תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני לא מצליח לראות את הסרטונים ב YNET הורדתי והתקנתי מחדש את ה K LITE CODAC PACK וגם התקנתי DIVX וזה עדין לא עוזר... מה עושים?? בתודה...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד PCI, אחד של הלוח. אני מחפש דרך לחבר את האוזניות לכרטיס קול והרמקולים של המחשב ללוח ושאני אוכל לבחור מאיפה יצא האות כל פעם... מבלי להתכופף שעתיים ולמצוא את החוטים כשאני רוצה לשמוע אוזניות. האם יש דרך כלשהי לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP פרו (אנגלית), הורדתי אקספלורר 8 בשפה אנגלית.והתקנתי אותו. פעם ראשונה הפעלתי אקספלורר 8.וגלשתי בסדר.לחצתי קישור לאתר אחר. ופתאום האתר לא ניתן לראות.והיה שם כפתור לילחוץ "היתחבר..." ורואים האתר שלחצתי על קישור אחר.למה זה קורה לי ניתוקים אתרים אחרים.בכל פעם עלי לילחוץ על כפתור "היתחבר..."? איך פותרים את הבעיה הזאת?אני לא רוצה כל פעם לילחוץ "היתחבר..." -מיכאל
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כאשר אני לוקח פרינטסקרין מסרט שמוצג בווינדוס מדיה פלייר 9 (האם זה גם בגרסאות קודמות?) אז התמונה כאילו זזה לי בת\וך הריבוע של הפרינטסקרין. ז"א כאילו שהסרט "חי" בתוך התמונה... מישהו יודע אם יש פאטצ' או איך לתקן את זה? מישהו יודע האם לbsplayer יש את אותה בעיה? תדה מראש!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי בהתחלה את חבילת הקידוד של Lionetwork 1.3 והכל פעל טוב אבל אחרי זה התקנתי חבילת קידוד חדשה אחרת שעשתה לי כמה בעיות אז מחקתי אותה והתקנתי עוד אחת של קאזה לייט וזאת גרמה לעוד יותר בעיות אז מחקתי גם אותה וניסתי להתקין מחדש את Lionetwork 1.3 אבל עדיין יש בעיות ועכשיו אני בכלל לא יכול לראות סרטים מישהו יודע איפה\איך אני יכול למחוק את כל הקידודים ולהתקין הכל מחדש ? אם למישהו יש רעיונות אחרים יותר טובים אז בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חברה, אני הורדתי את הגרסת ניסיון של KASPERSKY PRO הכי חדשה מהאתר שלהם. הגרסת ניסיון אמורה להיות ל30 יום??? כי אצלי התאריך מדויק, לא התקנתי PATCH/CRACK/KEY מיוחד, הורדתי היום וזה יפוג ב16/10/06!! אולי זה איזה תקלה באתר שלהם??? זה נראה לכם ישפיע?? ואני אומר שוב: לא עשיתי משהו לא חוקי. פשוט הורדתי את הניסיון, התקנתי וזהו.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני הופך כתובית של DVD ל sub או כל סוג אחר של כתובית שיאפשר עריכה תודה..
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אפשרי שWindows Live Mail יעבוד לי ברקע של המחשב ויקפיץ לי הודעה מתי שקיבלתי דואר חדש? ניסיתי אותו וגם את הOutLook אבל שניהם לא מודיעים מתי אני מקבל דואר אז הם לא שווים כלום.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מבזק החדשות הרץ של ynet לא עובד לי... מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם איך אני מוריד מאתרים כמו: http://www.********* דרך המנהל הורדות?? פשוט אני לא הצלחתי להגדיר את זה ככה תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי השתגע, העלים לי את הTHEME וכל הADDONS מהפרופיל ... הכל מותקן במנהל ADDONS הזה אבל שום דבר לא פעיל (אין לי את הסמלוני הקטנים האלה של כל ADDON למטה, נעלמו) אי אפשר להחליף לTHEMES שלי גם, זה עושה ריסט לפיירפוקס ולא משנה כלום. מה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הוא הדביק ת'נגן שלי אכשהו IAudio I7. יש לי קספרסקי, והוא לא ממש מצליח לטפל בו.. מה עושים S: -עריכה אכשיו זה מחק, רק אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. S:
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בנייד הישן שלי, השתמשתי בSRS בכדי לשפר את איכות הקול(ויסטה רגיל). התקנתי את הVISTA x64 על הנייד החדש שלי והתקנתי גירסה של 64 ביט של ה 1.9 SRS, אבל משום מה אין לי סאונד. ההתקנה עברה בשלום, אתחלתי את המחשב וכשאני מנגן סרט או מוזיקה, אני יכול לראות את מד הצליל של ויסטה עולה ויורד, כאילו מנגן סאונד, אבל אני לא שומע כלום.ניסיתי לשנות בהגדרות של הSRS את הHARDWARE HOST לאפשרויות האחרות שיש שם(את כל הארבע), כמובן שבין לבין אתחלתי את הקובץ שוב, אבל עדיין אין צליל. כשאני מבצע בדיקה של כרטיס הקול במחשב דרך ההגדרות של חלונות, הסאונד כן עובד לכרטיס הקול שלי.אבל לא לSRS. כרטיס הקול של הנייד הוא conexant high definition smartaudio 221 והמחשב הוא Lenovo Thinkpad W500. כמו שציינתי, מדובר …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אנשים אני צריך המלצה לתוכנה לניהול עסק קטן משהו עם מס' לקוח שמות כתובות וכדו' , אם למישהו יש משהו כזה אני אודה לו מאוד... תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
קרה לכם שקימפלתם אלבום אלקטרוני ממוקסס לקבצי mp3, הזנתם אותו לפלייליסט, התחלתם להאזין ובמעבר בין הטראקים תמיד היתה את ה"קטיעה" המעצבנת הזו?... התקינו את הפלאג-אין הנ"ל והבעיה תפתר. 8) Works like a charm.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
התוכנה היחידה במחשב, אני לוחץ על האייקון, או דרך "התחל" ופשוט הדפדפן לא עולה עד שאני לא עושה ריסטרט וגם אז זה לא תמיד עובד
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-