תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה של מספרי טלפון? בעברית שאני יוכל לישמור את כול המספרים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה המצב חברים? טוב לחזור לפורום אחרי שלא יצא לי להכינס אליו בשנה האחרונה בכל אופן, בקשר לשאלה שלי: הסברתי אותה היטב בכותרת, אני רק אציין שאין לי מושג איך התוכנה/תוסף הזה של eSafe הגיע לי למחשב. הרצתי כמה חיפושים כאן בפורום, וגם בגוגל, אך לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה. יצא לי לחפש קצת גם בעורך הרישום, ומצאתי שם כמה ערכים שנשאו את השם eSafe או Aladdin (החברה שהתוכנה הנ"ל שייכת לה) העניין הוא שאני לא חושב שזה יהיה נכון להסיר אותם בצורה הזאת. אם למישהו יש מושג איך להסיר את זה, אני אשמח... ניסיתי כ"כ הרבה דברים ואני לא מצליח להיפטר מזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי :-* התקנתי אקספלורר 8, לא חשבתי שלא מצאתי באגים מיוחדים עד עכשיו שניסיתי להכנס לראוטר כדי לפתוח פורט מסויים וקיבלתי שגיאה יש דרך להכנס לראוטר חוץ מלחזור גרסה אחורה בדפדפן ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל הגדרות ה-Locale שלי (Regional and Language Options ב-WinXP) יישארו על עברית וישראל, אבל שהממשק של הדרייבים יהיה באנגלית. האם זה אפשרי? ראיתי בדיונים ישנים שבעבר ניתן היה לקבל למחוק את הקובץ nvrshe.dll מ-System32 כדי לאלץ ממשק באנגלית, אבל זה לא עובד עם גרסאות חדשות יותר. רעיונות אחרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כידוע הם קבצי MPEG אז רציתי לכווץ אותם ל DIVX והשאלה שלי היא עד כמה אני יכול לכווץ את הקול בלי לפגוע באיכות (MP3)?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו על שני דיסקים כדי לראות בדי.וי.די אם מישהוא מכיר תוכנה קלה ופשוטה בשימוש שיגיד לי אני מאוד ישמח
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע איזה דרייברים צריך להוריד? ולמה? (לכרטיס מסך? לעכבר? למה?)
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני כבר משתמש קבוע כבר יותר משנה בתוכנת הפירוול ZoneAlarm Pro ותמיד שדרגתי כשושחרר עדכון חדש. כשיצא גירסה חדשה 4.5 התקנתי אותה בהתקנה נקייה בשני המחשבים שלי שעליהם הייתה הגירסא 4.0. התקנתי את התוכנה בהתקנה נקייה, וישר אחרי זה התחלתי לפתוח תוכנות ולתת אישורים למי שצריך, כמו שתמיד עשיתי, והגדרתי הכל. אחרי הפעלה מחדש הותכנה "שחכה" את כל ההגדרות והייתי צריך להגדיר שוב הכל, אבל אחרי זה זה כבר נשמר. בכל זאת יש עדיין איזה תוכנה שכל הזמן אני נותן אישור ואפילו מסמן את האפשרות שהZA יזכור את ההגדרה, אבל זה לא עוזר והוא כל הזמן שואל וזה מרגיז. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו? אם כן כיצד עליי לפתור אותם? לחכות לעדכון חדש ולהתקין גירסא קודמת?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נוסף לי toolbar של AOL בFF איך אני מוחק אותו משם ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אפשרי שWindows Live Mail יעבוד לי ברקע של המחשב ויקפיץ לי הודעה מתי שקיבלתי דואר חדש? ניסיתי אותו וגם את הOutLook אבל שניהם לא מודיעים מתי אני מקבל דואר אז הם לא שווים כלום.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל ... יש לי סרט והוא לא עם תרגום מובנה והוא בא עם קובץ תרגום עכשיו הבעיה שסוג הקובץ של התרגום הוא SRT והוא נפתח באמצעות BS Player ושאני מנסה להפעיל את הסרט עם BS Player אז זה נותן לי הודעה שאומרת שה bsplayer לא מזהה את סוג הקובץ ובסוגריים רשום DIV3 והבעיה היא שהסרט לא יכול להיפתח עם bsplayer אבל התירגום הוא קובץ של bsplayer אז שאני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר זה לא עובד וכבר הכנסתי את הקבצים לאותה תיקייה ולשניהם יש את השם של הסרט. מה לעשות ?!?!?!?!?!?!?!?!? בקשה זה דחוףףףף
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום!, יש לי שתי תיקיות מוצפנות בשני דיסקים-קשיחים-חיצוניים בתוכנת TrueCrypt, קורה לי לפעמים כשאני עושה mount-all, אבל אחת משתי התיקיות לא עולה, אז אני עושה ריסטארט למחשב, מנסה שוב ואכן שתי התיקיות עולות....אלא שהפעם, עכשיו, עשיתי חמישה ריסטארטים וזה לא עוזר....אחת משתי התיקיות מסרבת בכול-תוקף לעלות.... 1) מישהו יכול ללמד אותי איך מעלים אותה בכוח? 2) עוד דבר, כשהיתקנתי את התוכנה, שמתי סיסמא ארוכה ומעצבנת ואני רוצה לשנות אותה לקצרה וקלה, כי הילדים שלי ממילא לא יצליחו לגלות גם את הסיסמא הקצרה גם אם יהיו נורא סקרנים...אבל אני לא מוצא בהגדרות בשום-מקום שינוי סיסמא, מישהו יודע איך? - בתודה מראש! - שאול ו'1015
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה סרטים מפורמטים שונים לפורמט קוויק טיים (MOV), מישהו מכיר? (רצוי חינמי אבל לא חובה)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בגרסא זו לא צריך להתקין את התוכנה אלא פשוט להוריד את המסמך ואז לפתוח אותו באמצעותה. אבל כשאני בא להדפיס מסמך (הוא מזהה את המדפסת שלי) הוא רושם שהמסמך אינו יכול להיות מודפס כי: There were no pages selected to print למה הוא רושם דבר כזה ואיך אני פותר את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-