תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .. אז ככה שאני נכנס לFIREFOX כל פעם הוא טוען את התמונות מחדש הוא לא שומר אותם בזיכרון שלו ! ולמשל אצל IE7 הוא שומר עכשיו,אפילו פורום שאני נכנסתי לאותו אשכול הוא טוען את החתימות מחדש,ואייקונים ,וכו' קיצר הכל הוא טוען מחדש לעומת הEXPLORER שהוא שומר הכל ! יש אפשרות לעשות משהו עם העניין? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה שני הדברים האלה? ואיך אנני עושה שאני לא יצטרך לעשות dcc allow בכלל? אפילו שאני יקבל הכל מכולם , כלומר, אם למישהו מתחשק לו לשלוח לי וירוס, שיישלח , כלומר שאני ייקבל הכל אוטומטית
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עזרה ב nero איך אני צורב מישחק שיעלה כמו מישחק רגיל? נגיד קניתי עכשיו מישחק מחנות הוא עולה לי ישר איך אני צורב גם מישחק שיעלה לי ישר ... תודה מראש לעוזרים... שבת שלום :]
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפוך תמונה מסויימת במציג התמונות שבווינדוס, אז התמונה נהיית אדומה. (למה זה קורה אגב?) לכן אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך תמונות בלי להוריד איכות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד כמה רגעים במחשב שלי ... עשיתי לו ENABLE WINDOWS 98 משהו כזה ב BOOT התקין .. עשה FORMAT ל C ... מתקין .. עוד מעט מסיים וב D אני מקווה שכלום לא נמחק לי . כי הכונן FAT32 ב D ו ב C היה NTFS .. אז היה חייב לפרמט .
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לכתוב בעברית בPHOTOSHOP וב-FREEHAND??? אולי צריך להוסיף פונטים ומאיפה אני אקח אותם?? מראש תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט וידאו ואני מעוניין ללכוד מתוכו תמונה כדי להדפיס אותה. יש לי כרטיס Asus V7700 Deluxe עם כניסת וידאו. השאלה היא אם כדאי לי להשתמש בתוכנות המקוריות שבאות עם הכרטיס או שיש לכם איזושהיא תוכנה טובה שתעשה את העבודה... תוכלו להמליץ לי על אחת? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין FILL ל OPACITY ? ואל תתרגמו לי.. תסבירו מה ההבדל בתוצאה, כי לי זה נראה אותו הדבר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד על LCD 42 של LG לאחרונה התקנתי win7 וכעת כאשר אני מגדיר את רזולוצית המסך על 720*1280 השוליים של על המסך נחתכים כל רזוצלוציה אחרת שניסיתי נראית רע מאוד על המסך. האם ידוע לכם מדוע זה נגרם ואיך ניתו לסידור ? (זה כאילו המסך ב-ZOOM כלשהו ...) תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בקיצור יש לי את הלוח הזה ואני לא מצליח להוריד דריבר מתאים לכרטיס רשת שעליו , מהאתר של אביט כל הזמן נתקעת ההורדה והיא זוחלת שם, יש להם סרברים איומים. אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד ומה להוריד בדיוק שיגיד לי פה . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נתקלתי בקבצי rm ואין לי מושג איך לפתוח אותם--על פי מה שהבנתי אילו אמורים להיות קבצי סאונד... בבקשה עזרה....
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של סרט ולא ניתן להריץ אותו. גם החלפה לכל סיומות הסרטים לא עזר ו-GSPOT לא מכיר את סוג הקובץ. בתקווה שזה עדיין מה שרציתי לראות, רק באריזה לא ברורה, איך ניתן לבדוק זאת? יש תוכנית שיכולה לאבחן לפי קידומות קובץ פיסי או משהו בסיגנון? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-