עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eranmor,

כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by NOVA,

אני חושב שדי ניסיתי הכל. אני משתמש בגרסא האחרונה: 5.5.10.20.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  4. אני מעוניין שהתוכנה תמדוד את מהירות החיבור של המחשב שלי או של תוכנה מסויימת וכאשר היא רואה שהמהירות הגיע לרמה מסויימת אז התוכנה שאני מחפש תעשה פעולה כלשהי שהגדרתי מראש(כיבוי או ריסטרט לדוג'). משהו כמו NETLIMITER עם אפשרות לעשיית פעולות במצב של מהירות חיבור מסויימת. המצב הוא שאני רוצה שהמחשב יעשה ריסט כשהמהירות של אזוראוס צונחת ל-0 KB\S. תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by *NightMare,

איפה נמצא קובץ הקרדיט באימיול? ??? ואיך קוראים לקובץ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. יש לי כמות קלטות גדולה שאני רוצה להעביר לDVD ואני לא מצליח למצוא תוכנה או אפילו כמה תוכנות שעושות את זה בצורה נורמלית. ההקלטה מתבצעת באמצעות וידאו רגיל שמחובר לכרטיס טלויזיה Hauppauge PVR150-MCE. חשוב שתישמר איכות כמה שיותר גבוהה ולכן קידוד של הוידאו יותר מפעם אחת לא בא בחשבון, כל קידוד לוקח המון זמן ומוריד מהאיכות. בעצם מה שאני צריך זו תוכנה כלשהיא שתלכוד את הוידאו מהכרטיס כבר בפורמט שמתאים לDVD ככה שלא יהיה צורך בקידוד, לאחר מכן אני צריך תוכנה שחותכת את הוידאו כדי להוריד חלקים שלא צריך (שוב, ללא קידוד), ולבסוף תוכנה שתצרוב את הוידאו ככה שיתנגן במכשיר DVD סטנדרטי ללא קידוד. עד עכשיו היו לי ניסיונות חצי מוצלחים, בעיקרון את הוידאו לכדתי באמצעות SAGETV קיבלתי וידאו בפורמט M…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HumanFly,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by benor,

אני רוצה תוכנת מסרים ניידים (ממש כמו מסנג'ר) - שדרכה אוכל להשתמש בצ'אט של הפייסבוק. הוא ממש לא נוח, ואני רוצה תוכנה שתפעיל אותו ללא תלות בחלון דפדפן פתוח. ניסיתי לחפש תוכנות כאלה. אבל שום תוכנה לא עשתה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roi777,

מדובר במחשב חדש שהתקנתי ווינדוס והכל היה מעולה, אך החלטתי שאני רוצה את המחיצה של המערכת שתהיה יותר גדולה, אז מחקתי את הכוננים הלוגים (שהיו עדיין ריקים) בעזרת הניהול דיסקים של הווינדוס ואח"כ התקנתי Partition Magic והגדלתי את כונן C על חשבון חלק מהמחיצה השניה (בלי לבטל אותה קודם, אלא רק מחקתי את הכוננים הלוגים) ואז פתאום ראיתי שחסר במחיצה השניה בסביבות 28 ג'יגה. וגם אחרי שביטלתי את המחיצה אני עדיין רואה שבשטח הפנוי חסר לי ה-28 ג'יגה האלה. איפה אני יכול למצוא אותם בחזרה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום אני צריך דריבר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ניסיתי כמה ולא הצלחתי ? מישו יכול לימצוא לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. האינטרנט אקספלורר שלי החליט פתאום יום אחד שהוא לא מוכן יותר שאני אכתוב בעברית באתרים ולכן את הטקסט הזה אני כותב לכם עכשיו בנואטפד ועושה קופי פייסט, אחרת זה יוצא ככה: ??דד א??ב ?? ??חבה??טט! אין בעייה בהצגת טקסט בעברית. יש פתרון? בבקשה תחסכו ממני את הדיון המעמיק על כך שאינטרנט אקספלורר חרא ואני צריך לעבוד למוזילה/אופרה וכד'. תודה. נדב

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by Real_Me,

אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by Haflo,

איזה תוכנה יש אשר מאפשרת לעשות Subtitiles בעברית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GbeTech,

שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by sharkk,

סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. היי, יש לי מערכת dual booting אחת עם XP ואחת עם VISTA. בשתיהן מותקן Outlook 2007 ואני רוצה להשתמש עם אותו database של outlook בשתי המערכות. כלומר, כשאני אפתח את outlook ב vista אני אראה את כל המיילים שלי מ XP ולהיפך. זה אפשרי? אופיר

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שאני מנסה להוריד תוכנה או לעדכן אני נתקל בהודעת שגיאה לדוגמא בנסיון להוריד adobe reder באמצע ההורדה מופיע לי הודעת השגיאה הזאת

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by sir f,

כרגע בשביל לכתוב מתמטיקה במחשב אני משתמש ב open office, אבל תהיתי-האם אתם מכירים משהו נוח יותר וטוב יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  22. כשאני מכבה את המחשב - צצה לה הודעה בה רשום שד"ר ווטסון ביצע פעולה לא חוקית ונאלץ להסגר. הודעה זו נמשכת כמה מאיות שניה ואז המחשב נכבה. :argue:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פתחתי את Revo Uninstaller ויש לי 3 תוכנות שאני לא מכיר ומעוניין לדעת מה הם. *יש לציין שיש לי וינדוס 10 ואולי חלקם קשורות אליו ואין לי מושג אבל אני רוצה לדעת אם הם הכרחיות אם לא אני רוצה להסיר אותם,כי אני יודע על כל מה שיש לי במחשב ואותם ספציפית אני לא התקנתי ואני לא יודע מה משמעותם. 1)Vulkan Runtime Libraries 2)Update For Price Fountain 3)Intel Securiy True Key אשמח לעזרה,תודה !

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  24. יש לי nsw ואני רוצה להתקין את האנטי וירוס של פנדה . אפשר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני כרגע במחשב של אבא שלי,אצלו כל החיים זה רק המשחק הזה שש-בש דרך YAHOO עכשיו זמן התגובה הוא מאוד מאוד איטי,זאת תופעה של כמה חודשים,שלחנו מייל ל YAHOO והם טוענים שאצלהם הכל בסדר,למיטב ידיעתי המשחק עובד על JAVA,הסרתי והתקנתי את JAVA מחדש כמה פעמים אך הבעיה עדיין נשארה,מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי כדי להריץ את המשחק? אני חייב להגיד שהמחשב רץ מהר ואין שום בעיה של איטיות במחשב זה רק במשחק של השש-בש חשבתי אולי לשחק בהגדרות של JAVA אבל אין לי כל כך מושג.. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.