עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו

3. אני כל בוקר מתעורר מגיע למחשב. הוא במצב sleep. וכשאני מדליק אותו והוא ישר נכנס לווינדוס. המקלדת לא פועלת. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק כדי שהיא תחזור לעבוד. יש דרך לפתור את זה? + מה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יכנס בכלל לsleep?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by BloodyW,

הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. אני חושד בווירוס אבל בדקתי עם אנטי וירוס ואין כלום אפשר לעבוד עם המחשב שעות אבל דקה שתיים אחרי שנכנסים לאינטרנט המקלדת או העכבר מפסיקים לפעול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

האקספלורר בכלל, מלא דברים פתאום לא עובדים, כל מיני תפריטים וכאלה. למשל הפורומים של תפוז לא נפתחים לי בכלל אני רואה רק את הכותרת אבל הפורום לא נפתח. לא עשיתי כלום פשוט זה קרה ככה באמצע הגלישה...ממש מוזר...

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by pilotkevin,

זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by liortaib,

שלום לכולם אחרי שהתקנתי firefox 3.0.10 כפתור ה אחורה קדימה לא עובד דרך העכבר....הכבר הוא g5 בגירסא הקודמת זה כן עבד 3.0.06 תודה...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by nir8e,

הטקסט מאוד לא חד בכרום ביחס לIE9 ואפילו ביחס לFF התקנתי את התוסף IE TAB שאמור לשפר את המראה אך עדיין כרום נראה ממש זוועה. מישהו יודע אם יש משהו לעשות ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by lspmaster,

אוקיי אז אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל יאללה ננסה אני צריך להמיר WMV ל AVI וזה הנתונים של הוידאו Format : Windows Media File size : 44.7 MiB Duration : 40mn 45s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 153 Kbps Maximum Overall bit rate : 1 468 Kbps Encoded date : UTC 2009-05-14 12:46:05.183 Video ID : 2 Format : VC-1 Format profile : AP@L3 Codec ID : WVC1 Codec ID/Hint : Microsoft Description of the codec : Windows Media Video 9 Advanced Profile Duration : 40mn 45s Bit rate mode : Variable Bit rate : 92.9…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thebestof2005,

טוב, אז ככה, הורדתי אתמול סרט מיליון דולר בייבי מפאב, עכשיו הקובץ, אני לא בטוח אם הוא xvid למרות שבשמו כתוב שהוא כך, אך לא בסוגו (Million Dollar Baby.DVDRip-XViD.001). אני הורדתי את חבילת הקודק של k lite המלאה וזה לא עזר. אין לי dvd. מה שאני מחפש זה תוכנה שתמיר אותו ל avi או ל dvd. תודה H.B.S

13. Started by bugosdckh,

בס"ד שלום אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שיש הרבה ניסתי אבל האיכות לא טוב) שממירה מקובץ AVI של 13GB לקובץ DIVX ל 700MB אורך הסרט הוא בערך שעה וחצי. האיכות שיוצאת לי מתוכנות אחרות לא טובה ( במיוחד שיש ריקודים או שהסרט זז מהר) לעומת זאת סרטים שמורידים מהרשת לא רואים את הבעיה הזאת. האם מישהו יודע איך לעשות זאת מקצועי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by at,

יש לי nero 6.6.0.13 , והבנתי שיש את אפשרות לקודד סרטים לפורמט (MPEG-4 (XviD/DivX. שמחקתי עם תוכנה , ולא מצאתי את אופציה, משהו יודע איך עושים את זה? האם הוא כבר יוצר את הקובץ של כתוביות? {פשוט קיבלתי סרט DVD מתנה ואין לי DVD אני רוצה להמיר אותו אצל חבר לראות אותו במחשב בבית} במידה והנרו לא תומך אז יהיה נחמד אם תמליצו לי מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה של DVD ל divx או xvid. וגם את ליצירת קובץ כתוביות מכתוביות של ה DVD. בנתים אני מחפש אלטנטיבות לבד , שמעתי על VirtualDub איך היא ? והאם יש יותר טובות? ןמה עם 1st DVD ripper ? {לכתוביות בעברית לא מצאתי} יום טוב ותודה, טל

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by TecNodRom,

שלום רב, יש לי מצגות מאוד ארוכות בפאורפויינט שברצוני להדפיס, אך בכל שקופית יש מספר מילים בודדות וברצוני להעביר את כל המצגת לוורד בכדי שאוכל לצמצם את המספר הלא נורמלי של הדפים וגודל הכתב למספר נורמלי עם כתב נורמלי ומסודר. האם ישנה המרה או דרך לעשות זאת בכל צורה שהיא? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by mci10mat,

אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

יש למישהו המלצה לתוכנה שממירה וידאו לפורמט הזה? מה השם המלא של הפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by solo53,

איך להמיר קובץ MPG שהוקלט ממיר YES תמונה רחבה 16X9 לחלון 4X3 כי התמונה האנשים ארוכים כמו מלפאפונים כי אם אני מקליט כשמגדיר בממיר 4X3 גונבים לי 2.3 תמונה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by huber,

שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shany Chay,

שלום, יש לי קובץ טבלה ב PDF שאני רוצה להמיר לוורד ולשמור על המבנה של הטופס. בעזרת אקרובט DC עשיתי שמור כ- word. עד כה הכל בסדר. בוורד הטבלה ערוכה משמאל לימין. אני רוצה שיהיה מימין לשמאל מבלי שהטקסט יזוז. איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני רוצה תוכנה שתוכל להמיר סרטים בפורמטים: avi mpg (או רק אחד מהם) לאנימציית gif. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by snirf,

אני משתמש בתוכנה total video converter, המרתי מFLV לXVID AVI והקובץ גדל מ-350 MB ל-850 MB שזה המון!! איך אני שומר על הגדול הקיים? בלי שהקובץ ייגדל בצורה כזאת משמעותית אולי פורמט אחר של AVI? מצורף צילום מסך של האופציות-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by froggy,

שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sprites30,

שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by maormark,

האם זה אפשרי? למישהו יש תוכנה שעושה את זה, שממירה? נמאס לי כבר לחפש בגוגל אני לא מוצא שם כלום שעוזר. תודההה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.