עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yacovmateo,

אני רוצה לפרמט תמחשב ואין לי כל להכנס לכל אתר ולהעתיק לשמה תכתובת של הסימניות ויש לי איזה 70 ככה שזה קצת קשה לעשות את זה ידנית. איך אני יכול לעשות גיבוי הולם לכל הסימניות שלי? שישר אחרי שאני ידביק את זה לאיזה תיקייה או לעשות משהו פשוט הכל יופיע לי בחזרה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:39:50 אפצי'

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  2. משום מה שפירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 הוא נותן לי עכשיו בהתחלה לבחור בין 3 מערכות הפעלה כשהוינדוס עולה...(כולן 7) איך אני מסיר את זה? אני רוצה רק מערכת אחת וללא התפריט בחירה הזה... ניסיתי לפרמט ולמחוק את המחיצה והוא עדיין נותן את התפריט הזה...

3. שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by matityahoo,

יש לי אובייקט שנמצא בתוך פרה-קומפ וכשאני מזיז אותו בקומפוזיציה הראשית הוא נחתך מה לעשות? ( אני משתמש ב סי אס 3)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by d.c.n,

אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by viper_sb,

התקנתי את המחשב שלי מחדש ושניסתי לגשת לכוננים שלי הוא הקפיץ לי הודעת שגיאה : c:/recycled/ntldr.com is not valid win32 application מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by ccc,

הפיירפוקס שלי השתגע, העלים לי את הTHEME וכל הADDONS מהפרופיל ... הכל מותקן במנהל ADDONS הזה אבל שום דבר לא פעיל (אין לי את הסמלוני הקטנים האלה של כל ADDON למטה, נעלמו) אי אפשר להחליף לTHEMES שלי גם, זה עושה ריסט לפיירפוקס ולא משנה כלום. מה קורה ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by LOL,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ולעשות גיבוי מלא לפיירפוקס (מועדפים, סיסמאות ותוספות) יש דרך נוחה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. ב IE 8 אני עובד על ZOOM של 125% כברירת מחדל ולפעמיים אף על 150, איך עושים זאת ב F.F ? (אני יודע איך לעשות ZOOM ב FF אבל ברגע שאני סוגר דפדפן ופותח מחדש זה חוזר שוב ל 100 %)

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by em28,

שוחררה גרסת הפרה של ה-3.7. בהזדמנות זו שונה שמו של השועל ל-Minefield - שדה מוקשים ? נראית כמו גירסה יציבה, כמעט כל ההרחבות ניתנות להתאמה ע"י Mr toolkit או nightly testers tool. גירסה קצת יותר מהירה. הגירסה העברית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/firefox-3.7a1pre.he.win32.installer.exe הגירסה האנגלית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.7a1pre.en-US.win32.installer.exe

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה בד=כדי שאוכל לגבות את אוסף ה DVD שלי אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה כמן 321 STUDIOS בזמנו שלא תהיה יות מדיד מסובכת וכמובן מהירה בתודש מראש! פינק

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by eladbu,

מהי תוכנת המפות הטובה ביותר ש למחשב בעיברית כמובן

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי פירמוט והתקנת הכל מחדש,לא רואה עברית ב WINAMP-ב PLAYLIST..... וכמן כן גם ב ICQ,גרסה 5.1,לא רואה עברית בכלל.... למרות שהתקנתי הכל ב שפות הוספתי הכל,אני יכול לכתוב בעברית,גם בICQ,בחלונות גם רואים וכותבים,הכל נראה טוב חוץ מבתוכנות הללו,ניסיתי להסיר ולהתקין שוב,לא עזר..... מישהו אולי יודע?יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי דיסק בן 4 שנים של תמונות שלי מחו"ל דיסק מאוד יקר לליבי.ניסיתי להעביר את הקבצים למחשב ב ACDSEE PRO 8 והוא מראה לי רק חלק המקבצים ולא את כולם כולל הויזארד של מיקרוסופט להעברת תמונות הוא אמנם מראה את התמונות אך על חלקם הגדול ב ACDSEE הוא מראה סימן של אין כניסה ולא מוכן לפתוח או להעתיק אמרתי לעצמי בטח הידסק כבר אכול וכאלה אבל ב DVD שלי הוא מראה את כל התמונות ללא כל קושי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by StreetRacer,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה להורדת קובץ גיבוי משרת. התוכנה צריכה להוריד באופן קבוע בשעה מסויימת מבלי שאני אגדיר לה הורדה עתידית כל פעם מחדש. ניסיתי את DAP, וזה עובד טוב אבל אני כל פעם צריך להזין מחדש את פרטי הקובץ. האם למישהו יש המלצה לתוכנה כזו ? שוב, הורדה קבועה בכל יום מבלי שאתערב. שמוליק

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. מאוד חשוב ודחוף לי לא היצלחתי למצוא באתר של מיקרוסופט >>> אולי לא חיפשתי טווב מחפש קובץ אחד להורדה חופשית >>>SP2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  18. מבזק החדשות הרץ של ynet לא עובד לי... מה צריך להתקין?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by gggilad13,

אני צריך תוכנה שממירה סרטים מפורמטים שונים לפורמט קוויק טיים (MOV), מישהו מכיר? (רצוי חינמי אבל לא חובה)

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by MasterOr,

אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  23. התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. התקנתי לא מזמן את הדרייברים החדשים בגלל שcz "הכריח" אותי, ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא לא עולה מ60 הרץ למרות שהרצתי מספר תוכנות שמגדירות לא לרדת מ100hz יש איזה שהן הצעות? תודה :-*

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

It comes when i am pressing the damn icon [which located next to the clock] and then it starts to "scream" like bombs, shooting... ITS DRIVING ME NUTTS ! how can i make it stop ? please help Thnx !

• 4 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים