עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Or_m,

לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100 העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה. הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב ( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  2. אין מישהו פה (חוץ מאלה שיש להם 2 תגובות) שלא הגיב בפורום וזה עשה לו שגיאה וכל המ שהוא כתב נמחק... בפיירפוקס זה אפעם לא קורה... למכורים לHW כמוני אי אפשר בלי FF כי IE משגע את הצורה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  3. בזמן האחרון השגתי לעצמי חשבון פרימיום ב RS. הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד כמו שצריך. עד עכשיו השתמשתי ב flashget אבל היא עושה עבודה חרא ואחרי שתי הורדות קורה מצב שהוא פשוט לא מסוגלת להוריד את הקובץ במלאו אלא רק 3 קילובייט מתוכו (לא זו לא בעיה של מקודם). בבקשה תמליצו לי על מנהל הורדות טוב שיעבוד טוב עם פרימיום. תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה ב KAZAA היא לא מוצאת מספיק מישתמשים והיא בקושי מורידה משהו הבעיה גם אצלי וגם אצל אח שלי במחשב... אתם יודעים אוליי מה הבעיה ?? עוד מישהו ניתקל בבעיה הזאת ??

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by t-macc,

האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Artista,

סתם משעמום : http://img291.imageshack.us/img291/2461/78546046.jpg

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Shalti,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  10. האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by doorman,

יש לי שלושה מחשבים עם אאוטלוקים שמחוברים ברשת. השאלה שלי היא האם אפשר שהשלושה יתקשרו בנהם מבלי להעמיד שרת Exchange, הכוונה היא שיוכלו לקבוע פגישות אחד לשני, שרשימת אנשי הקשר תהיה משותפת ונגישה לכולם וכמובן לשלוח הודעות אחד לשני... מה אתם אומרים, אפשרי ? תודה רבה על העזרה The Doorman

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by nitayc1,

שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by bh1811,

אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם. יש לי קטע מוזר עם האופיס בלפטופ שלי: כשאני עושה שינוי בתפריטים או בהגדרות, שום דבר לא נשמר כשאני יוצא מהתוכנה. אני מוגדר כאדמין, האופיס מקורי עם SP3. בלפטופ מותקן ווינדוס 7 מקורי ומעודכן. דבר נוסף שמשגע אותי זה שאני לא יכול להתקין את החבילת תמיכה בפורמת DOCX (של אופיס 2007...), שגם לא נשמרת כל פעם שאני מתקין אותה... יש למישהו רעיון איך לגרום למחשב לשמור את ההגדרות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. תאור הבעייה ע"י בעל הבעייה- כשלוחצים "העבר" המייל לא מועבר. אין הודעת שגיאה. שליחה רגילה שולחת בלי בעיות. באאוטלוק אקספרס העברה עובדת כמו שצריך. יש מה לעשות לפני שמתקינים את אופיס מחדש? תודה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אני מחפש אחר תוכנה אשר תוכל לשלוח SMS לכל 3 הרשתות בישראל (טוב 4) אם היא יכולה גם לקבל יתרון תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  18. מחפש תוכנה/תוסף שמגלה אם הוסרתי במסנגר. יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Moty_p,

השאלה בנושא...

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  21. יש תוכנה שסורקת את המחשב ומוצאת רק קבצים עם סיומת WMA למשל או רק MP3 ? כי יש לי מלא שירים עם סיומות כאלו מפוזרים במחשב ואין לי כח לחפש אחד אחד.. אם יש דבר כזה אז מה השם של התוכנה ? תודה ..

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by IMT,

אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by orendia,

לאחר סימון ההגדרה שהמעטפה תופיע ליד השעון ברגע שאני מקבל מייל חדש,המעטפה אכן מופיע אך רק פעם אחת כלומר לאחר קבלת מייל חדש אני רואה את המעטפה אבל מהמייל שבא אחריו כבר לא רואים את זה למרות שההגדרה בהינה. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by snikel,

ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.