עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Domovoi,

יש לי בעיה,כש אני בוחר refresh rate מסוים הוא תמיד נשאר על 60HZ אפילו כש אני בוחר 85HZ הוא נשאר על אותו 60HZ ככז זה בכל הרזולוציות כמו כן זה גם קורה בדריברים catalyst 6.6\6.7 :-[

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.

3. Started by ofer40,

היי התקנתי את התוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי 4 סוגי טמפרטורה. איך אני יודע מהי הטמפרטורה של כרטיס המסך? לא כתוב GPU או משהו דומה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by guypld,

כמה פעמים כתבתם בטעות כתובת אתר בעברית והתעצבנתם לכתוב אותה מחדש? כמה פעמים כתבתם הודעה באיסיקיו ואחרי ששלחתם גיליתם שבעצם כתבתם הכל באנגלית? אז התוכנה שבניתי מגלה אוטומטית שהכנסתם כתבות אתר בעברית ומשנה אותו לבד לאנגלית, וכמו כן גם בהודעת איסיקיו. אם יש לכם הערות, הצעות או כל רעיון אחר אתם מוזמנים להגיב מקווה שתהנו גיא האתר: http://MakeItHeb.wip.co.il

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by matan770,

אני מדליק את המחשב,מגיע לשולחן עבודה ואז עולה לי ההודעה הזאת: ועוד תוכנה,עכשיוו לא עשיתי כלום אז למה זה עולה??? זה כבר 3 ימים(3 הפעלות). מה לעשות? תודה. ועוד משהו. אני פותח את ה-Winamp ומעתיק את כל הקבצים בהתקייה מתוך הווינאמפ ועולה לי ההודעה הבאה: חיפשתי בלוח בקרה לא מוצא כלום... חיפשתי בתיקייה אותו דבר... מה לעשות? אני חייב לציין שזה מאז שפירמטתי את המחשב,אחרי כמה ימים זה התחיל כל הדברים האלה. והוא עובד יותר טוב מפעם שעברה. ועוד בעייה קטנה,שאני פותח את המחשב עולה לי משתמש וסיסמה,אין דרך לבטל את זה במשתמשים וכל זה בלוח בקרה,זה כאילו מבוטל. מה לעשות? תודה על שלושת הבעיות.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

8. Started by dddddd,

איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall ‏seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. Started by nehmia,

מה התוכנה הכי טובה ומהירה לשתף בה סרטים ?

14. יש לי משחק במחשב ואני רוצה להחזיר אותו לקובץ אחד של ISO יש תוכנה שאפשר לעשות זאת? עוד שאלה אני לא מצליח לראות בשום נגן קובץ WMV למרות שיש לי קודקים ואפילו ב VLC אני רואה רק תמונה מרצדת. הקבצים הורדו מהאימיול בין 10-20 מגה יכול להיות זה פאק בקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי קובץ RAR גדול שלא ניפתח. וזה חוקי, טוב ? זה המונות של סבתא שלי .... קיצר הבעיה היא שזה תמיד כותב לי שהתוכן הוא לא חוקי או שהוא בפורמט אחר. היו לי כבר כמה קבצים כאלה, (של כמה סבתות), וזה עושה בכולם את אותה הבעיה... ואצל אחרים זה עובד...למה אצלי לא? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by iem,

ברשותי מספר קבצי RAR אבל הם לא מזוהים ע"י המחשב כקובץ RAR אלא כקובץ כללי למרות שתוכנת הפריסה מותקנת במחשב. הקובץ הראשון למשל מזוהה באופן הבא: File_Name.rar.001 השני מזוהה כך: File_Name.rar.002 וכך הלאה... מה לעשות כדי שאוכל לפרוס את כל הקבצים כמו במצב הרגיל ? תודה אנשים !

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  18. הQUICK TIME תמיד נתקעת לי כשאני רואה סרטונים ברשת.. מבקש שם לתוכנה שתפעיל לי סרטונים מהרשת ושתהיה יציבה ולא תתרסק כל הזמן. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. היי. אני מנסה להוריד מספר קבצים מאתר מסויים הקבצים מופיעים באתר ככה: אני מסמן את כולם, לוחץ קליק ימני והעתק וזה אוטומאטית אמור להוריד לי אותם עם הפלאש גט נכון? אז הפלאש גט מוסיף את הקבצים אליו אבל הם לא יורדים... הוא מוריד אליו רק את הקישור ולא את הקובץ שאליו מפנה הקישור! עשיתי בדיקה וראיתי שאם אני מעתיק קובץ קובץ לכתובת בדפדפן למעלה אז זה מגיע לראפיד שר ושם מצתבצע כבר כל התהליך הרגיל של ההורדה ... אבל זה מעייף לעשות את התהליך הזה 50-60 פעם!! במה אני טועה?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by mostwanted,

האם אני יכול לשים כתמונת תצוגה קובץ GIF כלומר אנימציה שזזה הצלחתי לעשות את זה כבר פעם אחת אבל עם קובץ שהורדתי דרך המסנג'ר כשאני מנסה לישם תמונה שלי אני לא מצליח יש איזה תוכנה או משהו שיאפשר לי לשים אנימציה בתמונת תצוגה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

אני פותח את הדיון הזה כי יש לי בעיה מעצבנת במיוחד ב-WORD, כשאני מנסה להחליף FONT ב-WORD, הוא מראה לי שלוש אפשרויות, שהן: Device Font 10CPI, device font 12CPI ו-device font 17CPI, כשאני כותב בעברית ומנסה להפוך את מה שכבר כתבתי ל-ARIAL, הכל הופך לג'יבריש, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כשאני מנסה להתקין את הפונט, המחשב טוען שהוא מותקן כבר, אולי אני צריך פונט ARIAL עברי? אם כן, איפה אני מוצא אותו?

22. יש תכונה נפלאה ב"פיירפוקס" ששומרת את הדפים שהיו פתוחים בה ופותחת אותם מחדש אחרי שסוגרים את המחשב ומדליקים מחדש, או אפילו אחרי קריסה של ה"פיירפוקס", אבל לפעמים קורה בכל זאת משהו שגורם לקריסה וכשאני פותח את ה"פיירפוקס" אין בכלל את האפשרות resume session מה אני עושה אם כשאני פותח את ה"פיירפוקס" הוא פותח חלון חדש, איך אני מחזיר את כל מה שהיה פתוח? וכשאני סוגר ידנית את כל החלונות והטאבים ה"תכונה" גם לא עובדת לי תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. הביאו לי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html אבל אני צריך תדריבר הכי ישן של 8600GT תבינו אותי טוב הכי ראשון של 8600GT לא החדש הכי ישן תודה

• 16 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall צד 3 לvista 64bit?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by SmurFin,

יש לי איזה MP3 שאני רוצה להגביר ת'עוצמה של הווליום שלו העברתי אותו לפלא שלי והוא חלש מידיי למישהו יש הצעה+הסבר ? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים