עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dagasex,

אני צריך למחשב לא כל כך חזק אנטיוירוס טוב ושלא יעמיס יותר מדי על המערכת. עד לא מזמן היה מותקן NOD32. להמשיך איתו? יש משהו יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by gsheepmaster,

בחצי השנה האחרונה ניסיתי את כל הדפדפנים המובילים בשוק(firefox,chrom,internet explorer 8-9) אבל לא משנה מה עשיתי איכשהו מצאתי את עצמי חוזר במהרה למקסטון 2 שלי,הבוגר והמלא בכל טוב וכל מה שאני אצטרך אי פעם בדפדפן מובנה! היום התקנתי מקסטון 3 ואני חייב להגיד שהם שיחקו אותה,הוא מהיר בצורה יוצאת דופן,אפשר בקליק אחד ובקלות לשנות תאימות של אתרי אינטרנט בתקן הישן והחדש(99 אחוז הוא יודע אוטומטית) כל ההגדרות שלי כולל המועדפים האתרים המהירים שמורים כבר מהמשתמש שלי מההמקסטון 2 עובד חלק יציב מהיר לCHROME ו FIREFOX ואפילו לאקספלורר 8-9 יש הרבה אבל הרבה מאוד מה ללמוד מהחברה הזאת והם כבר מפתחים דפדן לפלאפון אנדרואיד,תזכרו את השם שלה כי הולכת לשלוט בשוק לעתי Download - 3.0 Browser - Maxtho…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

Instant Messaging In Style (IM In Style) התוכנה היא תוכנה חיצונית ל ICQ מה היא מסוגלת לעשות? התוכנה מאפשרת לכם לשלוח פרצופים שונים מאשר אלו שיש באיי סיי כמו לדוגמא אלו שנמצאים בפורומים ולא רק פרצופים אלא תמונות של מכוניות,אוכל,דגלים וכו' בנוסף לזאת היא מאפשרת שילוב של שני צבעים בכתיבה כמו למשל כחול ואדום או כל שילוב אחר Screenshots IM In Style v2.0.1 Icon Pack 1 Icon Pack 2 להתקנת את ה Icon Pack יש לעשות Extract לתייקיה של התוכנה. StatBar התוכנה היא שימושית למי שאוהב לעקוב אחרי המחשב שלו ולא רק זה בתוכנה אפשר לעקוב אחרי ה Uptime,Cpu Usage,Download/Upload Speed,H.D Space,Winamp Controls ועוד. Screenshots

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by amirn,

NETLIMITER http://www.netlimiter.com תוכנה שנותנת לראות *ולשלוט* ברוחב פס שכל תוכנה במחשב שלכם לוקחת שימושי כדי שאף תוכנה (KAZAA....) לא תיקח את כל רוחב הפס.... או כדאי לחסום UPLOADS בEMULE או סתם לראות איזו תוכנה תופסת לכם את הקו MYHTPC http://myhtpc.net/ אם אתם בונים HTPC ואין לכם את XP MEDIA CENTER EDITION זהו מחליף מצוין וחינם (יושב על WINDOWS) GIRDER http://www.girder.nl/ אם יש לכם שלט למחשב, או אתם קונים או בונים אחד... זאת התוכנה בשבילכם (חינם) עובדת עם כל שלט שניסיתי ושולטת בכל אופציה של WINDOWS - כולל שימוש בשלט בתור עכבר עשרות PLUGINS יחסכו לכם עבודה שאחרים כבר עשו זהו... סתם מספר תוכנות שעוזרות לי להפעיל את המחשב.... מקווה שעזרתי למישהו

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by eran998,

היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  8. אם תתנו כתובת זה יעזור תודה

9. Started by frh,

אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  10. זאת תוכנה שמבצעת כל מיני ניתוחים על המיילים שמקבלים. ניתוח לפי שעות שולח , זמן תגובה ועוד.... כל מי שעובד באירגון ודי מוצף זאת תוכנה אדירה בשבילו לדעתי http://www.xobni.com/ תנסו

