עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Saliman,

התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by shibie,

מה ההבדל בין quick format ל format רגיל?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by gollbi,

מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Argo013,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  5. שלום לכם, לפני מספר חודשים הצפנתי מספר קבצי טקסט שבכונן הקשיח שלי ע"י ההגנה של מערכת הקבצים NTFS (קליק ימני, Properties, שם בחרתי Advance ואז ...Encrypt) , הקבצים היו מוצפנים ורק אני יכלתי לראותם כשאני מחובר על היוזר שלי. בדיוק כפי שרציתי. הבעיה שלי היא, שפירמטתי את המחשב ושכחתי להחזיר את הקבצים מהצפנתם... והם נשארו מוצפנים ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותם אני לא יכול, הם מסומנים בצבע ירוק, שאומר שהם מוצפנים ע"י NTFS, אבל לפתוח אותם אני לא יכול, כנראה בגלל הפירמוט משהו השתנה... יש לי את הסיסמא של היוזר שלי מהפעם הקודמת - קיימת דרך שאוכל לשחזר את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע אם זה שייך לפה אך לא ראיתי מקום מתאים. שאני נכנס לGMAIL ואני נכנס לBUZZ אני הרבה פעמים מקבל הודעה שהתצוגה לא מתאימה ואז זה כאילו עושה לי רענון וחיבור מחדש לGMAIL ואז אני יכול להכנס לBUZZ ללא כל בעיה .היתה תקופה שהופיעה לי מעל המיילים הודעה שאם אני רוצה לסדר את עניין התצוגה אז ללחוץ פה אז לחצתי שם ואז כתוב להסיר את GOOGLE בעצם מהדף של התאימות תצוגה הסרתי ואז זה שוב חזר הבעיה.. מה עושים? תודה

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oren778,

:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  10. Started by 4xtos,

קיבלתי הודעת קריסה מ FLIGHT SIMULATOR 2004 הנה היא: יש לי W7 ULTIMATE 32BIT INTEL 82945G EXPRESS CHIPSET FAMILY INTEL E2180

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shuy,

איזה עוד תוכנה טובה קיימת בשוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by david86,

יש ברשותי וינדוס ויסטה התקנתי כמה פעמים את התקנה של הכרטיס המסך מי האתר בכול זאת אין לי איקון של הכריס מסך למטה ליעד השעון הוא היה כמה שניות ואחרה זה נעלם מה לעשות יש מצב שזה בעיה חומרה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום לכולם וערב טוב יש לי בעיה ממש מציקה במחשב נייד של טושיבה עם מערכת הפעלה וויסטה HOME כשאני מנסה לפתח ישום כולשהוא המדייה פלייר פשוט פותח את עצמו ואני לא מצליח לעשות פשוט שום דבר ..!! הייתכן שזה וירוס ? : ועם כן מה עליי לעשות ?.... :-X תודה לכולם והמשך ערב נעים ..

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  15. היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי... הינה הלוג שלי... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:11:35, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Progr…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by Joe Blow,

שלום. אני משתמש ב IE כדפדפן האינטרנט שלי. לפני יומיים איך שהוא השתנה לי ה home page לאתר שלא אני קבעתי. החזרתי אותו לאתר שאני רוצה שיהיה ה home page שלי אבל כל כמה זמן זה חוזר איך שהוא לאתר שהשתלט לי על ה IE. עשיתי סריקה של ad aware וגם של anti virus אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון זה ממש מעצבן אותי.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. הכנתי שתיי חתימות, אני צריך עזרה בלבחור: 1) 2) מה יותר יפה!??! :s05:

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by sigma,

האם הרשיון בתוכנות NOD32 ו Kasparsky מוגבל לשנה בלבד ? האם בתום שנה תוכנות הנ"ל מפסיקות לקבל עדכונים ולא יעילות יותר ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. Started by amir.o,

איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by chinchi,

הכל החל בתולעת הstration , אשר למרות עידכון האנטי ווירוס נוד מ - גירסא 2.0 ל 2.5, היה נדמה כי טופלה, אך עדיין הוא מתריע על הימצאותה, אני נותן אישור למחוק אותה, אך כעבור יום ההודעה תופיע עוד פעם, וכן, השתמשתי בכלי להסרתה שמפורסם בדביק. במקביל לכך פתאום מופיעה התרעה כביכול שהמחשב שלי יוצר עותקים לא מאושרים של קבצי מערכת, וככל הנראה מדובר באדוורים וחרטא כזה, אני מופנה ללינק, לוחץ עליו וסתם מוריד את ה antispyware שלהם שכביכול מצא כמה קבצים נגועים, למרות זאת מופיע לי אייקון של האזהרה וכל כמה שעות מוקפצת הודעה מעצבנת, אנא עזרו לי, אני בנאדם שמגן כל החיים שלו על המחשב הכי טוב שאפשר ופתאום כל החרטא הזה נופל עלי משומקום. תודה חברה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

מבקש ממני משהו (כנראה סריאל) בהתקנה מאיפה אני משיג את הסריאל הזה או מה שהוא רוצה?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by syaron66,

שלום אני רוצה ליצור תוכנה שתפקידה יהיה לעבור בדפי ג'וואה ולהפעיל אותם (ללחוץ על כפתורים ולהשתמש בתוצאה ) דפי הג'וואה הם קבועים כלומר אותם דפים כל הזמן עם תוצאות אחרות ואפשר להזיז אותם קדימה ואחורה. רציתי לדעת איזה כלים אני צריך על מנת לממש. (אני יודע כל מיני שפות ). תודה לעונים ולקוראים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by אבנר,

היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…

• 0 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.