תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב נייד חדש עם האנטי וירוס של נורטון מסתבר שאין שום אופציה שמכבה את האנטי וירוס ומורידה אותו מהסרגל כלים התחתון אני צריך את זה דחוף להתקנת דרייברים במחשב שלא יכולים לרוץ ולהתקין כל עוד האנטי וירוס עובד אין שום אופציה שנותנת לי את האפשרות לכבות אותו זמנית מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO עם עידכון של אוגוסט וזה אוטומטי יש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 + מדייה פלייר 11 אני לא רוצה תגירסה של ה7 אני מעדיף ת6 הישן יש דרך להשים את 6 ? להסיר את ה7 איכשהו ? לא רוצה שיהיה לי את 7 פשוט..
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שיש בהם תמונות יפות שאפשר להשתמש בהן לחתימות אבל בעיקר לרקע בשולחן עבודה היה את האתר דונקי למי שמכיר (אם זה לא חוקי לציין אותו סליחה) בכל מקרה אני לא יודע מה קורה איתו ולמה הוא ניסגר אם מישהו מכיר את עם מאגר תמונות יפות ומאגר גדול (כמו של דונקי) מוזמן להביא לי קישור אליו
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר שעל כרטיס המסך? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כדי להמיר סרטים/סרטונים לנגן - דרישות מינימליות מהממיר: mpeg4 320x240 fps: 30 bit rate 500 תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך תוכנה שתגיד לי במדוייק את טמפרטורת המעבד שלי ! אל תציעו לי את התוכנה Everest כי היא לא תומכת במעבד שלי (Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX) תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי נגן mp3 ובגלל שהכנסתי לו קובץ פגום היה צריך לשלוח אותו למעבדה לתירון... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמוצאת קבצים פגומים כדי שלא יקרו דברים כאלה??
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה במחשב, יש לי נגן פלאש פלייר 9 מותקן על המחשב + תוכנת הפלאש, הדפדפן מציג לי פלאשים באתרכם או באתרים השונים כגון וואלה נענע וכד' אך קיימים אתרים מסויימים שהדפדפן מבקש ממני להתקין את הנגן הפלאש בשנית,וגם לאחר שאני מתקין את הנגן מחדש לפעמים הקובץ פלאש מוצג אך ברוב הפעמים הוא לא מוצג, אתר לדוגמא שבו קוראת לי הבעיה... http://neopets.com/ דבר שני אני צריך את הדריבר VP - EYE למצלמת אינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
מה אני יכול לעשות, אני לא יודע כבר איך לצרוב סרט כמו שצריך. תראו נגיד אני רוצה לצרוב סרט כמו מת לחיות 4, שזה סרט ארוך. אז אם אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD או כ-SVCD זה אומר לי שזה שוקל יותר ממה שאפשר (אפילו שזה לא)... וכשאני צורב אותו כ-make your own dvd, אז בזמן הצגת הסרט, הסרט מגמגם בשלב מסויים ובסוף חוזר לתפריט ההתחלה... מה אני יכול לעשות?? ובאיזה צורה אתם צורבים? איתי
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
פעם שמעתי שאפשר, מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם ישנה אפשרות לגרור קובץ לרשימת נגינה של הנגן ולמקם אותו באמצע הרשימה (כמו שהיה אפשרי ב 10)? כרגע כשאני גורר קובץ לרשימה אין לי אפשרות למקם אותו במיקום מסויים , אלא הוא אוטומטית מתווסף לסוף הרשימה. הנושא חשוב לי , תודה רבה על העזרה. רותם
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כשאני מכניס לו סרט לגזירה באיכות של 720P הוא מתעקש להוציא לי אותו ב640X480... איך אני שומר על הרזולוציה המקורית?
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה הemule מסרב לשתף פעולה עם הKAD ועל אף שהוא עושה קולות של מחובר לסרבר כלשהוא הוא לא ממש מוריד שום דבר / מוצא שום דבר ובכלל, נושם. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש מ
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב כרגע מחשב , וקיבלתי מפרטים דומים משתי חנויות (בקשר לשאר הרכיבים כבר ביררתי). אחת החנויות מציעה לי את הLeadtek עם קירור Heatpipe (מעין צינור מתכת) , והשניה של Gainward עם קירור Heatsink . שניהם עם Geforce 8500 ו256 מגה בייט DDR2. לא אכפת לי מHD. איזה קירור נחשב לטוב יותר גם מבחינת הביצועים וגם הרעש? איזו חברה נחשבת לאמינה יותר ? (כן, אני יודע ששתיהן לא GigaByte)... אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב, כך שאין מה לדבר על שדרוג הציפ עצמו...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שאני משתמש במע' ההפעלה שהרצתי על VIRTUALBOX אני לא יכול לחזור לווינדווס איזה מקשים צריך כדי לחזור חזרה לווינדווס ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-