11. אני מחפש תוכנה להמרת סירטונים (Video Converter) שאוכל להשתמש בה כדי להמיר את הסירטוני ה-MOV שלי לפורמט AVI, שיהיה ניתן לערוך אותו לאחר מכן ע"י Avidemux (אבל שאיננה YTD Video Downloader, כיוון שזו התקינה לי Ask Toolbar על המחשב בלי ידיעתי בעת עדכון [פיירפוקס התריע לי עליו], ורק לאחר שהסרתי את התוכנה, גיליתי אותו ברשימת התוכנות המותקנות, ובעת ניסיון התקנה חדשה אתמול, הוא הוריד לי קובץ להורדה מקוונת של התוכנה, במקום את קובץ ההתקנה עצמו). מומלץ תוכנה בקוד פתוח. Any Video Converter יצרה קובצי AVI, שגרמו לבעיות עם Avidemux 2.6.4 כשרציתי לערוך אותם. גם Ultimate Video Converter, שהיא בקוד פתוח, עשתה לי בעיות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. התקנתי את התוכנה ProShow Gold (קישור לתוכנה : http://www.photodex.com/) . זאת תוכנה ליצירת VCD מתמונות + מצגת תמונות(בקובץ EXE) למחשב על אותו דיסק. התוכנה מצוינת אבל הבעיה שהיא לא תומכת בעברית. א. האם יש אפשרות עם פונט מסוים או בדרך אחרת להוסיף תמיכה לעברית. ב. האם מישהו מכיר תוכנה דומה עם תמיכה בעברית. (חשוב שהתוכנה תיצור VCD מתמונות + מצגת תמונות למחשב על אותו דיסק. תוכנות שיוצרות כל דבר בנפרד אני מכיר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Blizzarder,

שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת איזה תוכנה טובה יש בשביל לצרוב סרטים אני רוצה תוכנה שאני יכול שם לה כתוביות (כי בנרו אני לא יכול), שאני יוכל לעשות תפריט ושתוחל להמיר סרט רגיל ל DVD

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  16. מצאתי בחיפוש בגוגל כמה תוכנות, הורדתי את Nitro למשל שנראת די מקצועית, אבל גם בה וגם באתרים המתיימרים לעשות את ההמרה באינרטנט ובחינם - המאמר שאני צריך להמיר מ-PDF לוורד יוצא בעברית הפוכה. הבעיה לדעתכם במאמר עצמו או שזה ככה בדר"כ? הורדתי גם את "הפוך על הפוך" (שהיום נקראת בשם אחר שאני לא זוכר אותו) אך זו לא יכולה להפוך את כל המאמר בבת אחת אלא רק כ-5000 מילים כל פעם, בעוד שהמאמר הוא בערך פי 8 יותר ארוך - די מקשה לעשות את זה כמו שצריך. יש משהו שאמור להפוך מראש את העברית לקריאה ישר או לכל הפחות תוכנה שיכולה להפוך עברית כמו שצריך בלי הגבלת "נפח" של מילים? מצ"ב המאמר, רק למקרה ואתם רוצים לבדוק אם בתוכנה/אתר שאתם מציעים זה קורה או לא קורה. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Crash5,

התוכנה היא הגירסא "הקלה" של קאזה הרגיל והמוכר. היתרונות: אין פרסומות, אין תוכנות שעוקבות אחריך, אין שום זבל נוסף מלבד התוכנה נקייה, נטו. חסרונות: אין. יש אנשים טובים בעולם שאכפת להם, לכן הם לקחו את העבודה ליידים וכתבו תוכנה טובה ונקייה מזבל. בקישור הזה תוכלו להוריד את התוכנה: http://www.k-lite.tk/ תהנו!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by galCool,

אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שתהיה אנטיוירוס ופיירול וחשוב לי שני דברים: 1) אני משתמש מתקדם ולא רוצה פיירול שיחסום אותי וייתן לי להגדיר אותו בדיוק כמו שאני רוצה 2) והכי חשוב!!! שיהיה קל ולא יצרוך הרבה זיכרון, SYMANTC שיגעו לי את החיים וכיום אני משתמש בZONEALARM שגם הוא מתחיל לעצבן. המלצתכם בבקשה. והמוווון תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by eranx,

אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות, פשוטה, בלי ממשק מפוצץ יותר מידי, כמובן, ללא רוגלות וכו', שעושה את עבודתה נאמנה. היש לכם המלצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שמה, Advanced SystemCare גירסה, 6.2 הורדת התוכנה http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php קוד סיריאלי ל130 יום, 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4 אני יתעדכן עוד 4 חודשים וחצי על קוד סיריאלי חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עם אתם מוסיפים תקוד סיריאלי לתוכנה אז הניקוי אף יסודי ביותר ועם אפשרויות שרק למי שיש תקוד מסוגל כמו ניקוי רישומים יסודי ועוד....

22. Started by the king2006,

מישהו מכיר תוכנת סריקה טובה .????? תודהה

23. אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.