עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by desert,

איך אני עושה שאני סורק דף והוא ייצא לי בדיוק באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  3. שלום, הורדתי מ-E-Donkey קבצי מוסיקה בסיומת APE שמצורף להם קובץ CUE, ניסיתי לנגן את ה-APE ב-WinAMP, ניסיתי ב-WMPlayer ובעוד נגנים, אך ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנות כיווץ שונות - ללא הצלחה. קובץ ה-CUE מפנה בכלל לקובץ WAV כך שאין לי מה לעשות איתו. אני מאוד רוצה לדעת באיזו תוכנה ניתן לנגן את קובץ ה-APE או להמיר אותו לפורמט אחר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא יודע מה קרה, הפעלתי את המחשב מחדש ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האוטלוק ואני מקבל הודעה של "אין אפשרות להפעיל את microsoft office outlook" הצלחתי לסדר את זה אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה קורה שוב. מה ניתן לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. עדף תוכנה שלא צריך להתקין אני צריך לדעת איזה מעבד יש במחשב כמות זכרון גודל דיסק קשיח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by amisha,

למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by dd7,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלתי אבל נורא הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאתר חתימה ותמונה ועד היום לא ענו לי בפירוט וגם בחיפוש לא מצאתי משו מפורט בבקשה צריך עזרה...תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם מישהו מכיר במקרה תוכנה שמאפשרת ליצור ולערוך קבצי ISO? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by love-its-my-name,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!

10. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by ybe,

אני מנסה ליצור קובץ image,אבל מכיוון שהצורב DVD שלי הוא גם הכונן DVD בגמר הכנת הimage ,הnero מנסה לצרוב אוטומטית את image לדיסק בצורב, הבעיה שבצורב נמצא באותו הרגע הדיסק המקורי ואז כל התהליך נכשל. ולכן אני צריך להכין image שישמר בדיסק הקשיח עד שאני יחליט שאני מעונין לצרוב אותו, איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by stam,

שלום לכולם! היום לפתע ה emule לא נפתח לי בכלל אלא שנייה אחרי שאני מפעיל את ה exe יוצאת הודעת שגיאה ואז הוא נסגר עוד לפני שנפתח משהו בכלל ונסתי להסיר ולהתקין מחדש מס' פעמים וגם ניסתי גירסאות אחרות של התוכנה ושום דבר לא משתנה האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות וניסתי גם להסיר את כל רכיבי ה windows שקשורים לתקשורת וביטלתי את הפיירוול לגמרי אני כבר מיואש עזרה בבקשה ( אני עובד עים win 98 ( תודה מראש ilanco ובבקשה לא להגיד לי "תפרמט את המחשב וזהו" כמו שאמרו לי בשאר האתרים שמעתי שאתם קצת יותר רציניים

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by ran19,

בקיצר ניכנסתי במיקרה לאתר של תוכנת האנטי ספייוואר שלי[spyware doctor] וגיליתי כמה דברים מעניינים מאוד! http://www.pctools.com/ קודם כל נידהמתי ליראות עיצוב חדש באתר!!! ומה שהכי נידהמתי ליראות שהם הוסיפו אנטי וירוס!!!! כן כן! הם עכשיו ניכנסים לתחום האנטי וירוסים!! ממש נעים ליראות שהחבר'ה מPC TOOLS לקחו תעיניינים לידיים!!! באמת אחלה מוצרים יש להם במיוחד האנטי ספיוואר והמנקה רג'יסטרי שתפסו נתח שוק לדעתי גדול מהמיתחרים וגם תפסו פופלריות! ועוד דבר שישמח אתכם PC TOOLS שידרגה את האנטי ספיוואר שלה[spyware doctor] ל 3.2.2 !!!! כרגע אני מוריד תאנטי וירוס מהאתר שלהם ליראות איך הוא. אני חייב לציין שהם פשוט גדולים!!! אני מאחל להם בהצלחה ושיעשו הרבה כסף! לדעתי החברה הזאת ת…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אני מפעיל הרבה שיחות ווידאו במסנג'ר עם חברים, ולפעמים יש קטעים מצחיקים שחבל שלא יכול לשמור אותם! אז אם אתם מכירים תוכנה שיכולה להקליט שיחות ווידאו במסנג'ר, בבקשה תגידו מה השם שלה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by potassium,

שלום חברים. יש מישהו שיוכל לעזור לי לאתר מה המקור או המהות של תוכנה שהופיעה אצלי בחשב? אני חושד שזאת רוגלה, כי השם שלה הוא רק ספרות. זה השם: 0.0024485550701023318 kהגודל שלה הוא רק 52 היא הופיעה לי בתיקייה c:\users\my name, וראיתי אותה רצה ב- task manager. היא עדיין אצלי , אבל בבידוד מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by puuma,

שלום אני צורב בתוכנת נרו. צרבתי 2 סרטים אבל זה צרב לי רק א ת הסרט בלי הסאונד אולי מישהו יודע למה זה ככה? תודה :s05: הצורב שלי בסדר בדקתי וצרבתי מצשהו אחר וזה עבד אבל חלק מהסרטים הוא צורב ללא סאונד

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  17. שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by Styx,

אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Spiritus,

לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by assaf990,

כשאני מנסה להרשם ל-ICQ ולקבל מס' חדש אז כל התהליך תקין אך ברגע שאני מתחבר למספק החדש שזה עתה קיבלתי אז אנימקבל הודעה שמישהו כבר נכנס למספר הזה. וככה זה קרה לי כבר כמה ימים עבור 5 מספרים שונים שנרשמתי הודעת שגיאה: נעשה שימוש במספר ה-ICQ שלך במחשב אחר. והפרח הופך לאדום אם אני רוצה להכנס למספרים אחרים - אז הוא אומר לי שהסיסמה לא נכונה ולכן כל פעם אני נאלץ להשיג מס' ICQ חדש. ואז כשאני כן נצליח להרשם, עוברות 2 דקות ואז אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל למה זה? ה-ICQ הישן (המס' הישן שלי) עובד כרגיל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by galila,

למרות שהתקנתי ג'אווה יש לי בעיה להכנס לצ'אט של נענע, חלון הצ'אט לא נפתח אותו דבר באתר משחקים POGP חלון החדרים נפתח אבל התוכן לא עולה מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by TimTam,

טוב אז הוא: PLEXTOR 4824A לא רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות עם תכנת NERO, האם יש לבצע הליך כלשהו?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.