עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי תיבת IMAP שמאוכסנת ב-GMAIL. אני רוצה לגבה אותה מה-OUTLOOK באמצעות קובץ PST או משהו דומה, זה אפשרי? איך אני יכול להגיד לאאוטלוק להוריד את כל המיילים בכל הספריות - כי כרגע רוב המיילים לא ירדו אלא רק בפעם הראשונה שאני ניגש אליהם ומסתכל עליהם הם מתחילים לרדת...

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר.... אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות. צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  5. באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by kong5,

הרצתי סריקה במחשב בעזרת תוכנת antispyware ומצאתי קובץ בשם Backdoor.IE PS שמעתי לא מעט על השם בקדור. זה נמצא ברגיסטרי. גם לאחר פירמוט כונן c והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה הקובץ לא נמחק. מה עליי לעשות בכדיי להפתר מהמזיק? תודה! עריכה: עוד קצת מידע: בvendor רשום: Pswin.Pooya [ps-ware.net] שימו לב זה אתר ערבי.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  7. יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by tommy_g,

שלום חברים. לפני כשעה בערך נכנס לי SPYWARE מעצבן ועקשן למחשב. מצ"ב תמונות לזיהוי... הרצתי סריקות ם עם KASPERSKY, וגם עם NO32 - גם ב-SAFE MODE. כל זה לא הצליח להסיר אותו... האם מישהו מכיר את ה-SPYWARE הזה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני משתגע פה מזה... תודה תומר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. Started by massinvallus,

שלום, לפני כחודש בערך פירמטתי את המחשב. השמע לא פעל וגם היתה לי בעיה בהתקן הקול, ואני מניח שאחד קשור לשני. זה לא ממש הפריע לי כי לא שמעתי הרבה מוסיקה במחשב, אבל עכשיו שאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר חלק לא פועלים ואני מקבל את ההודעה הזאת: http://planet.nana.co.il/jw666/vp.JPG חיפשתי במנהל ההתקנים וראיתי שאין בכלל התקן קול. כיצד להתקין אותו? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

חישובים בסגנון שורש בריבוע וכאלה... משהו קל ולנוח. תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים לי, אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  12. ראיתי את זה במחשבים בקורס יש כזאת אפשרות להכנס לFDISK וכאלה בלי תקליטור או דיסק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Master_K,

אנשים אני מחפש את התוכנה solid cam 2002 למישהו יש או יודע איפה להשיג?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. Started by SEangel,

אני צריך קודק לאודיו (לAC3) יש המלצות?(אם בכלל יש כזה קודק)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by nafrez,

שלום מקווה שאוכל להסביר את הבעיה.. אני משתמש באופיס 2007 ובמסגרת העבודה אני שולח מיילים עם הודעות לרשימות תפוצה, רשימות כתובות וכד'. כל מייל עם 90 מכותבים בעותק נסתר. הרשימות לא קבועות, אלא משתנות כל הזמן. הבעיה היא כשאני צריך לשלוח מייל על פי הרשימות - אם כתובת מופיעה פעמיים או יותר, הoutlook לא מיידע אותי על הכפילות - וכך אני שולח אותו מייל פעמיים או שלוש, דבר שמפריע הן למקבלים והן לי במסגרת העבודה. האם יש דרך לגרום לoutlook להתריע אם כתובת המייל כבר נמצאת בתוך רשימת המכותבים של המייל הנוכחי, וכך למנוע את הבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  17. אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by tomer_et,

כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. אהלן לאחר אינספור חיפושים מייגעים לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים לכרטיס הקול, מדובר בכרטיס קול מובנה (intel 82801 (ICH6 AC97 ולוח האם הוא foxconn 915A01 P1 בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  20. Started by אאאאריאל,

החלפתי את לוח האם שהיה לי (intel dp35dp) ללוח gigabyte ep45-ud3lr שקיבלתי הרבה המלצות עליו. החיסרון בלוח הוא מחסור ב firewire מובנה אבל חשבתי שאת זה אפתור דרך כרטיס firewire לחיבור PCI אלא שהלוח לא מזהה לי את המצלמה המחוברת וכנראה גם לא את הכרטיס. דיסק הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא מצליח להתקין את עצמו בהודעה שחסר קובץ inf.* אני די אבוד כרגע :s05: רעיונות?

21. Started by viper_sb,

האם אתה מכירים תוכנה אשר פותחת 2 SESSION בחיבור לXP (כמו בSERVER ) ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. מבזק החדשות הרץ של ynet לא עובד לי... מה צריך להתקין?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by .AloN,

אני מחפש תוכנה שתוריד את כל הלינקים בעמוד מסוים, הכוונה היא לא להוריד את הדף עצמו אלא ללינקים שהוא מפנה בעמוד. מישהו מכיר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים