תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! לפני כמה חודשים הקמנו אני וחבר חברה לעיצובים גרפיים בשם רוק און גרפיקס המטרה הייתה לעצב הדפסים לבגדים בעיקר וגם לספק פתרונות גרפיים ללקוחות פרטיים קודם על אשמח לשמוע את דעתכם על העיצובים עצמם, ניתן לראות אותם בדף הפייסבוק שלנו https://www.facebook.com/RockOnGrfx וגם ביוזר שלנו שהוא קצת יותר פופולרי בינתיים הספקנו להדפיס שני עיצובים על גבי חולצות שהייתה להם הענות יפה והרבה חולצות שלנו כבר מסתובבות בחוץ על אנשים אנחנו באמת רוצים להצליח עם הפרויקט הזה, זה מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים וזה החלום שלנו החולצות שלנו באיכות גבוהה מאוד מבד איכותי והדפסת משי ועלו גם בהתאם כרגע נתקענו עם בעיה כספית רצינית, אנחנו גרים בשכירות בשותפות יחד עם חדר לסטודיו שלנו וחצי ה…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ובגוגל וכל מה שמצאתי זה קאזא ליט בגרמנית ועוד אתר שהוא האתר הרישמי כנראה http://www.klitesite.com/ שמבקש תשלום על השימוש בתוכנה!! מאיפה אני יכל להוריד את התוכנה? ולמה פתאום מבקשים תשלום על השימוש?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כרטיס טלוויזה מהדגם הנ"ל שבכותרת הדיון. בזמן ההתקנה גיליתי שלצערי אין לויסטה דרייבר משלה (כמו שיש בד"כ עם כל רכיב חומרה שאני מחבר) ולכן פניתי לאתר החברה בשביל הדרייברים העדכניים ביותר והתוכנת שירות העדכנית ביותר שיש. לצערי גיליתי שיש דרייבר רק לויסטה 32 ביט ולא ל64 ביט. ניסיתי להתקין ולא צלחה דרכי. לאחר מכן ניסיתי את הטריק עם DISABLE_INTEGRITY_CHECKS וזה לא עזר למרות שעבר זה עזר לי עם התקנה של רכיב קריאת SIM. האם ישנה דרך לטפל בהתקנה של הרכיב ו פשוט לוותר ולהתקין על מחשב ישן יותר עם XP 32 ביט? עריכה: פניתי אל Leadtek ולצערי מסתבר שזה תומך רק בויסטה בגרסת 32 ביט בלבד....
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש חברים ויש לי בעיה. מחקתי קובץ גיבוי(נקרא לו X) מחקתי את X מתיקיה,ואחר כך מחקתי אותו בטיפשותי מסל מיחזור. ואני יודע שכל מה שנמחק מסל המיחזור לא נמחק מהמחשב,כלומר הוא מוחבא ב רדיסק או NFTS משהו כזה,לא יודע והוא נשמר שם ולא נמחק לחלוטין מהמחשב,הבעיה שאי אפשר להגיע אליו. ניסיתי עם תוכנות ולא הצלחתי כל כך לא הבנתי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
FRAPS מפסיקה להקליט אחרי כמה שניות, איך אפשר להגדיר לה שלא תפסיק להקליט עד מתי שאני רוצה? והאם יש תוכנה נוספת להקלטה במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי שני רישיונות לתוכנה 11 Acronis True Image Home עוד לפני הרכישה הייתה לי התכתבות עם אחד התומכים שלהם, מתוך מגמה לברר האם התוכנה הזו לא מסובכת מדי לשימוש. לצורך זה ביקשתי שיסביר לי כיצד ניתן ליצור דיסק שחזור, שבכל מקרה של בעיה קריטית במחשב (שבעטיה יהיה צורך לבצע פרמוט והתקנה מחודשת של חלונות), אוכל לחזור לנקודת השחזור התקינה האחרונה, וכל זאת מבלי צורך להתקין מחדש את כל התוכנות, נגנים, מקודדים ופילטרים. וכך הוא ענה לי: 1) Creation of Acronis bootable disc is very simple: - Launch Acronis True Image 11 Home - Insert blank formatted CD/DVD disc - Click Tools -> Create Bootable Rescue Media -> Next - Make sure that boxes are marked on Acronis T…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא סובל את ה"כתבן" ובטח שלא את הWORD ושאר האופיסים (אופן אופיס וכו..) אני סך הכל צריך לשמור טקסטים פשוטים ורוב הזמן אני משתמש בnotepad (פנקס רשימות). אבל חסר לי לפעמים אופציות של הדגשה, קו למטה, צביעת טקסט, דברים בסיסיים כאלה אבל עדיין שלא יהיה ישור שורות ודברים מבולגנים כאלה, טקסט פשוט לגמרי. תודה (: אגב, נחמד אם יהיה אפשרות לטבלה קטנה, אבל לא חייב (:
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לאתר של התוכנה http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php כתוב שאפשר לשים את ה page file בעזרת התוכנה שיהיה בחלקו על זיכרון ה ram מישהו ניסה ויכול להגיד שהתוכנה עובדת? האם זה נותן שיפו בביצועים? זה נראה כמו דרך טובה לנצל 4gb (אפילו יותר) של זיכרון על מערכת 32bit מע דעתכם? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. סובל מקפיאות חוזרות של סרטי וידאו בכל האתרים כאשר מורצים בפיירפוקס (3.0.14). הבעיה לא קיימת ב-IE. מצאתי כמה פתרונות בגוגל (בעיקר שקשורים בהתקנות ג'אווה) אבל כלום לא עוזר. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היום נכנסתי אתר של NVIDIA כדי להוריד דרייברים חדשים ויש לןי שם 2 אופציות הראשונה היא : nForce4 AMD Edition - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.70 והשניה היא : nForce4 AMD/Intel X16 - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.82 מה ההבדל בניהם ומה עדיף להוריד ומה מסמך ה X16 ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה או משהו שיאפשר לי לראות סרט ולעשות אותו בהילוך איטי או להפך מהיר.. רק אל תגידו לי MOVIE MAKER 2 כי אני רוצה משהו קצת יותר חלק ורציני.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הורדתי כבר לא מזמן את התוכנה והייתה לי בעיה אז עכשיו רציתי להתקין מחדש וזמן גירסת הניסיון אזל וכדי לפתוח השתמשתי בקיגן עכשיו הבעיה שאין אפשרות לגשת לתוכנה בגלל הניסיון נגמר מה אני יכול לעשות לשנות תאריכים להזיז את הזמן במחשב אחרוה כדי שאני יוכל להתקין שוב עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש במודם terayon tj715 בחיבור USB (אני לא יכול לשנות את החיבור כרגע, אעשה את זה ברגע שאוכל ואני מחפש פיתרון בינתיים) התקנתי וינדוס 7 (64 ביט כמובן) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים למודם הזה, מישהו כבר נתקל בזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה צריך עידכון של הכרטיס מסך GEFORCE 2 MX דחוף הדרייבר הכי הכי חדש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה דומה לGOOGLE EARTH רק שתהיה או: 1.איכות תמונה יותר טובה 2.זום גדול יותר 3.יותר מפורטת 4.יותר מעודכנת או כמובן כולם חח :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 250 GB שמחולק ל2 מחיצות (לא שוות), עכשיו קיבלתי דיסק קשיח של 20GB, פרמטתי אותו ואני רוצה להוסיף את כולו למחיצה קיימת בדיסק קשיח של ה250GB, אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-