עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blackbimer,

אממ פיצלתי סרט של 80 מגה ל 4 חלקים ויציא לי 30 מגה עשיתצי את זה באיזי פליטר וידאו..... באתי לחבר אותם בתוכנה איזי גוינטר ויש תקלה כתוב לי : 2 somting wrong while joining the task is aborted מישהו יודע מה העניין ? הקבצים שחלקתי תקינים... למישהו אולי יש עוד תוכנה פשוטה וטובה שיודעת לחבר קבצי וידאו...? תודה!@

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by אביעד1989,

אני רוצה לדעת אם Ad-Aware SE personal מסיר רכיבים חשובים ואם כדאי להשתמש בו? תודה.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

בעת שימוש עם משתמש מוגבל, ניתן כמובן לעשות זאת עם RUN AS. אבל איך ניתן לגרום לתוכנה להיטען עם הפעלת הווינדוס עם הרשאות של מנהל? תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. שלום. הורדתי פלאג-אין מהאתר של ווינאמפ, activewinamp והוא לא מצליח להתקין. הוא נתקע בהתקנה על התקנת gen_activewa.dll. מוזר, כי הקובץ הזה כבר קיים שם, והוא "מתקשה" לכתוב עליו. ה DLL הזה מותקן עם הווינאמפ. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  5. אחרי שאני מדליק את המחשב יש לי שגיאה(תמונה) מה זה השגיאה הזאת? איך אני מעיף אותה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by katkato,

המחשב הישן שלי עובד לאחים שלי אז פרמטתי והתקנתי עליו אקספי אחרי סיום ההתקנה האקספי לא מזהה את כרטיס הרשת\בקר אודיו\ ועוד איזה משהו CM עכשיו אין לי את הדיסק של הלוח אם כדי להתקין את הדרייברים הדגם של הלוח אם הוא EPoX EP-8RGM3I בבקשה תעזרוו!! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by LRa,

למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by solo53,

שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.

9. היי... ברגע שאני מנסה לעשות import לvideo כלשהו, אני מקבל את השגיאה הבאה unsupported compression in file ואני לא מצליח להבין למה אני מקבל את השגיאה... הרי הפורמט נתמך ע"י התוכנה... חשבתי שאולי הבעיה היא בvideo המסויים שרציתי, אז בדקתי במספר קטעים אחרים, והבעיה חוזרת על עצמה... אז מה הבעיה? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. בוקר טוב יש לי אווטלוק של מייקרוסופט ואני כבר הרבה זמן עובד איתו, כמו כן יש לי גם חשבון גימייל, הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות שהאווטלוק ינתב לי אוטומטית דואר מנמען מסויים ויעביר לי אותו לחשבון הגימייל שלי . תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by ragee,

שלום, ברצוני לקבל עזרה בהורדת תוכנה להמרת קבצי AVI לקבצי mpeg2 חשוב שהתוכנה תהיה מלאה ולא trial תודה רבה, איציק תמר.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, מהי חבילת האבטחה המומלצת ביותר כיום? או לחילופין, איזה Firewall או אנטי-וירוס מומלצים לחוד? אני מעוניין גם לשמוע על תוכנות בתשלום. המערכת כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB RAM Windows 7 64bit תודה מראש.

14. ב IE 8 אני עובד על ZOOM של 125% כברירת מחדל ולפעמיים אף על 150, איך עושים זאת ב F.F ? (אני יודע איך לעשות ZOOM ב FF אבל ברגע שאני סוגר דפדפן ופותח מחדש זה חוזר שוב ל 100 %)

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

איך אני יכול להוסיף תוכנות שיותקנו אוטומטי, כולל סיריאלי? איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by snaidis,

יש לי בעיה ב UTORRENT הבעיה מופיעה בתמונה במסגרת אדומה למטה. http://img441.imageshack.us/img441/5307/utorrentxb9.png איך לפתור את הבעיה הזו? אגב, עשיתי בדיקת פורטים וכולם פתוחים. [glow=red,2,300]עריכה:[/glow] אני חושב שהבנתי למה הבעיה-בגלל שביטלתי את ה DHT-האם אני צודק? או שזו כן בעיה שצריך לפתור?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by *NightMare,

יש לי את איזי וידאו ספליטר אבל אחרי התקופת נסיון היא בתשלום... יש תוכנה כזאת בחינם או אחרת עם תקופת נסיון?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. Started by intermaster,

שלום לכם, בעיה מוזרה ביותר באופיס 2003 שמותקן על שרת טרמינל. ניתן להתייחס לבעייה גם כעל התקנה רגילה במחשב בודד - רק שהסרה והתקנה מחדש זה בעייה. שאני שולח מייל שבנושא שלו יש אותיות בעברית - כל ה Process נתקע ואני צריך לסיים אותו. אם אני שולח את אותו מייל שבנושא יש רק אותיות באנגלית - הוא עובר חלק. יש הצעות? תודה רבה.

19. שלום למומחים,אי רוצה לדגום קטע קול קצר מסרט ולאחר מכן להמיר אותו ל MP3. תוכנת המרת קול יש לי,עכשיו אני צריך רק תוכנה לדגימת הקול מהסרט. תודות לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. Started by udist,

בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.