תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה היתרון שיש לדפדפן FIREFOX קל מול ההדפדפן של MICROSOFT ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תראו ככה אני בונה אתר עכשיו הכנתי לו תפריט בפוטושופ והעברתי לאימג רדי בשביל להכניס לתוכו את הלינקים בעזרת הSlice על ידי סימון החלקים הרצויים ובחלק של הSlice להכניס את הקישור לתמונות שבחרתי על ידי כלי Slice אבל עכשיו נוצרה בעיה אני לא מסוגל לבחור חלקים מהתמונה אני מסמן עם הכלי ושום דבר לא נבחר לי וזה ממש מעצבן אני שוב בוחר ושוב זה לא נבחר מישהו יכול לעזור לי?? למה זה לא נבחר לי? ולמישהו יש כח לנסות לעשות את זה אם כן אני יעלה את הקישורים לפה כדי שתעזרו לי.. ועוד משהו אחרי שאני חילקתי לחלקים ובחרתי וכל זה אני מעלה את זה כתמונה אחת לאינטנרנט לא כחלקים נכון?? ולמי שרוצה הנה זה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעלות האלה נורמליות? CPU 50 מעלות במנוחה. MotherBoard 40 מעלות במנוחה. וההרד דיסק גם 40 מעלות במנוחה. והכרטיס מסך זה לא מראה...
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה ששמתי לב אלייה לאחרונה : כשאני רואה סרט מהמחשב שמציג על הטלויזיה, אני שם לב שהשוליים בסרט חתוכים בטלויזיה, מכיוון שבנגן על המסך מחשב אני כן רואה אותם. יש לי geforce 5950, כרטיס של gigabyte. נסיתי לשחק שמה בהגדרות של התצוגה, אבל לא הצלחתי לסדר את זה. יש למישהו מושג כיצד לסדר זאת ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה פשוטה שיודעת לסנן אתרים מסוגים שונים ???
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היא מותקנת ואני יודע להפעיל אותה, לא ראיתי שום שינוי בגלשן, ואני לא מבין בדיוק מה טיבה. אשמח לקבל עזרה. בקיצור: א- מה זה עושה? ב- איך מפעילים את זה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ]. והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים. אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים: -------------------------- - גודל: 5/7 - תוכן: Some Name שרות תיקוני מחשבים תיקוני מחשבים שדדר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפריד לי את הקול של הסרט ותשמור אותו ב wav
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התייאשתי מלמצוא אנטי וירוס לדוס בלי חיבור לאינטרנט , אז לקחתי את ההרדיסק לחבר וסרקנו אותו עם נורטון 2002 מעודכן וזה לא מצא אף וירוס ... ??? ??? והמחשב עדיין מתריע על וירוס כל פעם שאני מריץ אותו , האנטי וירוס הוא Pc chilling של Trend chip אני בכלל לא ידעתי שהוא מותקן .... יכול להיות שיש לי BOOT VIRUS :'( :'( ואם כן איך אפשר להסיר אותו ? יש לי לוח אם ASUS CUV4X ....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, נניח שאני נכנס לתאר מסויים וצופה בו ממש כמו ביוטיוב אבל אני רוצה לשמור את תוכן הצפייה ואין אפשרות להוריד, יש תוכנה שתעשה את זה כך שאוכל לראות את זה אחר כך בלי להיכנס לאתר מתי שארצה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הורדתי סרט וכאשר אני נכנס לתיקיה בה הסרט נמצא אני מקבל הודעת שגיעה..."explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ הסרט אני מקבל הודעת שגיעה... "mplayer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." מה עושים כדי שהקובץ יפעל? האם צריך להוריד איזשהו קידוד? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-