עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj_horse,

שלום! אני צריך תוכנה שממירה לי מהמחשב למכשיר סרטים באורך מלא שאוכל לראות אותם במכשיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gil_st,

בעיה ! מאז שעברתי לחלונות איכס פי לא הצלחתי לדחוס אפילו סרט אחד ל-DIVX !. לא עזר שניסיתי CODECS שונים (ישנים וחדשים) , נגנים שמיועדים ל-DIVX ותוכנות שונות כולל אלו שעבדו לי בעבר לפני איכס פי ותוכנות חדשות (כולל כמה שאמורות לעשות הכל לבד, החל מה-RIP וכלה בחלוקת הסרט לשני דיסקים במידה ומשתמשים באיכות מאד גבוהה). לעומת זאת הצלחתי לעשות את זה בצורה מעולה עם ה - WINDOWS MEDIA 8 CODEC אחרי "טיפול" ראשוני בעזרת Xmpeg (הגירסה האחרונה שיצאה). אפילו כיתוביות יש לי ! הבעיה שאני לא ממש מתלהב לעבוד עם פורמט של מיקרוסופט למרות שהאיכות מצוינת וזה עובד ממש בכל נגן מדיה. מישהו נתקל בבעיות דומות ? יש רעיונות / הצעות או פתרונות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naoriko,

שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by free fraek,

יש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה? מספיק לי 720P.. אבל יש תוכנה שיכולה להעלות רזולוציה ולשמור על החדות?

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי ipod של "אפל".. ורצתי לדעת איך אני מעביר סרטים שיעבדו לי בזה יש לי 60 גיגה במכשיר?! איך אני ממיר איזה תוכנה צריך?! אם יש מדריך זה מצויין... תודה רבה

7. אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by dror_gh,

החלטתי לוותר על ה MP4 המעפן שיש לי ולהשתמש זמנית ב MP4 של חבר שלי. עכשיו קראתי קצת שבשביל ה COWON D2 צריך להשתמש ב JET AUDIO כדי להמיר סרטים 1. התוכנה הנ"ל ממירה קבצים ל AVI ו WMV ולא ל MP4 2. התוכנה לא ממירה לי את הקבצים, אני מקבל לרוב את ההודעה הבאה : אני חייב לסיים המרות עד היום בערב ולכן חשוב לי מאוד העזרה שלכם. איך אני ממיר סרטים לצפייה בנגן הנ"ל ? לאיזה פורמט אני ממיר? באיזו תוכנה? אני לא צריך תרגום, פשוט המרה פשוטה מ AVI ל MP4 (כך לפחות נראה לי) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by agapi51,

שלום רב ברצוני לדעת באיזו תוכנה אוכל להמיר קובץ של WMV, AVI לקובץ של MP4 בכדי שאוכל לצפות בסרט באמצעות הנגן? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. Started by bizs,

שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by lioron7,

האם המרת קבצי bin ל iso פוגמת בו? כי שמעתי שאם ממירים קובצ bin שיש בו audio וdata אז קבצי ה audio הולכים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by gab1234,

יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש לי אוסף מאוד גדול של טריילרים והייתי רוצה לשנות אותם מהפורמט המקורי שלהם (MOV) לאמפג כדי שאני אוכל ליצרוב אותם על וידאו דיסק, הבעיה היא שכאשר אני משנה אותם גם יחס הצפיה משתנה וזה יוצא מגעיל, יש תוכנה שתעסה את זה ותשמור על יחס הצפיה (גם אם הוא לא יהיה דיגיטאלי). תודה רבה!!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by pssheba,

שלום, האם קיימת תוכנה חינמית להמרת קבצי mp4 ל mp3? מישהו יוכל להעלות כתובת להורדת התוכנה או המרה online? תודה !

18. אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by friedman3010,

אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום יצרתי קבצי word הכוללים תוכן ענינים (חלוקה לרמות), אינדקס ואובייקטים גרפיים מרובים שייבאתי מהצייר ( mspaint). הקבצים הפכו ענקיים וקשה להעלות ולבצע להם גיבוי. שאלתי: האם עבודה עם acrobat (pdf) עדיפה ? אינני יודע ליצור קבצי אקרובט ולא להמיר מוורד. מישהו מכיר מדריך או כתובת בה אוכל להעזר ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by a643,

שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by coorva,

מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.

24. Started by davidcohen,

שלום! אפשר תוכנה ששמרה קבצי וידאו לקובץ מסוג AVI ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shimon1,

שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.