve Seeley http://www.studiodialog.com *אגב, אם אתם גרפיקאים, אז יש שם שפע של רעיונות. יש לי עוד טונות של SHOWREELS, אם זה ילך אז בכיף אני אכניס אותם.. תהנו
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני כבר משתמש קבוע כבר יותר משנה בתוכנת הפירוול ZoneAlarm Pro ותמיד שדרגתי כשושחרר עדכון חדש. כשיצא גירסה חדשה 4.5 התקנתי אותה בהתקנה נקייה בשני המחשבים שלי שעליהם הייתה הגירסא 4.0. התקנתי את התוכנה בהתקנה נקייה, וישר אחרי זה התחלתי לפתוח תוכנות ולתת אישורים למי שצריך, כמו שתמיד עשיתי, והגדרתי הכל. אחרי הפעלה מחדש הותכנה "שחכה" את כל ההגדרות והייתי צריך להגדיר שוב הכל, אבל אחרי זה זה כבר נשמר. בכל זאת יש עדיין איזה תוכנה שכל הזמן אני נותן אישור ואפילו מסמן את האפשרות שהZA יזכור את ההגדרה, אבל זה לא עוזר והוא כל הזמן שואל וזה מרגיז. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו? אם כן כיצד עליי לפתור אותם? לחכות לעדכון חדש ולהתקין גירסא קודמת?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לתוכנה ומתחיל להויד תוך כמה דקות המחשב עושה ריסטרט ומופיע לי מסך כחול מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני משתמש בעריכה וידאו פרימייר גירסה 3. השאלה היא האם אני יכול לערוך סרט 3 שעות ולצרוב DVD 4.7GB ולהפוך ולידאו DVD. זה אפשרי,איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GigaByte AMD Athlon 64 Processor GA-K8NF-9 nForce4-4X chipset אני צריך את הדרייבר של הלוח אם הזה כי בתוכו יש תוכנה לכרטיס רשת המובנה ונאבד לי הדיסק ואני חייב את זה בדחיפות חיפשתי בגוגל מעל לשעה תודה למי שיעזור לי וחג שמח ירון.
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הפיירוול לא תמיד עובד (outpost) , לעיתים מופיע מסך כחול . סרקתי וירוסים (nod32) - אין . ספי (ad-aware) - אין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]
-
יש לי הרבה קבצי PNG במחשב של איקונים, אני רוצה להשתמש בהם כאיקונים בXP בלי להשתמש בתוכנה נוספת של עיצוב וכל מני שטויות. ראיתי שהסיומת של האיקונים בXP היא ICO . השאלה שלי היא, איך אני הופך קובץ PNG ל ICO, באיזה תוכנה (בגלל זה בפורום תוכנה)? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן האחרון השגתי לעצמי חשבון פרימיום ב RS. הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד כמו שצריך. עד עכשיו השתמשתי ב flashget אבל היא עושה עבודה חרא ואחרי שתי הורדות קורה מצב שהוא פשוט לא מסוגלת להוריד את הקובץ במלאו אלא רק 3 קילובייט מתוכו (לא זו לא בעיה של מקודם). בבקשה תמליצו לי על מנהל הורדות טוב שיעבוד טוב עם פרימיום. תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכוונה היא אם למשל יש לי סרט שהכנתי\קידדתי ואני רוצה ליצור ממנו קבצי CUE ו-BIN. ועוד שאלה אחת היא מה היתרון בקבצים כאלו על פני למשל קובץ אחד? (הכוונה שלי היא שאנשים מעלים לאינטרנט סרטים בקבצי קיו ובין ומה היתרון שלהם על פני אותו הקובץ בפורמט אחר בקובץ אחד).
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתוכל לגבות לי את כל הסריאלים של התוכנות במחשב שלי ראיתי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם שלה בתודה רונן
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-