תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן לפעמים הנוד32 מעלה הודעה שהוא חוסם איזה משהו , שאני כן צריך בכל זאת להריץ. איך ניתן להגדיר שהוא יתן לי להכנס+יזכור לא לתתאת התראה הזאת שוב? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני חושב שזה וירוס כן? אבל רק היום פירמטתי את המחשב זה מוזר. מה עושים? יש לי אנטי וירוס קראפרסקי 07 וAd-Watch 2007
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אבל אני רוצה להוריד אותו שוב, כי הוא נמחק לי מהמחשב!!! איך? :s05:
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני שוקל כבר כמה זמן שינוי מערכת הפעלה מxp pro sp3 32bit או לubuntu או לwin7 אבל win7 אני רואה את צריכת נפח המקום הגדולה שלו והוא די שדרוג של ויסטה ואני די בלבטים כרגע מאד טוב לי עם הXP הנוכחי זה מחשב יחסית חדש לוח אינטל צ'יפסט G41 מעבד E8400 2 ג'יגה זיכרון מיועד למשחקים לצפיה בסרטים אינטרנט תוכנות שיתוף - אימיול וטורנט ואופיס מה אתם אומרים עדיף לדבוק בווינדואז הישן והטוב ? או לנסות לשנות גישה? לאיזה לינוקס נחמד וחביב? אם אתם אומרים שיש בעיית תאימות של דרייברים , אפשר למצוא ולגבי משחקים ראיתי שמשחקים עובדים וגם יש אימולטור לתוכנות ומשחקים של ווינדואז השאלה מה כדאי? אשמח לייעוץ בנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתוכנה DAP. איך עושים כשקובץ אחד יסיים, הבא יתחיל אחריו ולא כולם ביחד? איך אני עושה שכאשר אני שם רשימת קבצים להורדה בתוכנה, התוכנה לא תוריד את כולם ביחד, אלא תוריד אחד וכשאר היא תסיים, רק אז היא תתחיל להוריד את הבא אחריו? נגיד ששמתי רשימה של 10 קבצים אז זה מתחיל להוריד את הראשון, מסיים ורק אז עובר לשני אותו דבר עם השלישי וכן הלאה... תודה מראש! .swg
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קניתי מחשב חדש ואני מנסה להיכנס ליוטיוב ולכל מיני אתה וידיו וצפיה ואני לא מצליח לראות הוא מעלה לי שאני צריך הלתקין את התוכנה הזה אני מנסה להתקין אך לא מצליח הוא מכניס אותי לדף כזה הנה תראו http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html והוא אומר לי משהו על 64 BIT תנסו לעזור לי למצוא פיתרון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מתקין את הדריבר מהאתר ATI זה עושה לי את השגיאה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה?? :'(
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פתאום התוכנה לא מפעילה לי סרטים (רק סרטים של QUICKTIME פועלים אבל AVI ו MPG לא) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין לא מסתדר ואומר שכנראה יש בעיה עם CODEC אך לא אומר איזה CODEC בדיוק.. אצלי במחשב מותקן K-LITE CODEC הכי חדש שיש 2.84.... האם מישהו יודע איך לסדר את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין google tv על המחשב הנייד שלי ידוע לי כבר שאפשר להשתמש בandroid studio עבור זה אבל מעדיף להתקין ישירות על המחשב ולא על מכונה וירטואלית. האלטרנטיבה היחידה שמצאתי עד כה היא android tv x86
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בחלק מהסרטים אני פשוט לא יכול לשמוע את פס הקול. יש לציין שבמחשב אחר שומעים את פס הקול, כך שהסרט לא פגום או משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על ווינדוס סרברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק שהוא Zip, הקובץ עושה פתיחה ולא שמירה. איך אני משנה את זה לכמו שזה היה בהתחלה ?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בתור טכנאי אני זקוק לדיסק BOOT עם המון המון כלים אנא תמליצו לי על משהו...
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי ....(כל האתרים נטענים לאט) מה אפשר לעשות<?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות 7 אני מנסה דרך מדיה פלייר לנגן אתרי MMS אם זה עוזר או לא התקנתי SHARK007 הרבה אתרים אני מקבל את השגיאה הזאת ויש אתרים מעטים שכן מנגנים MMS ידוע לי שהודעה זאת יכולה לבוא בגלל שהשרת למטה מה אני יכול לעשות כדי לנגן אתרים שהשרת שלהם למעלה תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייברים כאלה: לכרטיס מסך - Ati Radeon X600 PRO לכרטיס קול - C-Media Azalia Audio Device למודם - Terayon TJ715X מתאם רשת - Broadcom NetXtream Gigabyte Ethernet בקר Raid - VIA VT6410 IDE תודה מראש, אביעד.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-