עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yuuu,

שלום לכולם, הבנתי שכדי לאפשר לMIRC להתחבר עם ZONE ALARM מופעל צריך להכנס למקום שנקרא IM SECURITY. לא מצאתי את המקום הזה... יש מצב לפרינט סקרין עם סימון איך להגיע לשם? תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

יש לי איסיקיו 6 והוא עושה לי מלאא בעיות אני מתחבר לאיסיקיו ואני רואה שאף אחד לא מחובר, אז אחרי כמה דקות רק כולם מתחברים במכה או שכל פעם בקבוצות של 5 בערך ואם אני שולח הודעה למישהו תמיד זה אומר שההודעה לא התקבלה ויש בעיה וצריך לפנות לאתר איסיקיו לפעמים ההודעה נשלחת ולפעמים לא... כאלה בעיות בדיוק גם עם איסיקיו 5.1 יש לי בדקתי גם אותו תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה

5. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. פתאום סתם ככה......שידרגתי לתומי לגרסה החדשה של אימיול, עשיתי הפעלה מחדש ומאז הווינדוס מנסה לעלות אבל נתקע אין לי מושג מה הבעיה אבל ברור שצריך לפרמט.... הבעיה שיש לי 2 הארדיסק שאחד מהם הוא בונן C שאין לי בעיה לאבד את מה שיש בו אבל בכונן השני יש מיליון סרטים ומוזיקה שעדיןן לא הספקתי לרRוב ע דיסקים איך מפרמטים את C בלי שיקרה כלום לכונן הגדול? הווינדוס מסרב לעלות כ-SAFE MODE וגן לא מראה לי את הטבלה של הBIOS מה יכול להיות הבעיה? אולי אפשר לתקן את זה בלי לפרמט? חייב עזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by xXaXdXaXrXx,

מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by M@NIAC,

אהלן אהלן!..יש ברשותי מחשב נייד של HP בעל כרטיס גרפי GeForce 8400 .אמרתי לעצמי למה לא לשדרג קצת דרייברים. ולשים משחק סבבה. מה שקרה התקנתי ווינדוס וויסטה מקורי הורדתי דרייבים ובהתקנה הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי על הגרסה של ה 32 ביט כי אין לי 32 ביט. זה מה שהדרייבר אמרץ יש מצב שלניידים יש דרייברים שונים? ואני צריך להוריד ממקום אחר?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

משהו יודע אם ואיך אפשר לשנות את הסנכרון של התרגום? (בזמן ניגון הוידאו)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. אני יודע שיש איזה תסוף שעושה שהיה אפשר לשמור סיסמאות באתרים כמו נענע לדוגמא שבדר"כ אי אפשר.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Ncoder,

בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

שלום אני צייר קומיקס ואני רוצה להכין אנימציה , הבעיה היא שאין לי תוכנה. אני לא רוצה להשתמש בפלאש כי גם ארצה להשתמש בסאונד ופלאש מנמיך את איכות הסאונד... ובכן גם אני רוצה לעשות אנימציות ברמות גבוההות כמו החברה Cartoon Network שרובנו מכירים. אז אם עולה בדעתכם תוכנה שעולה על הצרכים שלי אשמח לרכוש אותה. תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by nore0,

אני לא מצליח להוריד בתוכנה אתר אולי צריך לשנות משהו בהגדרות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני יום יומיים התחילו בעיות משונות בסקייפ ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא עולה קצת יותר לאט מהרגיל.. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאני מתחבר משהו כמו דקה או שתיים הוא מתנתק ואז מנסה להתחבר בלי סוף... "Connecting" עם שני החיצים המסתובבים והוא עושה את זה בלי סוף! ולא מתחבר שוב.. ואם הוא כן מתחבר אז שוב אחרי דקה או שתיים (לפעמים קצת יותר) ואז הוא שוב מתנתק בדקתי ב FireWall והכל מורשה ראיתי שיש עידכון חדש.. הורדתי והתקנתי אותו ודבר לא השתנה. אנא עיזרו לי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת רעיונות ועיצות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by AvivN,

אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כשאני מפעילה הוא רושם שהוא לא מצליח לעלות את RIVATUNER64.SYS ושזה חסר ולכן הוא מעלה את RIVATUNER אבל בלי אפשרות לעשות OC כשבתמונה השניה אני לוחצת YES אז הוא מאתחל את המחשב זה לא עוזר ואז כשאני נכנסת לתוכנה הכל חוזר על עצמו, אותם בעיות, אותם שאלות. נמה שמוזר שלפני יומיים זה לא עשה לי בעיות בכלל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by WildFire,

אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה

24. שלום. לפני שפירמטתי את המחשב היתה לי התוכנה Cubase SX-3 והיא פעלה מעולה בלי שום בעיות. (היא היתה שמורה על D, ופרמטו לי את C) עכשיו, אחרי שהחזירו לי את המחשב התוכנה לא עבדה אז מחקתי אותה וניסיתי להתקין אותה מחדש, ואז בשלב בהתקנה שבו כתוב: "Cubase is now ready to be installed" או משהו כזה, כשאני לוחץ על NEXT ההתקנה נתקעת.. ואז אני יוצא ממנה ב-Ctrl Alt Delete וזהו... הבעיה היא רק במחשב שלי, כי התקנתי עם אותו הדיסק שבו התקנתי לפי הפירמוט ושבו חברים שלי התקינו במחשב שלהם ללא כל בעיה. הייתי שמח אם תעזרו לי...:\ תודה מראש

25. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים