תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הרבה פעמים עקב קוצר זמן אני נאלץ לקטוע את הגלישה באתרים מסוימים וכאשר מתפנה לי זמן , אני רוצה לחזור במהירות לאותם דפים מסוימים באתרים הספציפיים שבהם הייתי לפני שנאלצתי לקטוע את הגלישה , ולכן אני מחפש דפדפן (רצוי כזה שאין לו בעיות עם עברית ) שמאפשר "העלאה " אוטומטית של הטאבים שהיו פתוחים בעת סגירתו האחרונה. מחכה להמלצות . תודה
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הקובץ player.xpi שהוא active x plugin אני מקבל את ההודעה הזו: instalation of npmozax.dll faild error code 202 מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני יודע שבאופן עקרוני התוכנה הזאת משמשת גם כמעיין IM, וגם נותן לך לעשות שיחות באינטרנט בחינם. נגיד אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת להוציא שיחות לבזק\הוט\אורנג' זה אפשרי וזה יוצא זול יותר??
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כשאני מנגן שירים בWA המערכת 5.1 לא עובדת עובדים רק 2 רמקוילם קידמיים... איך אני עושה CROSSFADE ב WMP 11 (WINDOWS MEDIA PLAYER(?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג עכשיו סרטים שהם לא בפורמט רחב יש לי שוליים גם בצדדים וזה נהיה ממש קטן איך עושים מסך רחב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע שתי מערכות הפעלה במחשב: אחד חלונות XP שבו אני משתמש, ויש לי עוד אחד ישן שעשה לי בעיות ומחקתי אותו, אחרי שהתקנתי את המערכת החדשה. בהפעלת המחשב מופיע בהתחלה לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להשתמש. איך אני יכול לבטל את המסך בחירה הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עזרהההההה אבל דחופההההה מה זה דחופההההה, בהולההההה, הבנתם???????? תקשיבווו!!! יש לי עבודה שקיבלתי לחופש מההורים, אני צריך לסיים את זה עד יום שני, בבקשה עזרו לי זה דחוףףףף!!!!!! אם לא אני לא מקבל את הכסףףף, וזה לא קצת!!!!! סתכלו, קיבלתי עבודה לעשות פרוייקט של משהו, אני לא יכול להגיד איזה, ויש לי פה רשימה ממתינה של, תתפלאו, למעלה מ-200 אימיילים לשלוח להם. ואני חייב בדחיפות תוכנת Multi-Email שתשלח לכולם במכה, אם לא לכולם אז לפחות 20 במכה או לא יודע מה, אבל אני חייב את זה!! אם אני אשלח אחד אחד זה ייגמר בעוד כמה שנים.. חישבתי כמה זמן זה ייקח כמעט במדוייק וזה יצא 14~ שעות, בהתחשב באינטרנט 2.5MB. טוב חפרתי מספיק, עכשיו אני חייב תוכנה אחת, לא משנה לי איזה.. העיקר שתשלח לפחות איזה…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו גרסא 6 . הכל טוב ויפה רק שיש לי בעיה קטנה .. שכחתי את הסיסמא שלי , למזלי היא שמורה אצלי במצב של " שמור סיסמא" כך שזה נכנס אוטמטית אבל אם בטעות זה ישתנה הלך עליי שלא נדבר על זה שאי אפשר להיכנס ממקומות אחרים .. ניסיתי את כל התוכונות האפשריות שמראות סיסמאות אבל משום מה הם לא תופסות על אי סי קיו 6 . רק בגרסאות המוקדמות יותר . למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי ?!?!!?!?! בבקשהההה ??? ??? ??? ( שמעתי שיש תוכנה כזאתי שמגלה את הכוכביות )..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרייבר לכרטיס קול מובנה, אך אני לא יודע את סוג לוח האם .מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמאיצה את המיקרופון. אני כבר ראיתי כזאת תוכנה, והמטרה שלה שפשוט תוכל לדבר למיקרופון וישמעו יותר חזק מהרגיל.(שכך אפשר להתרחק מהמיקרופון ולדבר רגיל). הבעיה שלי היא שאני מדבר במיקרופון בסקייפ נגיד, אז מי שאני מדבר איתו, הוא שומע אותי ממש חלש, ואני צריך ממש להתקרב לפתח של המיקרופון. התוכנה דומה לאופציה שיש ב xp, בסרגל כלים שליד השעון לוחצים על האיקון של הרמקול-עוצמה, ויש אופציה -"מתקדם" למיקרופון, שצריכים לסמן את mic boost האופציה הזאת שבה xp קצת עוזרת להאצת המיקרופון, אבל יש לבן דוד שלי, את האופציה "האצת מיקרופון" בתפריט של הכרטיס קול שלו, שבמחשב, ושם האופציה ממש טובה, והוא מדבר רחוק מהמיקרופון, ובסקייפ אני שומע אותו חזק מאוד, ומצוין. אם מישהו מכיר …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יוצר משחק תלת מימדי. כדי ליצור את המפה אני קורא קובץ BMP כאשר מיקום הפיקסל קובע את נקודת הציון רמת הצבע האדום קובעת גובה רמת הירוק קובעת את סוג המרקם ורמת הכחול את סוג הבניין שנצא באותה נקודה. השאלה היא איך אני יכול להכין את שלושת השכבות בנפרד ואז לשלב אותן ל BMP אחד. חשבתי על photoshop. אז איך אני עושה שאם בנקודה מסויימת הצבע: בשכבה אחת (100,0,0) בשכבה השניה (0,110,0) בשלישית (0,0,50) יצא לי בתמונה הסופית (100,110,50)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס לאתר של hwzone ה CPU עולה ל100% זה גם אצלכם ? לדעתי יש שם יותר מידי פרסומות ו FLASH והמחשב פשוט מתייאש יש לי מעבד amd 2500+ ו 512 זיכרון וזה לא קורה באתרים אחרים (אפילו וואלה...)
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הורדתי כמה אלבומים שלמים ברבצי flac ו-ape,אני רוצה לשמוע אותם אבל כרגע כל אלבום זה קובץ אחד גדול ואני רוצה שזה יהיה מפוצל ושכל שיר יהיה בנפרד. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בדיוק כמו בתמונה http://img518.imageshack.us/img518/1940/popexpww4.png , יש תוכנה שמאפשרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איזה אימיול אתם משתמשים? האימיול המקורי, די דפוק אצלי בחיפוש, נגיד אני מחפש תוכנה כלשהיא, זה נותן לי 4 אפשרויות דפוקות עם מלא מקורות. מחקתי את האימיול אז אין לי תמונת מסך. בקיצר איזה אימיול הכי מומלץ?
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-